eşim ve ablam..

çekocum demiştim ya önceden,3 aşaması var bu işin diye..ilk aşama ;saçmalıyorsun diyip kadını paranoyak durumuna düşürmek
ikinicisi;inkar edip,diğer kadını peşimi bırakmadı diyip,aileden birilerini araya sokarak aklanmaya çalışmak
üçüncü aşama ise,kadın vazgeçmez ise: senin yüzünden oldu diyerek karısını suçlamak(ilgisizdin,agresiftin vss)

benim ablam da hep mezarlar tek kişiliktir der...

sadece ablam yazmışım konuya bomba gibi düşmiyim, benimki gayet işinde gücünde kızını okula yerleştirmeye eskişehire gitti konuyla alakası yok

eşşek kadar insanların ilişkilerini ben mi ayarlasaydım.koca koca 30 küsür yaşında insanlar.
çocuk gibi yapmayın etmeyin diye peşlerinde mi dolansaydım.
ayrıca bu işler böyle kolay değil.
ablam, eşim diyip konduramıyosun.
koluna girdiği an "aa kesin asıldı kocama" diyemiyosun.
öyle kolay değil pat diye karar vermek ve olaya müdahale etmek.
benim burda yazdıklarım 1 sene içinde parça parça olan şeylerin toplamı.
çünkü böyle bi konuda müdahale ettiğin an arkası gelir olayların.
iyi düşünmek zorundasın.
susmam ve izlemem bu sebepten yoksa salak değilim.

Allah bu durumdan aydinliga ferahliga cikmani asip etsin. Cok zor isin pesini birakma keske esine soylemeden takibe alsaydin simdi tutustu ablana hic yansmak istese bile yanasamicak korkusundan anladilar diye.

Kocaya bak ya hakaretle sindirmeye çalışıyo. zaten bi haltlar karıştırmışsın belli ki tutuştun bide üste çıkmanın derdinde.
ben normalde kardeşlerin arasına hiç bir şey giremez görüşünde olan bir insandım ama demek ki büyük konuşmamak lazımmış. Allah ablanı ıslah etsin. kocanı da boşa gitsin bu saatten sonra güven mi kaldı. hiç bir şey yokmuş gibi devam edebilir misin??

orası da doğru benim midem bi kere bulandı.evliliğimde de büyük bi yara açıldı, eşime olan güvenim bitti.neresinden toparlanır ki bu olay.bilemiyorum.

Kusursuz cinayet yoktur! açıklarını bul burunlarından getir. Annen arkanda, bütün ailende arkanda olur sen yeterki dik dur. Bunca zaman arkandan iş çevirmenin cezasını çeksinler, pis oyunlarına senide eniştenide alet etmişler, daha da pişmanlık yaşamamak adına boz oyunu!

Senin bu aşamaların var ya... Dün eşimle bir konuda konuşuyorduk tam ya benden nasıl beklersin saçmalama diyordu ki ilk aşama buymuş dedim kalakaldı adam ne diyeceğini şaşırdı :)

Kusura bakmayin ama annenizide anlamiyorum, masallah damata vermis veristirmis, ha haketti ona bisey demiyomda, daha önceden annenze konuyu citlatmaniza ragmen ablaniza bi uyari bile yapmamis....Aileniz cok tuaf gercektende...

ben tutuyorum annemi.eğer ablamla konusursa neler diyebilceğini biliyorum annem cok serttir o konusursa bidaha geri dönüşü olmaz annemle ablamın da ilişkisi biter.

Bence konuşup konuşmadıklarını öğrenmek için internetten detaylara bakın.
Sizden sonra veya önce konuşma olduysa daha fazla kanıt aramaya gerek yok.

size aynen katılıyorum. ne o öyle birlikte içmeler birlikte tatile gitmeler. ayrıca o tuvalet meselesi dur ablacım birlikte gidelim nasıl demez. bu kadar samimiyet çok gereksiz

Öyle de azıcık müdahaleyle şimdi bu halde olmayabilirdin, ablan eşine lavaboya gidelim dediğinde aa benimde var beraber gidelim diye öne atlayabilirdin, eşinle arana oturmaya teşebbüs ettiğinde eşine daha çok yanaşıp ona yan tarafı ibarca gösterebilirdin. Kondurmuycam diyede şimdi daha çok huzursuzsun. Ben bendeki kıskançlıkla ne abla dinlerim ne kuzen. Herkes yerini haddini bilecek. Neyse olan oldu, bu saatten sonra önlem alacaksın artık

orası da doğru benim midem bi kere bulandı.evliliğimde de büyük bi yara açıldı, eşime olan güvenim bitti.neresinden toparlanır ki bu olay.bilemiyorum.
işte bu aşamaya kadar gelmeden ufaktan ufaktan her gördüğün yanlış harekette tepkini ortaya koyacaktın.
bu konuda yanlışsın arkadaşım.
çünkü insanoğlu böyledir.bir dener bakar ses yok iki dener.bir adım bir adımı daha getirir.
ortamlarınız da müsait.
alkol gibi bir paravan da var.
bu sebeple eşini sağlamdan sıkılayacaktın çok önceden,sonra bu ortamlara bir ara verecektiniz uzunca bir süre.
belki de olayların ilerlemesini durduracaktınız.
direk aldatmayla suçlamayacaktın ki o zaman.bu rahatlıktan rahatsız olduğunu gösterecek,böyle gevşekliklerden hoşlanmadığını belli edecektin.
işin cılkının çıkmasını beklemek niye.

Aslında abla falan demicen, gideceksin ewine kocasınında olmadığı bir zamanda..
Kapıyı sana açtığı anda boğazına yapışacaksın..
Seni bir daha kocamın yanında yılışık hareketler yaparken görürsem o kocana annemle birlikte herşeyi anlatırım mafoldursun diyeceksin. Nerden geldiğini şaşırsın.. Nasıl abla bu ya!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…