• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

valla ben olduğuna kanaat getirdim.ablam resmen asıldı kocama.kocamın da ondan kalır yanı yok.belki olay ilişki yaşamak değil ama flörtleştiler işte.ben cingar cıkardım diye de olay kapanıp gitcek sanıyolar.
bende yatıp kalkma olayı olduğuna inanmıyorum..flörtleştirler evet..kesinlikle...

Özür dileyerek söylüyorum nasıl bu kadar geniş olabiliyorsunuz? İçip içmemeniz kimseyi ilgilendirmez.Madem şüpheleniyorsunuz direkt söyleyeceksiniz.Konunun ilk kısımlarını okudum gerisini midem almadı.Eşinizle ablanız baya baya flört ediyorlar.Ablanız olmasını geçtim siz varken hangi gurursuz kadın bacaklarını eşinizin üstüne atabilir? Eşiniz demedi mi hoppp noluyor baldız ? Demek ki her iki taraf da memnun.Alkolun arkasına sığınmasınlar insanin en doğru anı alkollü anıdır.Bilinçaltındakiler davranışa dökülür.Bu haller bir anda oluşmadı ya.Ne yapardım ne ederdim bilemiyorum çocugum varsa 5 kere düşünürdüm ama diğer türlü kapının önüne koyardım ikisini de.Daha derin olaylar var bu iş içinde.En şüphelisi de yılbası gecesi ne oldugu bilinmeyen kayıp zaman.
Valla bir aşkı memnu çıkar bu abladan. Ya da Pargali nigar hatice üçlüsü.
Tek fark kardeş olmanız.

o dökümanlara ne gibi açıklık getircek acaba eşi.
onada bi kılıf arar bulur nasıl olsa :KK14:
sende daha delil arama sevdasıyla yan tutuş.
sana bulucak delil bırakırsalar:KK69:
itiraf edecek bence.ablasını suçlayarak.onun yüzünden oldu.çok üstüme geldi taciz etti diyecek falan filan.
yani şuraya konu açmasa delil filan bulacağı yokmuş konu sahibinin.
iki günd eokuduklarıyla harekete geçti.
telefon dökümlerinde aslında bişey bulmayı ummuyordu bence
birden dökümü görünce ilk defa işin vehametini kavradı ne yazık ki.
yazık ya annesi bile şüphelenmiş az çok ama kızına yardım etmemiş veya öbür kızına dur dememmiş.buna da hayret ettim doğrusu.

Özür dileyerek söylüyorum nasıl bu kadar geniş olabiliyorsunuz? İçip içmemeniz kimseyi ilgilendirmez.Madem şüpheleniyorsunuz direkt söyleyeceksiniz.Konunun ilk kısımlarını okudum gerisini midem almadı.Eşinizle ablanız baya baya flört ediyorlar.Ablanız olmasını geçtim siz varken hangi gurursuz kadın bacaklarını eşinizin üstüne atabilir? Eşiniz demedi mi hoppp noluyor baldız ? Demek ki her iki taraf da memnun.Alkolun arkasına sığınmasınlar insanin en doğru anı alkollü anıdır.Bilinçaltındakiler davranışa dökülür.Bu haller bir anda oluşmadı ya.Ne yapardım ne ederdim bilemiyorum çocugum varsa 5 kere düşünürdüm ama diğer türlü kapının önüne koyardım ikisini de.Daha derin olaylar var bu iş içinde.En şüphelisi de yılbası gecesi ne oldugu bilinmeyen kayıp zaman.
Valla bir aşkı memnu çıkar bu abladan. Ya da Pargali nigar hatice üçlüsü.
Tek fark kardeş olmanız.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

itiraf edecek bence.ablasını suçlayarak.onun yüzünden oldu.çok üstüme geldi taciz etti diyecek falan filan.
yani şuraya konu açmasa delil filan bulacağı yokmuş konu sahibinin.
iki günd eokuduklarıyla harekete geçti.
telefon dökümlerinde aslında bişey bulmayı ummuyordu bence
birden dökümü görünce ilk defa işin vehametini kavradı ne yazık ki.
yazık ya annesi bile şüphelenmiş az çok ama kızına yardım etmemiş veya öbür kızına dur dememmiş.buna da hayret ettim doğrusu.
abla kocamı nasıl ayartırsın diye basar yaygarayı. ay pardon.
nazikce sorar. nasıl yaparsın ablacım bana bunu diye. bihterinee bihterinnneee :KK59:
yeminle o sahne geldi gözüme:KK55:
annede bambaşka.
dallas gibi:KK67::KK67:
kocasını affeder. ablasınıda affeder. bide cocuk yapar oh misssss:KK69:

siz şunu anlamıyosunuz eğer insanların niyeti bozuksa araya girmeye çalışmalar bi sonuç vermez.içten içe arzulayıp yapamamaları neyi değiştirir allah askına.birbirilerini düsünüyolarsa ben yanına oturtmadım esimi diye vaz mı geçecekler.eğer bile isteye yaptılarsa bu olanların hepsine sadece şükredebilirim iyi ki olmuş da yüzlerini görmüşüm, bu adamdan çocuğum falan olmamış diye mutlu olurum.
İyiki ablam yada kız kardeşim yok demek geldi içimden. Ben bunları okuyarak paranaya olurdum. Tövbeler olsun ! Ne insanlar var be
yok ya herkesin ablası ya da kocası böyle değil ki. ben ablamı da eşini de çok severim, ama bir abla abla gibi enişte de abi gibi olursa. abla çok güzel bir arkadaş, dost olabiliyor. bu örnek baya uç bir örnek, kıyaslama yapmayın kızlar. bu arkadaşı da Allah böyle sınıyor işte, ama bu yoldan gitmese kendi için iyi olur. seni bulmuş, kıymetini bilmiyorsa bu adamı da bırak, eminim senin iyi niyetin başka bir adam tarafından el üstünde tutulur. bırak beter olsunlar, elbet o şehvet de gelip geçer, sonra bedelini ağır öderler zaten.

sizi temin ederim bu kadar sinir olup klavyelere vurmamızla kalacağız..
aralarında cinsel ilişki olmamış kanısına varıp olup biten bunca şeyi hiçe sayıp kocan benim kardeşim gibi o yüzden samimiyim bu kadar sözüne kanıp hatta yine birlikte içki sohbetlerinde devam edecek bu evlilik..

saat 3,5 olacak sırf bu konunun yarattığı üzüntü ile daha kahvaltı dahi yapmadım..tansiyonum düşmezse iyi..(bana ne oluyorsa) arkadaşım yaşadığın bu sıkıntıyı bizimle paylaştın ortak olduk üzüldük kızdık..Allah rızası için burada yazılan tavsiyelere sözlere kulak ver..emin ol mutlu olmanı isteriz emin ol destek oluruz ama bu rezilliği kabul etme ne olur :(

abla kocamı nasıl ayartırsın diye basar yaygarayı. ay pardon.
nazikce sorar. nasıl yaparsın ablacım bana bunu diye. bihterinee bihterinnneee :KK59:
yeminle o sahne geldi gözüme:KK55:
annede bambaşka.
dallas gibi:KK67::KK67:
kocasını affeder. ablasınıda affeder. bide cocuk yapar oh misssss:KK69:
affetmesi muhtemeldir eğer annesi de bu yönde baskı yaparsa.
şimdiye kadarki pasifize hareketleri nedeniyle bundan sonra cesaretle hareket edebilecek mi bilemiyorum

Kızlar araya kaynak yapıyorum ama eski bir konu vardı hatırlayan var mı, kadının kız kardeşi de beraber kalıyordu aynı evde. Kardeş oturma odasında uyurken gece eniştesi poposunu okşamıştı,gerçek mi rüya mı,kardeş mi yalan söylüyor eş mi sapık... o da bu konu gibi baya tartışılmıştı. Şimdi araştırdım bulamadım,okonu ne oldu,nasıl sonuçlandı hatırlayanınız vardır belki?

Yılın konusu :KK51:
konu sahibi sabirli nazik butun guzel huylari bi arada barindiran arkadasim uyan, kendine gel yapman gerekeni yap!!:KK14:

Konu sahibi cidden cok sabirlisin ben ilk hissetgim anda direk ortamima ablami sokmazdim ne olursa olsun uzaklasirdim bacimda olsa oyle bacida olmaz olsun.kiskancim ben arkadas tahammul edemem zaten bu yuzden insanlarda asla guvenmem ne olursa olsun

Size yapilan sey korkunc cok uzuldum ama ben sizide hatali buluyorum.bu durumun bu kadar uzayip dallanip budaklanmasina siz sebep olmussunuz.hissettiginiz anda ailece gorusmeyi kesmeniz gerekirdi.en ufak suphe duyduysaniz gorusmelerinizi ablanizla basbasa devam ettirmeliydiniz.ne onlara firsat vermis olurdunuz,ne kendiniz bu kadar yipranirdiniz.umarim bundan sonrasinda daha farkli davranirsiniz.allah yardimciniz olsun

ablamla tatile gitmeden küstük demiştim ya
1 hafta küs olduğumuz süre boyunca konusmuslar hep
bana konusmuyorum ben de diyodu
elim ayağm titriyo su an
TATLIM BAK, DÜNYADA BAŞKA TELEFONLAR VAR AYNI NUMARAYI ARAYABİLMEK İÇİN. BU KADAR ALENİ YAPMAMIŞLARDIR HERHALDE. SABİT TELDEN ARAŞMIŞLARDIR Kİ ARAMAYA GEREK OLMADAN İŞLERİNİ BİR YERLERDE HALLEDİYORLARDIR.
BU ARADA SİZE DAVRANIŞI NASIL YANİ EŞ OLARAK, KADIN OLARAK? FARK HİÇ Mİ YOKTU. HEM NE KADARDIR EVLİSİN?

Kızlar araya kaynak yapıyorum ama eski bir konu vardı hatırlayan var mı, kadının kız kardeşi de beraber kalıyordu aynı evde. Kardeş oturma odasında uyurken gece eniştesi poposunu okşamıştı,gerçek mi rüya mı,kardeş mi yalan söylüyor eş mi sapık... o da bu konu gibi baya tartışılmıştı. Şimdi araştırdım bulamadım,okonu ne oldu,nasıl sonuçlandı hatırlayanınız vardır belki?
Evet hatirladim hatta kardes yuzsuz yuzsuz enistesini filan soruyodu ablasina gelmek istiyodu.
Ama sonuc yok galiba ne oldu acabal:KK53:

Back