- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
O kadar araştırdım ben de bulamadım, konunun adını hatırlayamadım ama merak ettim ne olduğunu. Baldız konuları çok tehlikeli çoook.Evet hatirladim hatta kardes yuzsuz yuzsuz enistesini filan soruyodu ablasina gelmek istiyodu.
Ama sonuc yok galiba ne oldu acabal
Kizkardesim ve esim mi acaba ? Yada kiz kardesim mi? Kardesli bisi olmasi lazimO kadar araştırdım ben de bulamadım, konunun adını hatırlayamadım ama merak ettim ne olduğunu. Baldız konuları çok tehlikeli çoook.
hayatın içinden-aile,evlilik çocuklar,sayfa 3Kizkardesim ve esim mi acaba ? Yada kiz kardesim mi? Kardesli bisi olmasi lazim
Öyle degil tabii ki bizde biliyoruz, ama baldiz baldan tatlidir lafida biyerlerden uydurulmamis dimi, ayrica büyük harflerle yazmanin ne anlama geldigini biliyorsunuz heralde, size gelen özel bi saldiri yok, Hayrola....YAV KIZLAR Bİ SAÇMALAMAYIN, HER KIZKARDEŞ BÖYLE AŞ...TE Mİ ALLAH AŞKINA YA
Yok hepsini denedim çıkmadı. Popo bile yazdım yaKizkardesim ve esim mi acaba ? Yada kiz kardesim mi? Kardesli bisi olmasi lazim
Sonuçlanmadı hayatım. Kız ablasının evine geri döndü yüzsüzce onlarda kalıyor, kocası kardeşle konuşmuyor ama kalmasına da sesini çıkarmıyor. Konu sahibi de hala hangisine inanacağını bilmiyor.Evet hatirladim hatta kardes yuzsuz yuzsuz enistesini filan soruyodu ablasina gelmek istiyodu.
Ama sonuc yok galiba ne oldu acabal
Ben önceden uyarsaydı bu raddeye gelmezdi fikrine katılmıyorum. O ancak iyi niyetli bir ilişkide mümkün olabilirdi. Tamamen saf niyetlerle samimi bir enişte baldız ilişkisi olsa tamam uyarması işe yarar hareketlerine çeki düzen verirlerdi. Ama niyeti baştan kötü olan bir ilişkide uyarmak ancak bu pis zihinlilerin aklına "hmm demek ki bundan sonra çaktırmadan görüşmeliyiz" fikrini sokar.
Bende baldızım :) Yok ya kadının karakteri bozuk herkes tabiki böyle olamaz yani böyle konuları okuyup bende yaşarmıyım diye kimse kendini doldurmamalı. Herkes az çok farkındadır, kimden ne zarar görebileceğinin. Saygıyı koruyan, seviyeyi bilen birinden ne zarar bekleyeceksin mesela.Öyle degil tabii ki bizde biliyoruz, ama baldiz baldan tatlidir lafida biyerlerden uydurulmamis dimi, ayrica büyük harflerle yazmanin ne anlama geldigini biliyorsunuz heralde, size gelen özel bi saldiri yok, Hayrola....
Bende baldızım :) Yok ya kadının karakteri bozuk herkes tabiki böyle olamaz yani böyle konuları okuyup bende yaşarmıyım diye kimse kendini doldurmamalı. Herkes az çok farkındadır, kimden ne zarar görebileceğinin. Saygıyı koruyan, seviyeyi bilen birinden ne zarar bekleyeceksin mesela.
ya yok capslock açık kalmış:) silimiyim diye gönderiverdim öyle. ne anlama geliyor hem bilmiyorum. tabi ki bana saldırı yok da, yine de genelleme yapmamak lazım değil mi?Öyle degil tabii ki bizde biliyoruz, ama baldiz baldan tatlidir lafida biyerlerden uydurulmamis dimi, ayrica büyük harflerle yazmanin ne anlama geldigini biliyorsunuz heralde, size gelen özel bi saldiri yok, Hayrola....
Konu sahibi arkadaş yok dimi daha yazarmi bidaha acaba
Kesinlikle öyle..Böyle haysiyeti bozuk insanlar arkadaş ta olabilir abla da veya bi yabancı da
Bir sıfata yüklememek lazım
Kocası da aynı ayrıca
Bende baldızım :) Yok ya kadının karakteri bozuk herkes tabiki böyle olamaz yani böyle konuları okuyup bende yaşarmıyım diye kimse kendini doldurmamalı. Herkes az çok farkındadır, kimden ne zarar görebileceğinin. Saygıyı koruyan, seviyeyi bilen birinden ne zarar bekleyeceksin mesela.
O konuda muallakta kalmış
Konu sahipleri barışıp kk yı unutuyor mudur nedir
Bunca insan okuyo, yorum yapıyo, günlerce hemde
Barışsın veya ayrılsın sonuç bildirmeleri lazım bence
O da iyiymis :$Sonuçlanmadı hayatım. Kız ablasının evine geri döndü yüzsüzce onlarda kalıyor, kocası kardeşle konuşmuyor ama kalmasına da sesini çıkarmıyor. Konu sahibi de hala hangisine inanacağını bilmiyor.
Bagirmak demek, bagirarak cevap vermek demek, yani azarlarmis gibi olmus!!! Benim yorumum ironikti, arkadaslarda anladi zaten...ya yok capslock açık kalmış:) silimiyim diye gönderiverdim öyle. ne anlama geliyor hem bilmiyorum. tabi ki bana saldırı yok da, yine de genelleme yapmamak lazım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?