• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

eniştenin şimdiki olaylardan haberi var mı acaba

o eniştede de var bir pislik ya, çıkar ortaya bunlarla beraber işte. bir insan bu kadar mal olamaz (afedersin), salağa yatıyor bence..

enişte salağa yatıyoda adamda bi sorun yokki karısının başka erkeklere asılmasına göz yumsun bunu anlamadım bende.
karısının her zaman ki hareketleri diyerek ses çıkarmıyo olabilir ama bu durum % 100 yanlış!!

Öyle de azıcık müdahaleyle şimdi bu halde olmayabilirdin, ablan eşine lavaboya gidelim dediğinde aa benimde var beraber gidelim diye öne atlayabilirdin, eşinle arana oturmaya teşebbüs ettiğinde eşine daha çok yanaşıp ona yan tarafı ibarca gösterebilirdin. Kondurmuycam diyede şimdi daha çok huzursuzsun. Ben bendeki kıskançlıkla ne abla dinlerim ne kuzen. Herkes yerini haddini bilecek. Neyse olan oldu, bu saatten sonra önlem alacaksın artık

Hiç bir şey olmasa bile insan biz kocamla başbaşa tatile gitmek istiyoruz diyemez mi
Bunlar bir dünya laçkalık yaptığı halde konu sahibi şıp diye ablasıyla barışıp tatile de onlarla gelmesine izin veriyor
Herkes bir enteresan bence

kusura bakma ama ablanın huyunu da biliyormuşsun madem nasıl böyle bişeye hala göz yumuyorsun anlamadım ablanla aranı aç aynı ortamda olsanız bile içki içmelerine asla izin verme ve kocanla bu konuyu ciddi bir şekilde konuş ne bu böyle ya valla ben bile çok sinirlendim okuyunca

o eniştede de var bir pislik ya, çıkar ortaya bunlarla beraber işte. bir insan bu kadar mal olamaz (afedersin), salağa yatıyor bence..
Adam saf değil kimse bu kadar saf olamaz, Belki sapıktır hoşuna gidiyordur karısının flörtleşmesi, Ben eşimin yanında enişteme bunlardan herhangi birini yapcam kıyamet kopar.

ben tutuyorum annemi.eğer ablamla konusursa neler diyebilceğini biliyorum annem cok serttir o konusursa bidaha geri dönüşü olmaz annemle ablamın da ilişkisi biter.
ben annenizin yerinde olsam o kızıma demediğim kalmazdı. zaten çok geç kalmış konuşmakla. kızı zıvanadan çıkmış çoktan

Öyle de azıcık müdahaleyle şimdi bu halde olmayabilirdin, ablan eşine lavaboya gidelim dediğinde aa benimde var beraber gidelim diye öne atlayabilirdin, eşinle arana oturmaya teşebbüs ettiğinde eşine daha çok yanaşıp ona yan tarafı ibarca gösterebilirdin. Kondurmuycam diyede şimdi daha çok huzursuzsun. Ben bendeki kıskançlıkla ne abla dinlerim ne kuzen. Herkes yerini haddini bilecek. Neyse olan oldu, bu saatten sonra önlem alacaksın artık

siz şunu anlamıyosunuz eğer insanların niyeti bozuksa araya girmeye çalışmalar bi sonuç vermez.içten içe arzulayıp yapamamaları neyi değiştirir allah askına.birbirilerini düsünüyolarsa ben yanına oturtmadım esimi diye vaz mı geçecekler.eğer bile isteye yaptılarsa bu olanların hepsine sadece şükredebilirim iyi ki olmuş da yüzlerini görmüşüm, bu adamdan çocuğum falan olmamış diye mutlu olurum.

İsteyince sesin çıkıyomuş pek ala
1 günde bunca şey dedin ettin tepki verdin de
Bunca zaman verseydin keşke
Hadi vermedin, sükunetini koruyabiliyoken delil toplasaydın
Senin kafan çok karışmış buraya yazmasan hala ablanın ve kocanın yılışıklıklarını çiçek olup izlermişsin herhalde

Nerde o gayet kibar kocan sadece ablanı kırmamak için susan kocan
Sana telefonda nasıl hakaret ediyo
Seni kırabiliyo da ablanı kıramıyo, uyan

işte bu aşamaya kadar gelmeden ufaktan ufaktan her gördüğün yanlış harekette tepkini ortaya koyacaktın.
bu konuda yanlışsın arkadaşım.
çünkü insanoğlu böyledir.bir dener bakar ses yok iki dener.bir adım bir adımı daha getirir.
ortamlarınız da müsait.
alkol gibi bir paravan da var.
bu sebeple eşini sağlamdan sıkılayacaktın çok önceden,sonra bu ortamlara bir ara verecektiniz uzunca bir süre.
belki de olayların ilerlemesini durduracaktınız.
direk aldatmayla suçlamayacaktın ki o zaman.bu rahatlıktan rahatsız olduğunu gösterecek,böyle gevşekliklerden hoşlanmadığını belli edecektin.
işin cılkının çıkmasını beklemek niye.

peki içinde olanı nası içinden çıkarabilirdim?
ikisinin de içinde varsa bunlar engel mi olacaktı?

orası da doğru benim midem bi kere bulandı.evliliğimde de büyük bi yara açıldı, eşime olan güvenim bitti.neresinden toparlanır ki bu olay.bilemiyorum.

Hiç bu kadar net söylememiştim ama boşanın diyorum çünkü herşey ortada bence, özellikle de ablanızın haftasonu için aramamış olması,eşinin onu arayıp senden gizli görüştüklerini gösteriyor. İnternet görüşmelerine bakın eşinizin şifresini biliyorsanız, ya da internette telefon dökümüne bakın. Eminim ki hergün sık sık ablanızla görüşmüştür.Allah gerçekleri görmenizi nasip etsin, ihanet ne kadar kötü hele ki bir ablanın ihaneti...

Ablası eşine lavaboya gidelim de mi demiş:KK57: Konu sahibi onların peşinden gizlice gitmemiş mi peki, kesin yakalardı

Kimse kimseye engel olamaz
Ama yarabbi şükür de çekme deniyo kısaca
Keisn boşanırım diyen bi kadın bunca şeyi neden izlesin
Engel olamıyorum madem oturup izleyeyim mi demek lazım
Ne alakası var
Engel olunmuyosa, silersin hemde ikisini de

siz şunu anlamıyosunuz eğer insanların niyeti bozuksa araya girmeye çalışmalar bi sonuç vermez.içten içe arzulayıp yapamamaları neyi değiştirir allah askına.birbirilerini düsünüyolarsa ben yanına oturtmadım esimi diye vaz mı geçecekler.eğer bile isteye yaptılarsa bu olanların hepsine sadece şükredebilirim iyi ki olmuş da yüzlerini görmüşüm, bu adamdan çocuğum falan olmamış diye mutlu olurum.
Buda var tabi de, bunlar sadece sizin olduğunuz ortamlarda görüştüğüne göre, bu kadar ileri taşınmayacaktı belki de. İnşallah birşey yoktur, hiç birşeyi bu kadar çok istememiştim yani.

enişte salağa yatıyoda adamda bi sorun yokki karısının başka erkeklere asılmasına göz yumsun bunu anlamadım bende.
karısının her zaman ki hareketleri diyerek ses çıkarmıyo olabilir ama bu durum % 100 yanlış!!

ablam enisteme haber verip bekar erkek arkadasıyla sinemaya gidiyo.
enistemin dünya umrunda değil.

Bu konu beni çok üzdü hiç yorum yapmak bile istemedim ama sadece birşey sormak istiyorum. Eşinizin faturasının detayını göremiyormusunuz ? Sanırım öyle birşey duymuştum mesajları falan görebiliyormuşsunuz yanılmıyorsam bir araştırsanız. Bence birtek bu şekilde sonuçlanır bu :(

Ablası eşine lavaboya gidelim de mi demiş:KK57: Konu sahibi onların peşinden gizlice gitmemiş mi peki, kesin yakalardı

Pıtırcık ablası lavaboya tek gitmeye korkuyomuş
Kardeşi dururken kardşeinin kocasıyla gitmek istemiş
Giderlerken konu sahibi arkalarından bakmış
Abla, konu shaibinin eşinin ya koluna girmiş ya elini tutmuş
Aradan 15 dk geçmesine rağmen
Konu sahibi olduğu yerde gelmelerini beklemiş

Buda var tabi de, bunlar sadece sizin olduğunuz ortamlarda görüştüğüne göre, bu kadar ileri taşınmayacaktı belki de. İnşallah birşey yoktur, hiç birşeyi bu kadar çok istememiştim yani.

valla ben olduğuna kanaat getirdim.ablam resmen asıldı kocama.kocamın da ondan kalır yanı yok.belki olay ilişki yaşamak değil ama flörtleştiler işte.ben cingar cıkardım diye de olay kapanıp gitcek sanıyolar.

canım sence şu anda çıkarabildin mi içlerinde olanı.
şu aşamadan sonra eşin itiraf etmezse,ablan itiraf etmezse,sen de sağlam bi delille ispatlayamazsan içlerinde olanı çıkardım diyecekmisinin yine de kendinden emin bir şekilde.
şu an hiçbir şeyden emin değilsin değil mi...

Back