eşim ve ablam..

hep olan bir şey bu moda sanırım
malesef moda kk da.
yorum yapanlar açısından can sıkıcı oluyor değil mi.
ama ben daha çok şunu düşündüm.
bizler yorum yaptıkça konu sahibinin yaşadıkları gözünün önünden film şeridi gibi geçiyordur.
geçmişe dönüp dönüp her ayrıntıyı zihninden tekrar geçiriyordur diye düşünüyorum
ama yanılıyor olabilirim tabi.en iyi kendisi izah eder.
sakinliği beni çok şaşırttı.bunun sebebini merak ettim en çok.

Abladan cok cekinen var.
anne dizi karakterinden bahsediyor gibi yorum yapiyor sadece,
Konu sahibi ablaya net tavir veya cevap vermiyor . Seyredip icten ice kendini yiyor.
Eş ne yapayim diye baskin bir tavir vermiyor.
eniste Allah'in lutfu zaten . Dunyadan bihaber.

abla basli basina enteresan . Icince niye kendi kocasina yayilmiyor ?

Insallah 2. Cocuklari olmaz bu donemde.
supheler acabalar huniyi taktirir insanin basina.
sorulmaz da simdi ablamiza.

Ya bir de şunu söyleyeceğim, diyelim ki tuvalette bastı bunları... hakim kesin kanıt istiyor. istediğin kadar ben gözümle gördüm de. video, resim, tanık.... bunlar lazım.
İğrenç koca ve abla için bunlar gayet normal , normal karşılaşmasalardı zaten yapmazlar. Bu tipler iğrençliklerine aynen devam ederler. Bunlar konu sahibinin bildikleri, kim bilir daha ne bilmedikleri var.

kanıt boşanma içinmi,yoksa zinadan ceza alsınlar diyemi..

Dünden beri okuyorum allah sana nasıl bi sabır vermiş taş olsa catlardım ben yani oncç hareketlere karşı sen kocanin hiç kiskanmadın mı canım ölü topragı serpilmiş gibi öyle duruyosun sana nedemeli bilmiyorum ama olayayları senden başka kim engliycek allahaşkına enişte uçmuş budünyadan degil abla zaten ablan olamaz kadın nasık bizihmiyet anlamadım kocan ne mal oldugu belli uyuanda kendine gel sen bari

valla ben de ablayım benim de kızkardeşim var ama bana kök söktürüyor.
yapmadığım söylemediğim bir söz için ya ilerde öyle düşünürsem diye küstü bana.
bakın yaptığım bir şey için değil yapabileceğim birşey için küs 1 aydır.şaka gibi değil mi.
konu sahibi ablasından çok çekiniyor bizde de tam tersi:))

yeni gelişmeler var birazdan yazacağım.
ayy sakın gene ablam şöyle yaptı böyle yaptı, eşim de bi şey demedi, ben de bi öyle izledim deme!
yakın bi arkadaşım olsan valla ablanla o kocanın ilk açığını bi güzel yakalar, böyle pis pis suratlarına tükürür, seni de kolundan tuttuğum gibi adliyeye götürürdüm.
ne çektirdin bize ya.

bende düşündüm dün gece
konu sahibinin kocasının yaptığıda terbiyesizlik....karşılık verip verip ,ben ne yapayımki diyo

zina artık suç sayılmıyor. kanıtlar tazminat için. hem abladan hem de eşten tazminat alabilmek için. bir de hakim boşanmak istiyorum diyeni öyle hemen boşamıyor, sebebini ispat etmen gerekiyor. Anlaşmalı boşanmalar da gerçi ispata gerek yok ama anlaşmalı boşanmalar da da şöyle bir şey var. her ne kadar anlaşmayı iki taraf yapsa da anlaşma genelde sadece bir kişinin lehine.

kocamı elimden almaya çalışanı veya en ufak asılma hareketi gördüğümü abla kardeş dinlemem silerim gider sen de bir seçim yap yani sessiz kalmışsın sessizleştikçe seni ezmişler bu küçük diye. eşin de az deil ama en büyük suç ablanda. bu ne lakaytlık herhalde kendini avrupada zannediyor sürekli sarhoş her hafta eğlenceler bilmemne,

alemmiş kızkardeşinbizdede öyle bir kusurun olmaya görsün..3 kardeş hemen söyleriz birbirimize..

enişteye talibim valla... :) hem yemin ederim o pislik ablanız gibi boynuz da takmam.... mülayim, art niyetsiz bir adam işte yaa,yazık kadın adamı nereye sürüklerse oraya gidiyor, bana da lazım böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…