eşim ve ablam..

şimdi yazıyorum

16 Ağu 16:17 0542****** HAFTADA 2GUNB...63 SN0 TL
08 Ağu 18:24 0542****** FULL PAKET SE...82 SN0 TL
29 Tem 12:26 0542****** FULL PAKET SE...75 SN0 TL
28 Tem1 2:10 0542***** FULL PAKET SE...72 SN0 TL
28 Tem 12:09 0542****** FULL PAKET SE...1 SN0 TL
28 Tem 11:08 0542****** FULL PAKET SE...70 SN0 TL
27 Tem 11:43 0542****** FULL PAKET SE...16 SN0 TL
26 Tem 19:58 0542****** FULL PAKET SE...297 SN0 TL
26 Tem 10:32 0542****** HAFTADA 2GUNB...336 SN0 TL

numara 3 haneli cıkıyor ama gizledim.
bu ablamın nosuyla olan konusmalar.
ne dersiniz

ben hala eşinden direk bi ilgi olduğunu düşünmüyorum bu onu aklamaz tabi tepkisini vermemiş. belki böyle bi rezillikten korktu o da.. akıllı ol artık ablana hissetirme bu olanları varsa böyle bişey takip et çıkar ortaya. keşke eşinle konuşmadan şu kamera olayını yapsaydın be arkadaşım..

Eniştem saf diyo da
Kendi ne ben anlamadım
Rica etsem şifreni verir misin demiştir herhalde
Ben eskiden nasıl durup izledin diye şaşıyordum, şimdi daha da dehşete düştüm

Konu sahibi buraya sormadan bişey yapmasaydın keşke ya herşey battı

Allah deriz bu saatten sonra

ben hala ablasına "içkili hareketlerinden hoşlanmıyorum" demesi kısmındayım.. neredeyse evime gelme diye rica edecek..

konu sahibi sen mi fazla naziksin, biz mi çok agresifiz anlamadım..

orası da doğru benim midem bi kere bulandı.evliliğimde de büyük bi yara açıldı, eşime olan güvenim bitti.neresinden toparlanır ki bu olay.bilemiyorum.
hiçbir şekilde toparlanmaz.suçsuz olsalar da olmasalar da yani neresinden tutarsanız tutun elinizde kalacak bi olay.
yapılacak en güzel şey ikisini de hayatınızdan çıkarmak.

26 temmuzda baya muhabbet etmişler yanlız...
tarafsız bakalım elbette konuşacaklar aama ne konuşacaklar? yemek tarifi alıp verecek halleri yok ztaen her hafta görüşüyosunuz bi sorunu varsa ablan seninle konuşssun...
puzzle gibi oldu bu konu parçalar tek başına anlamsız ama bir araya geldiğinde kafa yarıyo resmen...

Is isten gecmis qaliba, gecmis olsun

senden daha fazla konuşmuş ablanla deriz. bence aç karnına bir bardak su ile yuttur bu faturayı onlara. allah aşkına kibar kibar yazma ablana mesaj.

arkadaısm nası silsinler.turkcellde kayıtlı hat dökümünü kimse silemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…