eşim ve ablam..

bu olaylar ctesi gecesi oluyor hep ipek.
iş sorunu olmuyor.
böyle içiyorlar napim koca koca insanların elinden içki mi alıyım.
o yaşa gelip kendileri öğrenemediyse ben mi öğretiyim.
anladım. Ama ablan içiyor, eşi içiyor, senin eşin içiyor, seni bilmiyorum konunu çok geç gördüm dün..
Yani bu kadar alkol seven insanların aynı anda olması nasıl bir tesadüf?
evinde içilmesini istemediğini söylemekle başlayabilirsin.
O ortam gözümde canlandı da gerçekten çok itici. Bir iki kadeh içtiniz de diyelim de o kadar zil zurna olup kardeşin eşine sarkıntılık edecek kadar olması zaten boyutunu gösteriyor. Birlikte bile olmuş olabilirler ya da böyle devam ederse olacaklardır.

Sana tavsiyem eşin içemeyi seviyorsa kendine başka içki arkadaşları bulsun. Ablanla görüşmeyi kesmelisin.

Sarhosluk nasil olur bilmiyorum. Hic sarhos olmadim. Ama beraber icen herkesin zivanadan ciktigini da sanmıyorum.
Eger dediginiz gibi sarhos olduklari bir gunde yakinlastiysalar bu hoslarina gitmis olacak ki beraber içip sarhos olmaya devam etmisler...

Mantıklı!!
Peki eşine desen ki artık ablamlarla görüşmeyeceğiz..
Sence cewabı ne olur?

Günaydın arkadaşım, haberdar ettiğin için teşekkürler, merak etmiştik seni...

Herkes ablanın kötü olmaması için uğraşıyor... Ablanın keyfi yerinde...

Bu Mert de sadece işe yaradığında ortaya çıkıyor. Normalde ise kimsenin tınladığı yok, sohbetler ablayla eş arasında dönüyor, enişteyle konu sahibi hep dışarda...

Şunu yaparsa iyi...

"İçmeyiz etmeyiz" diyecektir ama siz kararlı olursanız anlar heralde... Bana kalsa tam konuşup kurtlarını dökme fırsatı...

ben pek içki sevmem ama ne bileyim kırk yılın bası bi iki tane içerdim keyfine şimdi bu ortama girince öyle bi geriliyorum ki içeceğim varsa da içemiyorum beni uyutup gidip bişiler yapcaklar diye ablam onu yapacak tıynette bi insan.eşime de yüzde yüz güvenmiyorum tabi sonucta erkek.eniştem denen süs bitkisi de zaten kafayı bulup yatıyo karısı orda elin adamıyla tek miymiş bilmemne mi umrunda bile değil.zaten ben görüsmeyi kesmesem adım gibi eminim sonunda bişey olacaktı göz göre göre geliyodu sonu yani.

madem eşin olanlardan rahatsızdı,ancak eniştenin yanında birşey demek istemedi..ne diye ablan aradı akşama geliyorlar vs diyor..yani rahatsız olan adam ,görüşmeyi reddeder,hatta belki sana çaktırmadan arayı açar,bahane bulur görüşmez...
üzgünüm ama herkes halinden memnundu,sen çomak sokana kadar...
1 sene diyorsun şaka gibi,1 yıl nasıl dayandın bu durumlara inanılır gibi değil..tamam insan şok olur konduramaz falan ama 1 senede de çözer yani işi...
ablanla ilişkileriniz nasıldı? tamam renkli bir kişilikmiş,içer eğlenir falan ama kardeş ilişkileriniz nasıldı?

evet canım doğru düşünüyorsun
şu konuna ne var bunda diyecek biri çıkmaz sanırım burada. hiç kimse yaptıklarından ve verdiği rahatsızlıktan çekinmiyor sen neden bu kadar çekiniyorsun? bence daha fazla zaman kaybetmeden ablanla konuş. bir arkadaş daha söylemiş ablan ne kadar hatalıysa eşin ve enişten de en az en az onun kadar hatalılar.

ablana söylediğin anda sana diyeceklerini söyliyim:
sen içmiyosun diye,eğlenmeyi bilmiyosun diye neden bana laf atıyosun..ne güzel enişteyle içip muhabbet ediyoduk,senin için kurumuş..vssss gibi şeyler diyecek..adama boşan kardeşimden diyen abladan,yavşaklığı sonucu küsüp içeri giden kardeşine,yine agresfileşti bu di,yen abldan ; başka cevap beklemiyorum kusura bakmayın..
hatta eşini arayıp ne diyor bu falan diye dert yanacak görün bakın..

evet muhtemelen.ama insan gibi söylediğimden anlamazsa o zaman ağzıma geleni söylemekten hiç çekinmiycem bunu biliyorum.

kusuura bakmayın ama eşinize bir yuhhhh diyeceğim.
adam ablanın on a asıldığını biliyor,herşeyin farkında ama bile bile gidiyor.
nedende eniştteyle içmek hoşuna gidiyor deşarj oluyormuş.
lafa bak lafa. enişteyle içmek için ablanın asılmalarına tahammül ediyormuş.
derlerki adama sana bir kadın asılıyor ve bunun farkındasın neden defalarca gidiyorsun. ve bunu eşine söylemiyorsun gitmek istemiyorum demiyorsun
şu mesajdan sonra ben eşinizinde bundan hoşnut olduğunu anladım.
valla bu işin sonu kötü. .
o eş olacak adam zıkkım içsin.ya. haftada 1 içmesi mert enişteyle hakkıymış,ama abla orada ona asılssın nolacak ki.
. o içsin yeterki.
ee içki içmek için bir tek ablanın evi var ya dünyada. al içkini evinde eşinle iç be adam denmezmi buna şimdi yada git bir yerde eşinle yemek yerken iç içkini.
ama tabi orada ona asılan ,yakınlaşan cilveli kadın yok.
geçeceksin bunları. son mesaj beni herşeyden emin yaptı. eşte ablada suçlu. ve bu yakınlaşmadan memnunlar

Okumamadım yada gözümden kaçamaz mı
Oyyy tamam tamam
Konuya dönelim...
Vallah artik susmamaniz gerekiyor... Akliniza bisey sokmayim ama esinizin tavirlari sanki bisey olmus ve ona anca dank etmis gibi Yani oda ilk basta arg niyet görmüyordur ama ablaniz bi adim ilerletti ve oda artik rahatsiz gibi geldi bana ve sizin duymanizida istemedigi icin kestirip atmak istiyor...

Süper durum özeti.
Altına imzamı atıyorum.

Özel mesajlara bak..

bu arada şunu da yazayım.
bazı arkadaşlar bi bahane bul küs ablanla bişey demeden demişler.
1 ay önce tam olarak öyle oldu.saçma bişeyden söylendim ve bidaha beni arama artık seni görmek istemiyorum dedim.
(tam tatile 4ümüz bir arada gidecektik, onun arifesinde oluyor bu)
ablam da normalde biriyle bi küstü mü on sene konuşmaz
barış ddiye zorlayan olmazsa ömür boyu konuşmaz hatta
bugüne kadar yeryüzünde herhangi bi canlıdan özür dilediği de görülmemiştir.
kaynanasıyla 6 senedir küs, annemle bir ara 3 sene konuşmadılar falan.
1 ay önce biz küstük onun üstüne de tatile gittik eşimle
antalyadaydık biz onlar da alanya.
tatilin ikinci günü bi de ne göriyim bana özür mesajı yazmış whatsaptten
ben seni özledim barışalım mı diye
ben de çok şaşırdım bişey diyememdim barıştık
onun üstüne ertesi gün bizim kaldığımız otele taşındılar apar topar
tatilin gerisini birlikte yaptık.
tatilde olanlara hiiç girmek istemiyorum ztn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…