- 31 Ekim 2013
- 574
- 514
- 158
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
Neden bazı kisiler azarlar gibi konusuyor konu sahibi yeterince gördü gerçekleri bende konunun başında sadece ablasını suçlamaması konusunda uyarmıştım abla ve eşten bahsediyoruz bize dile kolay gelen seyler uygulamaya gelince o kadar kolay olmasa gerek cok sert yorumlar var şu anda yaşadığı travmayı göremiyormusunuz
art niyet buysa bende art niyetliyim çünkü ortada bariz gerçekler var ben sadece konu sahibinin yerine kendimi koyunca kötü oldum sert geldi yazılanlarValla canım keşke sizin gibi iyi niyetli düşünenler haklı olsada bizler art niyetli düşündüğümüz için mahcup olsak bunu inan çok isterim..Ama hikaye ortada..Yanlış anlamayın sizi eleştirmek için yazmıyorum ama insanın biraz gözünü açması gerek öyle değilmi..Baba öz kızına neler yapıyo enişte-baldız olayı kulağa hiç yabancı gelmiyor..
Bu durumu ben de yaşadığım için çok iyi biliyorum. insanın birincisibasireti bağlanıyor. Onlar bunu utanmadan yaparken sen onları basmaya utanıyorsun, yapamıyorsun, yok ya ben mi abartıyorum diye gidemiyorsun. Allah kimsenin başına vermesin. yaşayan bilir.arkadaşım onlar 15 dakika gelmediğinde niye gidip o tuvaleti basmadın, orada öyle oturup bekledinmi yani
Yeminle ablanın saçını başını yolasım var.
Eline sağlık ne güzel de yazmışsınNeden fesat olan sen olasın ki?!
Sonunu okuyuncaya kadar birşey yazmayı düşünmüyordum. Hani hep denir ya KK'da "şimdi burası ............ dolacak" diye. Şimdi burası "aman canım nolacak ablan bacaklarını eşinin dizine koyduysa, sana karışmak düşmez, aklı başında insan onlar" cart-curtla dolacak. Birşey desen gerici yobaz olacak.
Ablamı kesip hayatımdan atamam demişsin. Valla öyle bi atarım ki bütün sülale arkamda durur. Aklını başına topla, gözünü aç da kocanı almasınlar elinden. Ben olsam başka bir şehirden ev bile tutmuştum.
Ha, eşin de mi seni anlamıyor, kolay kolay boşan diyen biri değilim ama böyle bi durumda "git ablamla evlen" der kapıyı gösteririm. Çok sinirlendim şu an.
sizi bilemem, uzun zamandır şüpheli hareketleri dikkatimi çekecek tuvalete diye gidecekler, ve giderken ablam eşimin koluna girecek (ki koluna mı girdi elini mi tuttu meçhul olduğunu söylüyor konu sahibi), bir de üstüne 15 dk gelmeyecekler, saniye düşünmeden gider basarım...Bu durumu ben de yaşadığım için çok iyi biliyorum. insanın birincisibasireti bağlanıyor. Onlar bunu utanmadan yaparken sen onları basmaya utanıyorsun, yapamıyorsun, yok ya ben mi abartıyorum diye gidemiyorsun. Allah kimsenin başına vermesin. yaşayan bilir.
hah en iyisi böyle. baktın işler kötü, kimseyle konuşma git ver dilekçeni, sonra ablanı da kocanı da sil ama içinden varsın kimse bilmesin sebebin ne olduğunu. farklı bir şehre git, sana adam gibi sahip çıkacak, gözü onda bunda olmayacak adamlar var merak etme. haaa ben böyle iyiyim diyorsan da o senin bileceğin iş. bu iş konuşmayla falan olmaz. cep telefonunu saklamalar, mesaj silmeler, örtüşmeyen beyanlar, arada bir yok olmalar, 15 dakika içinde de bir çok şey yaşanabilir canım.Bence ablani davet et içki içir ikisine de sonra ben uyuyorum de ve onları takip et bakalım belki kocan da karşılık veriyordur o zaman anlarsın aralarında ki ilişkiyi eğer sadece ablam kocana takılıyorsa gorusmeyi kes hatta evinden kov yaptığı hareketler hiç normal degil
Suçlu suçunu kabul etmez ki. Onlar konu sahibini ruh hastası olarak suçlayacaklar. delil falan artık bırakmazlar ortada. mesajlar, telefon görüşmeleri... herşey silinir. Gizli yapılır bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?