• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

ya ben olsam madem elimde kamera var hiç ses etmem kimseye çağırırım evime çki falan ortamı sağlarım gene. hatta ablamı tek çağırırım sonra uykum geldi der yatarım ne uyunur ya ama... sonra sana kanıt işte net gerçek..şuan konuştu da ne oldu yani. 3-5 arama kanıt olamaz...
kafanda gene şüphe gene şüphe .. akıllı olsaydı azıcık takip etseydi kuruntu mu gerçek mi öğrenirdi. çok acele etti çok.. afedersin ama boka sardı böyle..
Ya biz de böyle konuşuyoruz da başımıza gelse Allah bilir ne yapcaz, Kolay değil ki, konu sahibi hep etik olarak olmaması gerektiği için yoktur, ben yanlış anlıyorumdur modunda yaklaşmış. Aklına gelse baştan koyar kamerasını, konduramamış ki, konunun açılışına baksana yoktur deyin, ben fesat düşünüyor olayım demiş. Yazık ya ben çok üzüldüm hakkaten.

Burda bu kadar konuya rast geldim üyeliğim boyunca ama hiçbiri bu kadar midemi bulandırmamıştı.
Kaldı ki biz okuyucuyuz.
Konu sahibinin bu olan biteni bu sukunetle izlemesi için ya Peygamber sabrında olması lazım , ya Pollyanna gözlüğü takmış olması lazım..
Nedir bu olaylar ya.

Ya biz de böyle konuşuyoruz da başımıza gelse Allah bilir ne yapcaz, Kolay değil ki, konu sahibi hep etik olarak olmaması gerektiği için yoktur, ben yanlış anlıyorumdur modunda yaklaşmış. Aklına gelse baştan koyar kamerasını, konduramamış ki, konunun açılışına baksana yoktur deyin, ben fesat düşünüyor olayım demiş. Yazık ya ben çok üzüldüm hakkaten.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Herkes bir asarım keserim moduna girmiş ama gerçekten yaşasaydı kimse konduramaz kondurmak istemezdi eminim.

Ben de aynı şekilde düşünüyorum. Herkes bir asarım keserim moduna girmiş ama gerçekten yaşasaydı kimse konduramaz kondurmak istemezdi eminim.
Dışarıdan bakıldığında daha net görülüyor, biz kendi başımıza gelmediği için kolayca yorum yapıyoruz, şöyledir, böyle yap deyince kız birşeyler yapmaya başladı. Biranda doldu ve patladı. İnşallah haklıyken haksız konuma da düşürmez kendini.

tamamda içinde şüpheyle konu açmış buraya kim bilcek onunun kamera koyduğunu. en azından böyle bişey yoksa tüh ben neler düşündüm diyip kendini avutçaktı. şimdi hem eşine dile getirdi hem gerçekleri öğrenemedi.. ama aklında hep ikilem . bunun sonu nereye varır kesin kanıt olmadan.. inan allah korusun ben böyle bişey yaşasam yapardım kamera olayını kesin. gerçi olaylar bu noktaya gelmeden önlemimi baştan alırdım

Okudum arkadasin yazdiklarini da yemin ederim oturdugum yerde inme indi diyebilirim.

Allah insan evladi ile karsilastirsin cümlemizi.

Dilerim ikisi de pisman olurlar. Cünkü vicdan en agir yükü yükler insana. Bence bosan ablanlada tüm irtibati kes eger durumun buna müsaitse cünkü ne ablana ne kocana güvenemezsin bundan sonra. Allah hakkinda hayirlisini versin.

Dışarıdan bakıldığında daha net görülüyor, biz kendi başımıza gelmediği için kolayca yorum yapıyoruz, şöyledir, böyle yap deyince kız birşeyler yapmaya başladı. Biranda doldu ve patladı. İnşallah haklıyken haksız konuma da düşürmez kendini.
Haksız duruma düşse ne olacak artık o kendi haklı olduğunu biliyor. Annesi de arkasındaymış. En kötü ikisini de silip atacak yapacak bir şey yok.

Çok üzüldüm ortaya çıksa hem ablasının ailesi dağılacak hem kendi rezillikte cabası çok zor bence annenin olduğu bir ortamda ablanla konuş

eşinin paniklemesinden belliydi zaten.
bence eşi bugün itiraf bile edebilir ilişkilerini.
tamamen ablayı suçlayarak sıyrılmaya çalışacaktır.
yazık kızcağıza ya.bugüne kadar sustu ,konduramadı da noldu tokat gibi gerçekler yüzüne çarptı.
iş işten geçmiş artık.

Haksız duruma düşse ne olacak artık o kendi haklı olduğunu biliyor. Annesi de arkasındaymış. En kötü ikisini de silip atacak yapacak bir şey yok.
Zaten büyük bir yıkıma uğruyor birde düşünsene arsız ablasının kızı sağda solda kendini temize çıkarmak için bana iftira attı şöyle yaptı böyle yaptı diye konuştuğunu. Beklenmez mi bu karakterdeki insandan?

Zaten büyük bir yıkıma uğruyor birde düşünsene arsız ablasının kızı sağda solda kendini temize çıkarmak için bana iftira attı şöyle yaptı böyle yaptı diye konuştuğunu. Beklenmez mi bu karakterdeki insandan?

İşte hayatından tamamen çıkartacak hatta mümkünse başka bir yere yerleşip kendine yeni bir hayat kuracak. Başka türlüsü zor :KK43:

arkadaşlar burada o kadar çok aldatma hikayesi okuduk ki..kadınlarımız maalesef kocalarını bi şekilde aklayıp evliliğini sürdürme hatasına düşüyor .. hele bu konuda birde abla..çukurunda çukuru..
benimde kanaatim bu arkadaşımız bu pasiflik ile ne boşanır ne de onları suçlayacak karşılarına çıkacak yürekli bi konuşma yapabilir..o çirkef abla ve yüzsüz koca bir olup onu suçlayacak ailelerde duyulmasın diye konuyu kapatma yarışına girecek..arkadaşta 2,3 ay sonra bebek bekler ..bu seferde çocuk yüzünden boşanmam der öylece gider.

Allah düşmana vermesin kendi başıma gelmiş kadar üzüldüm..belki bu kadar saf oluşunuz(iyi niyet) sabrınız sayesinde olası kötü bir durum olmamış..ki bu anlattıklarınız cinayet sebebi..(eşinizin erkek kardeşi var ise bunca şeyi siz onunla yaşasaydınız sizi gebertirdi..)
offf offf :(

bence iksinide al karşına nazikce onları incitip kırmadan. hiç bagırıp cingar cıkarmadan.
ablanın sacından tutup duvara sürtmeden! kocanın münasip yerine balyozu indirmeden!
sorguya cek:confused:
siz birbirinizle flört etmek üzeremiydiniz. ay yoksa ben sizin bu kacamagınızı caktımmı? diye sorsana.
tlf şifresini almaktan cok daha kolay olur.
hatta kusura bakmayın. onca zaman ayıkamadım. KK saolsun falan de.
bizimde hakkımızı yeme yane :KK69:

onca kıyamet koparıyosun.
işyerinde sakince bize yazıyosun.
biz olmasak herhalde ablan kocandan hamile olup. cocuk senin kucagına gelene kadar anlamıcaktın.
eniştede başka dallarda. başka ciceklerde. belli.
abla yanlış dala konmuş ama :KK67:

bence iksinide al karşına nazikce onları incitip kırmadan. hiç bagırıp cingar cıkarmadan.
ablanın sacından tutup duvara sürtmeden! kocanın münasip yerine balyozu indirmeden!
sorguya cek:confused:
siz birbirinizle flört etmek üzeremiydiniz. ay yoksa ben sizin bu kacamagınızı caktımmı? diye sorsana.
tlf şifresini almaktan cok daha kolay olur.
hatta kusura bakmayın. onca zaman ayıkamadım. KK saolsun falan de.
bizimde hakkımızı yeme yane :KK69:

hatta versin adresi biz de gelelim, biz kardeşini döverken konu sahibi de sorgular, imece usulü intikam :KK34:

Back