- 2 Temmuz 2014
- 746
- 408
- 78
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
Oyyy tamam tamam
Konuya dönelim...
Vallah artik susmamaniz gerekiyor... Akliniza bisey sokmayim ama esinizin tavirlari sanki bisey olmus ve ona anca dank etmis gibiYani oda ilk basta arg niyet görmüyordur ama ablaniz bi adim ilerletti ve oda artik rahatsiz gibi geldi bana ve sizin duymanizoda istemedigi ocin kestirip atmak istiyor...
nokta!!!!!kusuura bakmayın ama eşinize bir yuhhhh diyeceğim.
adam ablanın on a asıldığını biliyor,herşeyin farkında ama bile bile gidiyor.
nedende eniştteyle içmek hoşuna gidiyor deşarj oluyormuş.
lafa bak lafa. enişteyle içmek için ablanın asılmalarına tahammül ediyormuş.
derlerki adama sana bir kadın asılıyor ve bunun farkındasın neden defalarca gidiyorsun. ve bunu eşine söylemiyorsun gitmek istemiyorum demiyorsun
şu mesajdan sonra ben eşinizinde bundan hoşnut olduğunu anladım.
valla bu işin sonu kötü. .
o eş olacak adam zıkkım içsin.ya. haftada 1 içmesi mert enişteyle hakkıymış,ama abla orada ona asılssın nolacak ki.
. o içsin yeterki.
ee içki içmek için bir tek ablanın evi var ya dünyada. al içkini evinde eşinle iç be adam denmezmi buna şimdi yada git bir yerde eşinle yemek yerken iç içkini.
ama tabi orada ona asılan ,yakınlaşan cilveli kadın yok.
geçeceksin bunları. son mesaj beni herşeyden emin yaptı. eşte ablada suçlu. ve bu yakınlaşmadan memnunlar
kusuura bakmayın ama eşinize bir yuhhhh diyeceğim.
adam ablanın on a asıldığını biliyor,herşeyin farkında ama bile bile gidiyor.
nedende eniştteyle içmek hoşuna gidiyor deşarj oluyormuş.
lafa bak lafa. enişteyle içmek için ablanın asılmalarına tahammül ediyormuş.
derlerki adama sana bir kadın asılıyor ve bunun farkındasın neden defalarca gidiyorsun. ve bunu eşine söylemiyorsun gitmek istemiyorum demiyorsun
şu mesajdan sonra ben eşinizinde bundan hoşnut olduğunu anladım.
valla bu işin sonu kötü. .
o eş olacak adam zıkkım içsin.ya. haftada 1 içmesi mert enişteyle hakkıymış,ama abla orada ona asılssın nolacak ki.
. o içsin yeterki.
ee içki içmek için bir tek ablanın evi var ya dünyada. al içkini evinde eşinle iç be adam denmezmi buna şimdi yada git bir yerde eşinle yemek yerken iç içkini.
ama tabi orada ona asılan ,yakınlaşan cilveli kadın yok.
geçeceksin bunları. son mesaj beni herşeyden emin yaptı. eşte ablada suçlu. ve bu yakınlaşmadan memnunlar
bu arada şunu da yazayım.
bazı arkadaşlar bi bahane bul küs ablanla bişey demeden demişler.
1 ay önce tam olarak öyle oldu.saçma bişeyden söylendim ve bidaha beni arama artık seni görmek istemiyorum dedim.
(tam tatile 4ümüz bir arada gidecektik, onun arifesinde oluyor bu)
ablam da normalde biriyle bi küstü mü on sene konuşmaz
barış ddiye zorlayan olmazsa ömür boyu konuşmaz hatta
bugüne kadar yeryüzünde herhangi bi canlıdan özür dilediği de görülmemiştir.
kaynanasıyla 6 senedir küs, annemle bir ara 3 sene konuşmadılar falan.
1 ay önce biz küstük onun üstüne de tatile gittik eşimle
antalyadaydık biz onlar da alanya.
tatilin ikinci günü bi de ne göriyim bana özür mesajı yazmış whatsaptten
ben seni özledim barışalım mı diye
ben de çok şaşırdım bişey diyememdim barıştık
onun üstüne ertesi gün bizim kaldığımız otele taşındılar apar topar
tatilin gerisini birlikte yaptık.
tatilde olanlara hiiç girmek istemiyorum ztn.
1 ay önce tam olarak öyle oldu.saçma bişeyden söylendim ve bidaha beni arama artık seni görmek istemiyorum dedim.
Allah onları ıslah etsin. Sadece ablanız değil eşiniz de en az onun kadar suçlu. Lütfen bunu kabul edin.
Ya aslinda bende olamiyorum anlattiklarini okuyunca heleki bide en son tatil olayini yazmis... Sunu demek istiyorum, esi bastan beri evet farkinda bile isteyede izin veriyor, hosuna gidiyor yani, burda zaten suclu, ama konusahibi olayin üstüne son zamanda böyle gidince eside biraz vicdani var ve sizladi gibi geldi, üstüne konudahibin gördüklerinden fazlasi olduguna inandim, esinede anca dank etti ama ortaya cikmasini istemiyor, yada dediginiz gibi sadece üstünü kapatmaga ugrasiyor ama devam edecekler...Ben böyle iyi niyetli olamadım nedense. Konu sahibi konduramıyor ama eşi masum değil, hangi adamın hoşuna gitmez altında kısacak şort giymiş, bacaklarını adamın orasına burasına sürten bir kadın? Nasıl insanlar anlamadım.
Ya aslinda bende olamiyorum anlattiklarini okuyunca heleki bide en son tatil olayini yazmiz... Sunu demek istiyorum, esi bastan beri evet farkinda bile isteyede izin veriyor, hosuna gidiyor yani, burda zaten suclu, ama konusahibi olayin üstüne son zamanda böyle gidince eside biraz vicdani var ve sizlafdi gibi geldi, üstüne konisahibin gördüklerinden fazlasi olduguna inandim, esinede anca dank etti ama ortaya cikmasini istemiyor, yada dediginiz gibi sadece üstünü kapatmaga igrasiyor ama devam edecekler...
günaydın.şu an için yeni bir gelisme yok.dün esimle konustuk.burda yazılanların üstüne haftasonu ablama gitmek istediğimi söyledim(kayıt olayı).esim bu kez kabul etmedi.ne saçmalıyosun sen napmaya calısıyosun ablanla görüsmek istemiyorum dedi.konuyu kapatmaya calıstı.ben yapı olarak öyle bi ortamda ona kocasının yanında falan yapma etme diyemem ben öyle bi insan değilim dediklerinde haklısın ama yapamam bu konuyu daha fazla konusma annene de bisey söyleme baska konu kapansın, ben bişeylerin gayet farkındayım dedi.ben de neden susuyosun konusmaktan kaçınıyosun o zaman dedim.o senin ablan ya sana haklısın şöyle böyle dedikçe ortalığı daha da kızıştırıp kötü şeylere sebep olmak istemiyorum dedi.görüşmeyiz bidaha olur biter dedi.
kapat konuyu dedi.ben de madem açıldı konusalım cünkü bu olay benim icin cok büyüdü beni susturursan bunun dönüsü daaha kötü olcak dedim.ne istiyosun benden dedi.sen madem ablamın sana asıldığını düsünüyosun daha ne diye oraya gidiyosun o zaman dedim.ben oraya onun icin değil mertle(enistem) icmeye gidiyorum haftada bi icki icmek hakkım değil mi böyle desarj oluyorum, ablandan uzağa oturmaya calısıyorum daha napim ben napıyorum ona dedi.ben kocasının yanında yaa yapma bana asılma mı diyim dedi ailesiyle arasını mı bozuyum dedi ben de onu bu kadar düsünüyosun ama ben senin karınım bi senedir nerdeyse bu haldeyim benim ne halde olduğumu düsünüyo musun dedim ağzıma geleni söyledim sen de suçlsun bi olay aylardır 8-9 aydır bu haldeyse iki tarafın da birbirinden farkı yoktur sen de hiç ama hiç az değilsin dedim sen bana ne demek istiyosun yani ablan benden hoslanıyo ben de ablandan hoslanıyorum öyle mi dedi ben de neden olmasın ben düsünüyorum da sarhos da olsam asla etkilenmediğim bi insanın bana dokunduğunu düşünüyorum da kan beynime sıçrardı heralde resmen taciz bu senin de hoşuna gidiyo işte dedim ondan sonra kavga başladı sen görürsün bidaha ben ablanı kırmak istemedim böyle oldum bidaha bana ne asılıyosun hayırdır diycem herkes naparsa yapsın bidaha asla görüsmiycem beni bidaha yüzyüze getirmeye kalkarsan sana da sorarım falan yaptı.çok sıkıştırdım benim bilmediğim bisey var mı söyle kızmıycam diye annesinin üstüne yemin etti bütün olanlar sizin gözünüzün önünde oldu zaten dedi.
Sonuç olarak olay benim için o yemin etti diye kapanmadı tabi.bugün günlerden Cuma muhtemelen bugün ablam gene arayıp yapışcak gelin gelin diye ben de hayır dicem neden derse de sarhoşken hareketlerinden hoşlanmıyorum diycem.şu an yapabileceğim başka bisey yok.
ha şunu bileydin.evet ediyorum.ama en suçlu benim.ikisine de vaktinde haddini bildirmedim,duracağı yeri göstermedim.eşim de az cin değil ona da çok gıcığım şu an.işte şeytan diyo ikisine de ağzını geleni söyle ortalığı birbirine kat tekmeyi koy diye ama..off off..
bu durumu farklı yorumluyorum;
ablan eşinden uzak kalmamak için barışmış seninle..punduna getirip de otalinize yerleşmiş,beraber olmuşsunuz..
evde böyle yapan insanlar tatilde neler yaptı merak ediyorum,ama bir yandan midem kaldırmaz sanırım diyorum..
bu durumu farklı yorumluyorum;
ablan eşinden uzak kalmamak için barışmış seninle..punduna getirip de otalinize yerleşmiş,beraber olmuşsunuz..
evde böyle yapan insanlar tatilde neler yaptı merak ediyorum,ama bir yandan midem kaldırmaz sanırım diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?