• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

aynen benimde aklıma bu geldi, mesele kızla barışmak değil..

konu sahibi bu basit bir asılma falan da değil, kör kütük aşık bence ablanız kocanıza.. gerçekten çok merak ettim tatilde ne yaptığını ama muhtemelen bu görüşümü destekleyecek şeylerdir..
yaaa bu tatil olayı işin farklı boyutta olduğunu gösteriyor bence...bu olayı anlattıktan sonra ,ben ortada ilişki var diyorum kusura bakmayın..olay sadece geveşk hareketler değil.üstüne bacak uzatma,el kol teması ile sınırlı değil ynaii
yoksa o kadar kindar bir kadın ,neden hemen barışsın,kardeşine bu kadar değer veren abla,bu hareketleri yapmazdı zaten..
eşle konuşulup ablaya mesafe konulacak bir durumu aşmışsınız bence..
artık ispatlayıp yüzlerine çarpma zamanı ...

tatilde şöyle bişey oldu.
bigün yiğenim hastaydı eniştem odada onla kaldı
biz de otelde bara oturduk ben gene kola iciyorum esim icki
ablam geldi yanımıza
öyle korkunc konulardan konusmaya basladık fln
gece saat 2 oldu ablam tuvalete gitcekti
etrafta kimse kalmadı bomboştu her yer
eşime ben korkuyorum beni tuvalete götürsene dedi
tuvalet de alt katta bu arada
eşim tamam dedi benim arkam dönüktü
baya uzaklaştıklarında ablamın eşimin koluna doğru uzandığını gördüm
ya elini tuttu ya koluna girdi gece ve uzakta oldukları için çok net göremedim
bi 15 dk da gelmediler
şaka mı buuuu..........:mad::mad::mad:yeminle saçımı başımı yolasım ,tepinesim var...
siz de hala eşimi uyardım falan diyorsunuz...
lütfen yapmayın...bunu kendinize yapmayın..kendinizi kandırmaya çalışmayın artık..
onlar aşmışlar artık..flört falan değil,bence onu aşmışlar zaten..
kadın hasta çocuğunu otel odasında kocasına bırakacak kadar aşık üstelik kocana..yanından da alıp götürecek kadar aşağılık..
insan korkuyorsa kardeşini götürür yanında eniştesini değil...

şaka mı buuuu..........:mad::mad::mad:yeminle saçımı başımı yolasım ,tepinesim var...
siz de hala eşimi uyardım falan diyorsunuz...
lütfen yapmayın...bunu kendinize yapmayın..kendinizi kandırmaya çalışmayın artık..
onlar aşmışlar artık..flört falan değil,bence onu aşmışlar zaten..
kadın hasta çocuğunu otel odasında kocasına bırakacak kadar aşık üstelik kocana..yanından da alıp götürecek kadar aşağılık..
insan korkuyorsa kardeşini götürür yanında eniştesini değil...
maalesef ben de böyle düşünüyorum,kocada sütten çıkma ak kaşık değil,ablaya karşılık vermiş.:KK43:

konu sahibi açık açık kocamla ablam ilişki yaşıyorlar desene amma uzamış mevzu...
off içim şişti bu konuya ne zaman misafir olsam gidip bir sigara yakıyorum o derece..
sana burda nasıl bir akıl verilebilir ki..
ablan kardeşinin kocasına hoş gözle bakmıyor belkide birlikte bile oluyor bilemedim ben bu tuvalet olayından sonra..
benim mideme öküzler oturdu sen daha nasıl duruyosun anlamadım.

Tatile neden yalniz cikmadiniz ? Esiniz yine mi senin ablandir kirmak istemiyorum tarzi yaklasti !!

keşke bişey olsa da ablam olacak şey şurda yazılanları okusa.çok isterdim.
canım muhtemelen çok daha fazla örnek var elinde değil mi.
oldukça uzun zaman sessiz kalmışsınız çünkü duruma.
verdiğin örnekler de hayra alamet değil ne yazık ki.
gerçekten insanın sinirleri zıplıyor ama sen sakinsin.
nasıl sessiz kaldın bunca zaman.bir bunu anlayamadım ben.
çok büyük ihtimal ilişkileri var.ama tabi yüzde yüz ispatlanmadan emin olunamaz.
senin de gözüne gözüne sokulmuş hem de.
pek aklım almıyor doğrusu.göre göre nasıl müdahele etmeden durabildin.
konduramadım diyeceksin de gördüğün kadarına bile ortalığı yıkmalıydın be arkadaşım

Arkadaşım aklını başını al..Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler sizinki bu duruma en güzel örnek..Ablanla görüşme canım gerçekten görüşme...Yok illa görüşcem diyorsanda sonuçlarına katlanacaksın o zaman..Çünkü gidişat ve okuduklarım midemi bulandırmaya başladı iyice..Bu konuda en büyük görev sana düşüyor..Eşin şimdilik uzak durmak istiyor olabilir ama ilerde tekrar yakınlaşmaya başlarsa valla hiç acıma eşinede bırak gitsin Allahını seversen..Bugün baldızının hareketlerine ses çıkarmayan hemde eşinin yanında ele kimbilir neler yapar..Gelde bu insana güvenerek evliliğini sürdür..Şüphe varya şüphe insanı kurt gibi yer bitirir..

onlar 15 dakika yanına gelmediler sen de saf saf bekledin mi?ben olsam 2.dkda nerdesiniz yaa diye peşlerine düşmüştüm.ki öyle benim ablam beni alır yanına eşimi değil!

Neden bazı kisiler azarlar gibi konusuyor konu sahibi yeterince gördü gerçekleri bende konunun başında sadece ablasını suçlamaması konusunda uyarmıştım abla ve eşten bahsediyoruz bize dile kolay gelen seyler uygulamaya gelince o kadar kolay olmasa gerek cok sert yorumlar var şu anda yaşadığı travmayı göremiyormusunuz

Eşi olay çakıldığı için uzak duruyor ama onlar bir şekilde gizli gizli yine buluşurlar. Bence konu sahibi aslında bazı şeyleri fark ettiğini onlara hissettirmeden delil toplamalıydı. şimdi deliller de saklanır artık. İçi içini kemirerek de bu evlilik ne kadar yürür onu da bilemem.

Üzülerek takip ediyorum canım konunu, öncelikle sabır dilerim senin için. Öncelikte bu durumla yüzleşmen ve gücünü toplaman gerekiyor, burada tek suçlu yok! Dışarıdan bakıldığında açıkça görülen birşey var ki 4 kişi arasında 2 ilişki değil 3 ilişki var. Eşin ve ablan durumu sen anlamaya ve rahatsız olmaya başlayınca ört bas etmeye çalışıyorlar. Sorunsuz ve sıkıntısız görüşmeleri için ortak kişi sensin. İyi karar ver ve dik dur. Olayı ıspatla ve eşine dava aç dök ortaya herşeyi, öyle eşinle veya ablanla konuşup itiraf etmelerini bekleme. Ailen senin arkanda durur (annenin olaya bakışından çıkardığım), onlar pisliklerinde boğulsun çık o pisliğin ortasından.

Üzülerek takip ediyorum canım konunu, öncelikle sabır dilerim senin için. Öncelikte bu durumla yüzleşmen ve gücünü toplaman gerekiyor, burada tek suçlu yok! Dışarıdan bakıldığında açıkça görülen birşey var ki 4 kişi arasında 2 ilişki değil 3 ilişki var. Eşin ve ablan durumu sen anlamaya ve rahatsız olmaya başlayınca ört bas etmeye çalışıyorlar. Sorunsuz ve sıkıntısız görüşmeleri için ortak kişi sensin. İyi karar ver ve dik dur. Olayı ıspatla ve eşine dava aç dök ortaya herşeyi, öyle eşinle veya ablanla konuşup itiraf etmelerini bekleme. Ailen senin arkanda durur (annenin olaya bakışından çıkardığım), onlar pisliklerinde boğulsun çık o pisliğin ortasından.
Suçlu suçunu kabul etmez ki. Onlar konu sahibini ruh hastası olarak suçlayacaklar. delil falan artık bırakmazlar ortada. mesajlar, telefon görüşmeleri... herşey silinir. Gizli yapılır bundan sonra.

tatilde şöyle bişey oldu.
bigün yiğenim hastaydı eniştem odada onla kaldı
biz de otelde bara oturduk ben gene kola iciyorum esim icki
ablam geldi yanımıza
öyle korkunc konulardan konusmaya basladık fln
gece saat 2 oldu ablam tuvalete gitcekti
etrafta kimse kalmadı bomboştu her yer
eşime ben korkuyorum beni tuvalete götürsene dedi
tuvalet de alt katta bu arada
eşim tamam dedi benim arkam dönüktü
baya uzaklaştıklarında ablamın eşimin koluna doğru uzandığını gördüm
ya elini tuttu ya koluna girdi gece ve uzakta oldukları için çok net göremedim
bi 15 dk da gelmediler

Gerçekten pes diyorum eşiniz ve ablanıza bu kadar olaya rağmen güvenip birlikte tatile gitmeniz ayrı vaka...
Eniştenizin genişliği ayrı vaka, ablanızın çocuğunu bile bırakıp kocanıza koşması ayrı vaka...
Bir de madem korkuyor sizi çağırabilirdi, gel birlikte gidelim gibisinden...
Bu ne iğrençlik böyle.
Ama ablanıza değil, eşinize mana buluyorum ben.
Gözü dönmüş sapığın biri bence.

ablan burayı okusa da birşey değişmez emin ol..
sen ablanla küssen de araya mesafe koymaya çalışsan da olmaz,ne yapar eder yine görüşür kocanla..ben anlattıklarından ablanı vazgeçmez diye görüyorum..üstelij anlattıkların eminim yaşadıklarının %10 u ancak vardır..1 sene sürdüyse bu durum...
üstelik diyelim mesafe koydun,ablanla küstün,gelip gitmiyorsunuz birbirinize...haberin olmadan görüşüyorlar mı diye şüphe olmayacak mı içinde? ya da herşeyin üstünü örterek,unutabileicek misin?

içki içmek hele kendini kaybedecek kadar saçmalayacak kadar içmek nedir yahu..evinizde buna neden müsaade ediyorsunuz?
kimse kusura bakmasında alkolün kimleri ne hala getirdiği zararları ortada..siz bu yuvayı kurtarmak istiyorsanız esas eşinize alkolü yasaklayın..çoook özür dileyerek söylüyorum ki alkol aldıkları bir anda alkolünde etkisi ile birlikte olsalar sarhoştum hatırlamıyoruz derler sizde bunu kabul etmek zorunda kalırsınız çünkü zaten bu kadar zaman müsaade etmişsiniz.
ablanızın davranışları genel hep böyle diyerek mazur görmek yanlış..eşi saf iyi niyetli madem..ablanıza böylesi yetmiyor demek..şortlu bi halde sizin evinizde bacaklarını eşinizinkine uzatıyor sizde susuyorsunuz? ..pessss..oracıkta iksinide öldürmek isteseniz hak ama siz sessiz kaldınız..eşinizde iyi niyetli değil yada kaybetti..ve bu durum hoşuna gidiyor açık ve net.
ablanız sizi silmiş bile siz istediğiniz kadar silemem deyin...bu kadar laçka bi aile yapısına şaşırdığımı ayrıca belirteyim..
bu ülkede alkol yasaklansın başkada birşey demiyorum.

Back