- 4 Haziran 2014
- 1.334
- 881
- 158
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
eniştenin şimdiki olaylardan haberi var mı acaba
o eniştede de var bir pislik ya, çıkar ortaya bunlarla beraber işte. bir insan bu kadar mal olamaz (afedersin), salağa yatıyor bence..
Öyle de azıcık müdahaleyle şimdi bu halde olmayabilirdin, ablan eşine lavaboya gidelim dediğinde aa benimde var beraber gidelim diye öne atlayabilirdin, eşinle arana oturmaya teşebbüs ettiğinde eşine daha çok yanaşıp ona yan tarafı ibarca gösterebilirdin. Kondurmuycam diyede şimdi daha çok huzursuzsun. Ben bendeki kıskançlıkla ne abla dinlerim ne kuzen. Herkes yerini haddini bilecek. Neyse olan oldu, bu saatten sonra önlem alacaksın artık
Adam saf değil kimse bu kadar saf olamaz, Belki sapıktır hoşuna gidiyordur karısının flörtleşmesi, Ben eşimin yanında enişteme bunlardan herhangi birini yapcam kıyamet kopar.o eniştede de var bir pislik ya, çıkar ortaya bunlarla beraber işte. bir insan bu kadar mal olamaz (afedersin), salağa yatıyor bence..
ben annenizin yerinde olsam o kızıma demediğim kalmazdı. zaten çok geç kalmış konuşmakla. kızı zıvanadan çıkmış çoktanben tutuyorum annemi.eğer ablamla konusursa neler diyebilceğini biliyorum annem cok serttir o konusursa bidaha geri dönüşü olmaz annemle ablamın da ilişkisi biter.
Öyle de azıcık müdahaleyle şimdi bu halde olmayabilirdin, ablan eşine lavaboya gidelim dediğinde aa benimde var beraber gidelim diye öne atlayabilirdin, eşinle arana oturmaya teşebbüs ettiğinde eşine daha çok yanaşıp ona yan tarafı ibarca gösterebilirdin. Kondurmuycam diyede şimdi daha çok huzursuzsun. Ben bendeki kıskançlıkla ne abla dinlerim ne kuzen. Herkes yerini haddini bilecek. Neyse olan oldu, bu saatten sonra önlem alacaksın artık
işte bu aşamaya kadar gelmeden ufaktan ufaktan her gördüğün yanlış harekette tepkini ortaya koyacaktın.
bu konuda yanlışsın arkadaşım.
çünkü insanoğlu böyledir.bir dener bakar ses yok iki dener.bir adım bir adımı daha getirir.
ortamlarınız da müsait.
alkol gibi bir paravan da var.
bu sebeple eşini sağlamdan sıkılayacaktın çok önceden,sonra bu ortamlara bir ara verecektiniz uzunca bir süre.
belki de olayların ilerlemesini durduracaktınız.
direk aldatmayla suçlamayacaktın ki o zaman.bu rahatlıktan rahatsız olduğunu gösterecek,böyle gevşekliklerden hoşlanmadığını belli edecektin.
işin cılkının çıkmasını beklemek niye.
orası da doğru benim midem bi kere bulandı.evliliğimde de büyük bi yara açıldı, eşime olan güvenim bitti.neresinden toparlanır ki bu olay.bilemiyorum.
Ablası eşine lavaboya gidelim de mi demişÖyle de azıcık müdahaleyle şimdi bu halde olmayabilirdin, ablan eşine lavaboya gidelim dediğinde aa benimde var beraber gidelim diye öne atlayabilirdin, eşinle arana oturmaya teşebbüs ettiğinde eşine daha çok yanaşıp ona yan tarafı ibarca gösterebilirdin. Kondurmuycam diyede şimdi daha çok huzursuzsun. Ben bendeki kıskançlıkla ne abla dinlerim ne kuzen. Herkes yerini haddini bilecek. Neyse olan oldu, bu saatten sonra önlem alacaksın artık
peki içinde olanı nası içinden çıkarabilirdim?
ikisinin de içinde varsa bunlar engel mi olacaktı?
Buda var tabi de, bunlar sadece sizin olduğunuz ortamlarda görüştüğüne göre, bu kadar ileri taşınmayacaktı belki de. İnşallah birşey yoktur, hiç birşeyi bu kadar çok istememiştim yani.siz şunu anlamıyosunuz eğer insanların niyeti bozuksa araya girmeye çalışmalar bi sonuç vermez.içten içe arzulayıp yapamamaları neyi değiştirir allah askına.birbirilerini düsünüyolarsa ben yanına oturtmadım esimi diye vaz mı geçecekler.eğer bile isteye yaptılarsa bu olanların hepsine sadece şükredebilirim iyi ki olmuş da yüzlerini görmüşüm, bu adamdan çocuğum falan olmamış diye mutlu olurum.
enişte salağa yatıyoda adamda bi sorun yokki karısının başka erkeklere asılmasına göz yumsun bunu anlamadım bende.
karısının her zaman ki hareketleri diyerek ses çıkarmıyo olabilir ama bu durum % 100 yanlış!!
Evet giderkende ablası kocasının koluna girmiş. 15 dk da geri dönmemişler.Ablası eşine lavaboya gidelim de mi demişKonu sahibi onların peşinden gizlice gitmemiş mi peki, kesin yakalardı
Ablası eşine lavaboya gidelim de mi demişKonu sahibi onların peşinden gizlice gitmemiş mi peki, kesin yakalardı
Buda var tabi de, bunlar sadece sizin olduğunuz ortamlarda görüştüğüne göre, bu kadar ileri taşınmayacaktı belki de. İnşallah birşey yoktur, hiç birşeyi bu kadar çok istememiştim yani.
canım sence şu anda çıkarabildin mi içlerinde olanı.peki içinde olanı nası içinden çıkarabilirdim?
ikisinin de içinde varsa bunlar engel mi olacaktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?