- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
yaaa bu tatil olayı işin farklı boyutta olduğunu gösteriyor bence...bu olayı anlattıktan sonra ,ben ortada ilişki var diyorum kusura bakmayın..olay sadece geveşk hareketler değil.üstüne bacak uzatma,el kol teması ile sınırlı değil ynaiiaynen benimde aklıma bu geldi, mesele kızla barışmak değil..
konu sahibi bu basit bir asılma falan da değil, kör kütük aşık bence ablanız kocanıza.. gerçekten çok merak ettim tatilde ne yaptığını ama muhtemelen bu görüşümü destekleyecek şeylerdir..
şaka mı buuuu..........tatilde şöyle bişey oldu.
bigün yiğenim hastaydı eniştem odada onla kaldı
biz de otelde bara oturduk ben gene kola iciyorum esim icki
ablam geldi yanımıza
öyle korkunc konulardan konusmaya basladık fln
gece saat 2 oldu ablam tuvalete gitcekti
etrafta kimse kalmadı bomboştu her yer
eşime ben korkuyorum beni tuvalete götürsene dedi
tuvalet de alt katta bu arada
eşim tamam dedi benim arkam dönüktü
baya uzaklaştıklarında ablamın eşimin koluna doğru uzandığını gördüm
ya elini tuttu ya koluna girdi gece ve uzakta oldukları için çok net göremedim
bi 15 dk da gelmediler
maalesef ben de böyle düşünüyorum,kocada sütten çıkma ak kaşık değil,ablaya karşılık vermiş.şaka mı buuuu..........yeminle saçımı başımı yolasım ,tepinesim var...
siz de hala eşimi uyardım falan diyorsunuz...
lütfen yapmayın...bunu kendinize yapmayın..kendinizi kandırmaya çalışmayın artık..
onlar aşmışlar artık..flört falan değil,bence onu aşmışlar zaten..
kadın hasta çocuğunu otel odasında kocasına bırakacak kadar aşık üstelik kocana..yanından da alıp götürecek kadar aşağılık..
insan korkuyorsa kardeşini götürür yanında eniştesini değil...
canım muhtemelen çok daha fazla örnek var elinde değil mi.keşke bişey olsa da ablam olacak şey şurda yazılanları okusa.çok isterdim.
Suçlu suçunu kabul etmez ki. Onlar konu sahibini ruh hastası olarak suçlayacaklar. delil falan artık bırakmazlar ortada. mesajlar, telefon görüşmeleri... herşey silinir. Gizli yapılır bundan sonra.Üzülerek takip ediyorum canım konunu, öncelikle sabır dilerim senin için. Öncelikte bu durumla yüzleşmen ve gücünü toplaman gerekiyor, burada tek suçlu yok! Dışarıdan bakıldığında açıkça görülen birşey var ki 4 kişi arasında 2 ilişki değil 3 ilişki var. Eşin ve ablan durumu sen anlamaya ve rahatsız olmaya başlayınca ört bas etmeye çalışıyorlar. Sorunsuz ve sıkıntısız görüşmeleri için ortak kişi sensin. İyi karar ver ve dik dur. Olayı ıspatla ve eşine dava aç dök ortaya herşeyi, öyle eşinle veya ablanla konuşup itiraf etmelerini bekleme. Ailen senin arkanda durur (annenin olaya bakışından çıkardığım), onlar pisliklerinde boğulsun çık o pisliğin ortasından.
tatilde şöyle bişey oldu.
bigün yiğenim hastaydı eniştem odada onla kaldı
biz de otelde bara oturduk ben gene kola iciyorum esim icki
ablam geldi yanımıza
öyle korkunc konulardan konusmaya basladık fln
gece saat 2 oldu ablam tuvalete gitcekti
etrafta kimse kalmadı bomboştu her yer
eşime ben korkuyorum beni tuvalete götürsene dedi
tuvalet de alt katta bu arada
eşim tamam dedi benim arkam dönüktü
baya uzaklaştıklarında ablamın eşimin koluna doğru uzandığını gördüm
ya elini tuttu ya koluna girdi gece ve uzakta oldukları için çok net göremedim
bi 15 dk da gelmediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?