• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Allahım allahım ilk sayfaları oldum gerisini yüreğim kaldırmadı arkadaşım eşini al karşına konuş whatsuptan msj yapıyorlarsa eğer onu göremezsin ne yazıkki

Ama çıka acı bi durum bu çünkü çok yaşanıyor böyle durumlar Allah yardım etsin

İkisini de hayatından çıkar
kolay kolay insanlara boşan denilmesinden yana değilim.
ama bu çok çirkin bi olay.. onlar konu sahbini düşünüp mesafeli davranamadılar.. konu sahibinin ilerdeki huzuru için bu gibi insanlardan uzak durması lazım

Vallah ben bikere izinde görümcemin esiyle yarimsaatlik bottruna binmek zorunda kalmistim, söyleki büyük oglum cok istedi ufak oglum daha bebekti havada rüzgarli oldugundan bindirmek istemedik esimde kendisini iyi hissetmiyordu ben ufakla kalayim siz binin dedi büyükle ama botta biton erkekte vardi yanliz bindirmek istemedi damatla bindik (görümce isteydi) vallah bu bile beni rahatsiz etmisti....masallah ablada hic sInIr yok...:ssz:

aynen, dahası konu sahibi o kadar yumuşak bir yapıya sahip ki, o fettan abla ve pislik koca yarım saatte kendilerini aklar, kızı paranoyak ilan ederler.. bu tip pisliklerle hiçbir şekilde yüz yüze gelmemek lazım bence sağlığı için..

Ya öyle olmasa bile canını acıtmaktan başk bir işe yaramaz o konuşma. Ya ortalığı yıkacak kırıp geçecek ya da sessizce ikisini de def edecek hayatından.

kolay kolay insanlara boşan denilmesinden yana değilim.
ama bu çok çirkin bi olay.. onlar konu sahbini düşünüp mesafeli davranamadılar.. konu sahibinin ilerdeki huzuru için bu gibi insanlardan uzak durması lazım

Tek boşanmak değil ablasını da silmesi lazım
Abla silinir mi demesin kimse
Asıl böyle abla olunur mu
Başka biri olsa bir ton hakaret sıfatı yazardınız, ablası olması o sıfatı hak etmediği anlamına gelmiyo
İkisi de haysiyetsizmiş, senin tükürüğünü bile hak etmiyorlar

valla çok zor bir durum ama ne bileyim hani ablası yapışmıştır çağrı atmıştır o aramıştır felan
iyi düşünmek istiyıorum çünki aksi çok iğrenç yaaaaa
Şu hayatta öğrendiğim bir şey varsa, karşısındakinden yüz bulamayan insan bu kadar aleni yapışmaz :KK12:

Back