- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
Ablası eşine lavaboya gidelim de mi demişKonu sahibi onların peşinden gizlice gitmemiş mi peki, kesin yakalardı
Bu konu beni çok üzdü hiç yorum yapmak bile istemedim ama sadece birşey sormak istiyorum. Eşinizin faturasının detayını göremiyormusunuz ? Sanırım öyle birşey duymuştum mesajları falan görebiliyormuşsunuz yanılmıyorsam bir araştırsanız. Bence birtek bu şekilde sonuçlanır bu
Allahım ben burda sinirden tırnaklarımı yedim,domates gibi kızardım. Gizlice onların peşinden nasıl gidip de takip etmedi.Evet giderkende ablası kocasının koluna girmiş. 15 dk da geri dönmemişler.
ben kendimi kibarcık sanırdım,siz benden betersiniz..yok daha aramadı aksam 4-5 gibi arar.ona da diceklerimi biliyorum.gayet sert ve ters bi şekilde gelmicez dicem neden dicek kesin içkiliyken hareketlerinden hiç koşlanmıyorum artık sıkıldım sağol yazıcam.
toplanmak mı,üzgünüm sanmıyorum..o zaman anlıyorum ki ,sizi kanıt falan olmadan 2sini de çıkarmak mı istiyorsunuz hayatınızdan? bu daha iyi bir seçenek ama o zaman kimsenin lafına bakmadan dönüp arkayı gitmek lazım.ilişki var mı yok mu bilmyiorum ama şüphelenmem bile yeter,diyip gitmek..orası da doğru benim midem bi kere bulandı.evliliğimde de büyük bi yara açıldı, eşime olan güvenim bitti.neresinden toparlanır ki bu olay.bilemiyorum.
Senin bu aşamaların var ya... Dün eşimle bir konuda konuşuyorduk tam ya benden nasıl beklersin saçmalama diyordu ki ilk aşama buymuş dedim kalakaldı adam ne diyeceğini şaşırdı :)
olmazsa olmasın..bu da annenin bileceği iş..ablanı döver mi söver mi küser mi barışır mı,anne-kız arasında..seni bağlamaz...annenin kararı,bırak annen kızıyla halletsin derdini..senden bağımsız bir konu..ben tutuyorum annemi.eğer ablamla konusursa neler diyebilceğini biliyorum annem cok serttir o konusursa bidaha geri dönüşü olmaz annemle ablamın da ilişkisi biter.
Düne göre olayı daha çok kabullenmişsin yanlız bu iyi birşey. Ortada sevişme olmasada, niyet olarak bunlar aldatma işini yapmış.valla ben olduğuna kanaat getirdim.ablam resmen asıldı kocama.kocamın da ondan kalır yanı yok.belki olay ilişki yaşamak değil ama flörtleştiler işte.ben cingar cıkardım diye de olay kapanıp gitcek sanıyolar.
şimdi aldım şifreyi bakıcam.
içkiyi bırakın düzelir mi!!!! sen ne diyorsun arkadaşım ya böyle bir ahlaksızlığın ne içkiyle alakası var ne başka bir şeyle ..bunların kanı bozuk kanı. .bir insan böyle bir şeyi kardeşine nasıl yapar ya ..akıl alır gibi değil evet alkol güzel bir şey değil ama ağzınla içersen hiç bir şey olmaz...İckiyi birakin hersey duzelir
Kadın abla olunca konduramamış ki. Basireti bağlanıyor demek ki insanın böyle birşeyde.Allahım ben burda sinirden tırnaklarımı yedim,domates gibi kızardım. Gizlice onların peşinden nasıl gidip de takip etmedi.
şimdi aldım şifreyi bakıcam.
ablam enisteme haber verip bekar erkek arkadasıyla sinemaya gidiyo.
enistemin dünya umrunda değil.
Eger iliskileri varsa esin ablani arar, bu aksam bize gelmeyin kizkardesin uyandi der, eger ablan aramazsa kesin bu boyledir.yok daha aramadı aksam 4-5 gibi arar.ona da diceklerimi biliyorum.gayet sert ve ters bi şekilde gelmicez dicem neden dicek kesin içkiliyken hareketlerinden hiç koşlanmıyorum artık sıkıldım sağol yazıcam.
istedim kendisinden verdi.birazdan bakıcam su an isim var biraz.
Neyse bakınca haber verde, hep beraber bi rahatlayalımistedim kendisinden verdi.birazdan bakıcam su an isim var biraz.
Yok canım bizim konumuz aldatma üzerine değildi neyse ki..ben kendimi kibarcık sanırdım,siz benden betersiniz..
bu kadar olaya rağmen,hoşlanmıyorum falan mı diyeceksiniz..yapmayın artık..
abla sen benim kocamla burnumun dibinde flört ediyorsunuz,artık dayanmıcam diyeceksin,bitti gitti...böyle kalmazsa ben bişey bilmiyorum..
toplanmak mı,üzgünüm sanmıyorum..o zaman anlıyorum ki ,sizi kanıt falan olmadan 2sini de çıkarmak mı istiyorsunuz hayatınızdan? bu daha iyi bir seçenek ama o zaman kimsenin lafına bakmadan dönüp arkayı gitmek lazım.ilişki var mı yok mu bilmyiorum ama şüphelenmem bile yeter,diyip gitmek..
ne yazık ki tecrübeyle sabit..diğer aşamalarla karşılaşmaman dileğiyle..
olmazsa olmasın..bu da annenin bileceği iş..ablanı döver mi söver mi küser mi barışır mı,anne-kız arasında..seni bağlamaz...annenin kararı,bırak annen kızıyla halletsin derdini..senden bağımsız bir konu..
çeko bir de eski üyeyi diyordu,demek kk dan hiçbirşey öğrenmemiş..İnşallah başka hattı yoktur
Sende kartları çok açık oynuyosun
Şifreni ver denir mi , telefonu evde o uyurken filan alman lazımdı
Bundan sonra zaten bişey yapacaksa da bu hatla yapmaz herhalde
Arada şifre sorarsın diye bu hattı temiz kullanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?