• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

]tatilde şöyle bişey oldu.
bigün yiğenim hastaydı eniştem odada onla kaldı
biz de otelde bara oturduk ben gene kola iciyorum esim icki
ablam geldi yanımıza
öyle korkunc konulardan konusmaya basladık fln
gece saat 2 oldu ablam tuvalete gitcekti
etrafta kimse kalmadı bomboştu her yer
eşime ben korkuyorum beni tuvalete götürsene dedi
tuvalet de alt katta bu arada
eşim tamam dedi benim arkam dönüktü
baya uzaklaştıklarında ablamın eşimin koluna doğru uzandığını gördüm
ya elini tuttu ya koluna girdi gece ve uzakta oldukları için çok net göremedim
bi 15 dk da gelmediler[/QUOTE]

Canım senin adına çok üzüldüm çok kötü bir durum bizim bir akraba vardı aynı senin durum baldız eniste kaçtı bir yıl ortadan kayboldu sonra para suyunu çekince dönmek zorunda kaldılar.soranlara dedikleri cevap şu ne varki enistem ile tatile çıktık ayıp mi. ve kadını eşi kabul etti evliklerine devam ama koca ayrılmak zorunda kaldı kız kardeşi kabul etmedi.senin sonunda böyle olabilir senin yuvan dağılır kimse kötü olmaz kaybeden sen olursun herkes yaşadığı ile kalır ay midem kaldırmiyor artık devamıni okumayacam artık bu konunun Allah yardımcıniz olsun canım dualarım seninle

D
Bu vatandaş nereye gitti yahu? Bu da mı kekledi yoksa bizi? :KK67:
Dün bir grup arkadaşla keklendik de paranoyak oldum :KK53:
Ne bu anlatıp anlatıp milletin içine dert düşürüp de kaybolmalar? :KK11:
Uyanın millet inişe geçiyoruz galiba :KK34:
Dün yazmıstı cıkıyorum yarın yazıcam dıye bugun gelır kekleme yok merak etme :)

Ben ablanızın eşiyle bir cinsel hayatı olmadığını düşünüyorum. Haspel kader o çocuğu yapmışlar ve şimdi ablanız içindeki o bastırılamaz duygularla onu sahiplenmeyen eşi daha doğrusu ev arkadaşıyla olan birlikteliğinden sıkılmış halde heyecanlar peşinde.
Tek görüştüğü erkeğin de eşiniz olduğunu düşünmüyorum. Baksanıza işyerinden bile erkeklerle tek başına sinemalara filan da gidiyormuş daha neler vardır bilmediğiniz.
Yok içki kötülüklerin anası diyerek olayı basite indirgemeyeceğim asla, besbelli ki içki onun için sadece araç duygularını ve ihtiraslarını ortaya koymak adına...
Eşiniz ise eskiden renkli bir hayata sahip hovarda biriymiş, sizden sonra durulmuş görünse de onu baştan çıkaracak herhangi bir kadının odak noktasına girebilecek birisi. Yani hiç de göründüğü kadar masum değil. Yani o kişi ablanız ya da arkadaşınız fark etmez ona ilgi göstermesi durumunda hemen atağa geçecek birisi.
Yapılacak tek şey bir an önce onların foyalarını ortaya döküp boşanmanız ve o ablayı hayatınızdan silmeniz.

sinirden elim titriyor..şöyle konuları okuyup üzüldüğüm bekarlığıma şükür ediyorum.
arkadaşım niye bu kadar pasif kaldın ki neden hep kendi içinde çözmeye kalktin ki..şüphelerini ablan ile paylaş rahatsız oluyorum de gerekirse görüşme..bunu kimsenin duymasına da gerek yok..
Allah aşkına bu kadar kullandırmayın kendiniz..sessiz kalmışsınız çok mu iyi olmuş..kendi kendinizi yiyorsunuz...Lanet olsun oyle kocaya..ben yapmıyorum ablan yapıyor diyen adamı ne diye yanında tutuyorsun..Allah sabır versin..Allah yardımcın olsun..fevri konuşuyoruz kızıyoruz ama çook ağır gerçekten rezil bi durum..insan ablasınada güvenemeyecek demek :(

kocanızın telini gece alıp ablanıza yazsanıza...
ve kocanızın telini saklayın. sabah işe giderken bulamasın.
ve sabahda ablanla yazışmaya devam et.
bakalım ne tür yazışıyolar.
düşündügü gibiyse zaten. o yazışmalarında resmini al.
mahkemeye git boşan...
ha tabi cesaretin olursa... sadece kendini düşünürsen. malum cocugunda yok.
cocugum var diyip susup yutucan bi ortamın yok. şanslısın.

konu sahibi bir şey desene!
naptın, ne yapacaksın?
biz 7 kat yabancı sana burda yardım etmeye çalışıyoruz, senin iyiliğini düşünüyoruz, sen hangi alemdesin?
kızlar artık harekete geçmemişse boş yere sinirlerimizi hoplatmayalım.
valla keşke okumasaydım. hem üzüldüm hem içim bulandı.

bnm kizkadesim 15ti esim 26 , esim ufaklik gozuyle cok ugrasirdi gulerdik ama tek bi kez tokalasmadilar bile..
bu nedir boyle, edep ya Hu! cok gerildim

Bence roller çoktan değişmiş
Kadın tuvalete bile senin eşinle gidiyo
Yani genelde kızkıza gidilir wc ye hani erkekler otururken bile
Sen niye 15 dk boyunca dönmeleirni bekli,yosun koluna yöneldiğini gördüğü halde
Sende bi enteresansın

tatilde şöyle bişey oldu.
bigün yiğenim hastaydı eniştem odada onla kaldı
biz de otelde bara oturduk ben gene kola iciyorum esim icki
ablam geldi yanımıza
öyle korkunc konulardan konusmaya basladık fln
gece saat 2 oldu ablam tuvalete gitcekti
etrafta kimse kalmadı bomboştu her yer
eşime ben korkuyorum beni tuvalete götürsene dedi
tuvalet de alt katta bu arada
eşim tamam dedi benim arkam dönüktü
baya uzaklaştıklarında ablamın eşimin koluna doğru uzandığını gördüm
ya elini tuttu ya koluna girdi gece ve uzakta oldukları için çok net göremedim
bi 15 dk da gelmediler

Ya ben gercekten artık banlanıcak kadar kotu konusucam.
Senın ablan nasıl bır ınsan nasıl bır annee nasıl bır abla hasta cocugu odada bırakıp sızınle ne ısı var artık pessssss!!!!!
Sen neden yanlız bıraktın be arkadasım gıtsene peslerınden ay durdugum yerde kudurdum artık

konu sahibi bir şey desene!
naptın, ne yapacaksın?
biz 7 kat yabancı sana burda yardım etmeye çalışıyoruz, senin iyiliğini düşünüyoruz, sen hangi alemdesin?
kızlar artık harekete geçmemişse boş yere sinirlerimizi hoplatmayalım.
valla keşke okumasaydım. hem üzüldüm hem içim bulandı.

Eşi ile konuşmuş
Eşi de ayranım ekşi demz tabi, ablan bana asılıyo bende ayıp olmaısn diye açıkça bişey demiyoruma getirmiş
Bundan sonra görüşmeme kararı almışlar meşhur abla ile
Ama bakalım uygulayabilecekler mi
Yine cafe olayı gibi abla kalkıp ortalarına yerleşmese iyi

Bu hikayede de herkes bir kibar bir kibar ki içim kıyıldı
Koca sürekli ablayla tenhalarda menhalarda 15 dk veya açık alanda samimi
Konu sahibinden çıt yok
Abla kardeşinin eşine asılıyo bacak uzatıyo vs. ama kibarlığından konu sahibinin eşinden de çıt çıkmıyo
Enişte desen XXL , varlığı yokluğu bir

Ya ailecek sinirlerini aldırmışlar
Ya da ben sinir hastasıyım bilmiyorum

Aslında hepimizin söylemeye dili varmıyor değil mi? Çözüm boşanmak
sizi bilemem, uzun zamandır şüpheli hareketleri dikkatimi çekecek tuvalete diye gidecekler, ve giderken ablam eşimin koluna girecek (ki koluna mı girdi elini mi tuttu meçhul olduğunu söylüyor konu sahibi), bir de üstüne 15 dk gelmeyecekler, saniye düşünmeden gider basarım...
Evet haklısın, dışarıdan biri de bana anlatsa ben de senin gibi derdim: gider basarım ama insanın başına gelince öyle olmuyor. Bir şeyler seni tutuyor, basiretin bağlanıyor.

Aslında hepimizin söylemeye dili varmıyor değil mi? Çözüm boşanmak

Evet haklısın, dışarıdan biri de bana anlatsa ben de senin gibi derdim: gider basarım ama insanın başına gelince öyle olmuyor. Bir şeyler seni tutuyor, basiretin bağlanıyor.

Bir ay bağlanır iki ay bağlanır 8-9 aydır devam eden bişeyde basiret mi kalır yahu

Boşanma cesareti, durumu vs yok desem
Kesinlikle boşanırım diyodu
E o zaman niye bunca olay varken izlemekle yetindi ben anlamıyorum

Back