eşim ve ablam..

Ablaniz zaten civik biri...rahat.icki icincede iyice mayalanmis hamur gibi yayiliyor.ama ablaniz oldugu icinde baskalari gibi kesafe koyamiyorsunuz.
Benim basima boyle bir sey gelse,bu ickide neyin nesi,der esime yasaklardim.ablama da iciyorsan evinde ic.benim evimde benim ortamim da a icilmiyecek derdim.ve ablamla ben vakit gecirirdim.esim isten gelir evime giderdim.yani onlarin gorusmesi icinde bir neden gormuyorum.
Bizde allah korusun hic boyle birseyin milyonda biri bile yok.biz kardes nasilsa oyleyiz.ama ben giderim kardesime esim almaya gelir.o da bana geldiginde esi almaya gelir.aclarsa gelir yemek yerler.ve giderlersen ortam hazirlama onlara cnm.
Allah yardimcin olsun...

Bu vatandaş nereye gitti yahu? Bu da mı kekledi yoksa bizi?
Dün bir grup arkadaşla keklendik de paranoyak oldum
Ne bu anlatıp anlatıp milletin içine dert düşürüp de kaybolmalar?
Uyanın millet inişe geçiyoruz galiba

Esinin izin vermemesi lazimdi buna canım ablana suçsuz diyemem ama esin bi dur demeliydi olaylara hemde sen anlamadan... ha bide gizli bi ilişkileri olabilir mi ?

benim anlamadığım neden böyle dibini görüp sarhoş olana kadar içiyorlar?
Madem seviyorsunuz, zevkine içiyorsunuz neden her defasında bu kadar sarhoş olmak. hadi bir iki üç ama her defasında oluyor olması son derece tuhaf. İşe falan gitmiyor mu kimse? Sabah uyanmak sorun olmuyor mu?

8-9 ay çok uzun bir süre ama. 8-9 dk bile dayanamaz,tepki verir bir kadın. Siz birazda kendi rahatınız için sabrediyorsunuz bence. Düzeniniz bozulmasın diye. Kaybetme korkusu hissettiğiniz,kıskançlıktan öte..bence derin bir nefes alın ve kendinize gelin. böyle adamlara değer vermeyin bu kadar. Mutluluk herkesin hakkı. Eğer baldızına karşı bile duracağı yeri bilmiyorsa bu adam,zaten koca vasfı taşımıyor demektir. Ablanızada,eşinizede gerekeni yapmalıydınız bu güne kadar aslında,geç bile kalmışsınız

Abla kişisi adama yaklasmak için icmeyi bahane etmiyorsa ben insan degilim...

günaydın.şu an için yeni bir gelisme yok.dün esimle konustuk.burda yazılanların üstüne haftasonu ablama gitmek istediğimi söyledim(kayıt olayı).esim bu kez kabul etmedi.ne saçmalıyosun sen napmaya calısıyosun ablanla görüsmek istemiyorum dedi.konuyu kapatmaya calıstı.ben yapı olarak öyle bi ortamda ona kocasının yanında falan yapma etme diyemem ben öyle bi insan değilim dediklerinde haklısın ama yapamam bu konuyu daha fazla konusma annene de bisey söyleme baska konu kapansın, ben bişeylerin gayet farkındayım dedi.ben de neden susuyosun konusmaktan kaçınıyosun o zaman dedim.o senin ablan ya sana haklısın şöyle böyle dedikçe ortalığı daha da kızıştırıp kötü şeylere sebep olmak istemiyorum dedi.görüşmeyiz bidaha olur biter dedi.
kapat konuyu dedi.ben de madem açıldı konusalım cünkü bu olay benim icin cok büyüdü beni susturursan bunun dönüsü daaha kötü olcak dedim.ne istiyosun benden dedi.sen madem ablamın sana asıldığını düsünüyosun daha ne diye oraya gidiyosun o zaman dedim.ben oraya onun icin değil mertle(enistem) icmeye gidiyorum haftada bi icki icmek hakkım değil mi böyle desarj oluyorum, ablandan uzağa oturmaya calısıyorum daha napim ben napıyorum ona dedi.ben kocasının yanında yaa yapma bana asılma mı diyim dedi ailesiyle arasını mı bozuyum dedi ben de onu bu kadar düsünüyosun ama ben senin karınım bi senedir nerdeyse bu haldeyim benim ne halde olduğumu düsünüyo musun dedim ağzıma geleni söyledim sen de suçlsun bi olay aylardır 8-9 aydır bu haldeyse iki tarafın da birbirinden farkı yoktur sen de hiç ama hiç az değilsin dedim sen bana ne demek istiyosun yani ablan benden hoslanıyo ben de ablandan hoslanıyorum öyle mi dedi ben de neden olmasın ben düsünüyorum da sarhos da olsam asla etkilenmediğim bi insanın bana dokunduğunu düşünüyorum da kan beynime sıçrardı heralde resmen taciz bu senin de hoşuna gidiyo işte dedim ondan sonra kavga başladı sen görürsün bidaha ben ablanı kırmak istemedim böyle oldum bidaha bana ne asılıyosun hayırdır diycem herkes naparsa yapsın bidaha asla görüsmiycem beni bidaha yüzyüze getirmeye kalkarsan sana da sorarım falan yaptı.çok sıkıştırdım benim bilmediğim bisey var mı söyle kızmıycam diye annesinin üstüne yemin etti bütün olanlar sizin gözünüzün önünde oldu zaten dedi.

Sonuç olarak olay benim için o yemin etti diye kapanmadı tabi.bugün günlerden Cuma muhtemelen bugün ablam gene arayıp yapışcak gelin gelin diye ben de hayır dicem neden derse de sarhoşken hareketlerinden hoşlanmıyorum diycem.şu an yapabileceğim başka bisey yok.

Abla kişisi adama yaklasmak için icmeyi bahane etmiyorsa ben insan degilim...
bence bu kadar içmek insanın fıtratında olan bir şey. yani abla içiyor diğerlerinin içmesi de tesadüf değil ki. Bir kere ablanın kocası erkek olsa karısını dizginler.
Bunlar en başından birbirine yazmamış bence. Alkol şişede durduğu gibi durmadığından ve insanı insanlıktan çıkarmaya çok müsait bir yapıya getirdiğinden içtikleri bir gece yakınlaşmışlar bence.

Yorumların hepsini okumadım ama buna benzer bir şey de ben yaşadım. Eşimin en yakın arkadaşının karısı ve eşim yüzünden bitti evliliğimiz. Onlar hala görüşüyorlar. Ben rahatsız olduğumu dile getirdiğimde de ruh hastası ve kıskanç olmakla suçlandım. Bizim evimizden hiç çıkmayan, sürekli kocasının ve çocuklarının değil de eşimin fotoğraflarını çeken, facebooktan özel mesajlar gönderen, eşimin i-paddan oynadığı oyuna kadar üye olup ortak arkadaşlara adını yazdırıp oyundaki mesaj kısmından mesajlaşan, arabasının tekerlerini değiştirmek için kocasını değil de eşimi arayan, kaza yaptığında sadece eşimi çağıran, arabasının muayenesini, bize hiç vakit ayırmayan ama o kadın aradığında koşa koşa giden, eşime yaptıran, balıklarının suyunu değiştirmeyi bahane göstererek eşimi çağıran iki çocuklu bir kadından bahsediyorum. Ben rahatsız olduğumu ve artık bu aile ile görüşmek istemediğimi eşime söylediğimde yapamam deyip hareketlerine de hiç çeki düzen vermemişti. Kadını arayıp da artık seninle görüşmek istemiyorum çünkü evli bir kadına hiç yakışmayan hareketlerin var dediğimde de zavallı deyip suratıma telefonu kapattı. Sonra da ağlayarak kocasını arayıp benim ruh hastası olduğumu, senaryolar yazdığımı anlatmış. Kocası beni arayıp ne var bunda sen de benim fotoğraflarımı çek, sen de bana özel mesajlar gönder diyebilecek kadar midesiz çıktı. Ve sonunda eşim 'beni nasıl en yakın arkadaşımın karısıyla yakıştırırsın' diyerek oğlumu ve beni bırakıp evi terk etti. Her ne hikmetse evi terk ettiğinde saat akşam 10 idi. O gün o saatte nasıl ev tutuldu bilmiyorum ama kadına yakın bir yerden ev tutmuş eski eşim. Muhtemelen o ev de önceden vardı. Neyse çok uzun hikaye. Boşandık. Boşanma duruşmasına o kadın da geldi. yüzünde yuva yıkılmasına dair en ufak bir üzüntü yoktu ve hakime kıskançlık hastası olduğumu, iki çocuklu bir kadını eşimle yakıştırabilecek kadar ruh hastası olduğumu söyledi. Mahkeme salonundan ikisi kahkahalar atarak çıktılar. Şimdi ikisi de çok mutlu. Kadının evliliği devam ediyor, bir taraftan da hala görüşüyorlar. Kadın facebooktan mutluluk pozları yayınlamaya devam ediyor. Boşandığım eşim de hayatından gayet memnun. Boşanalı da çok olmadı zaten. Acısı taze henüz ama artık ne yaptıkları da umurumda değil. Sadece oğlum onların midesizliği yüzünden babasız büyüyecek. Bunları sana şunun için anlattım. Burada asıl suçlu olan eşin. Araya mesafe koyabilirdi ama ablanın açık açık eşinle flörtleşmesi eşinin hoşuna gidiyor. (Muhtemelen ablan ya da başka birisi fark etmez, eşin böyle bir karakterde, üzgünüm). İkinci suçlu da tabi ki ablan. Enişten de muhtemelen tıpkı eşimin arkadaşı gibi karısının yaptıklarını göremeyecek kadar kör biri. Sen ne kadar eniştene durumu anlatmaya çalışsan da anlamayacak ve ablandan tarafa olacaktır. Bu olayları eşine söylediğinde de eşin kabul etmeyecek ve aynen devam edecektir. Ablan da öyle. Zaten öyle bir karakterde olmasalar hareketlerine çeki düzen verirlerdi. konuşman da bir şeyi değiştirmeyecek, çünkü benim gibi kıskançlık hastası, ablasını eşiyle yakıştırmakla suçlanacaksın. Sana tavsiyem ablanı hayatından çıkar. mümkünse görüşme. ola ki görüşmek zorunda kaldınız içkili ortam olmasın. Eşine de çok güvenme derim, çünkü onun da karakterinin çok düzgün olduğu söylenemez. Üzgünüm.
Allah yardımcın olsun.

Yeni yıl akşamı bana neden yalan söyledin diye sormuş muydunuz daha önce? Sormadıysanız keşke dün akşam onu da sorsaydınız.

bu olaylar ctesi gecesi oluyor hep ipek.
iş sorunu olmuyor.
böyle içiyorlar napim koca koca insanların elinden içki mi alıyım.
o yaşa gelip kendileri öğrenemediyse ben mi öğretiyim.

Bunu gerçekten diyebilecek misin peki ablana ??

dun gece bastan sona butun sayfaları telefondan gırdıgım halde okudum ..

oncelıkle ablanız oldugu ıcın bu kdr gerıde durmanızı anladım lakın ablada olsa o bir dişiki kocası o kadar larç olan bır kadından ben herseyı beklerım kusura bakmayında...

kocanıza sahıp cıkın elbette kocanızdada hata var bu zamana kadr terslemedıgı ıcın belkı cıdden ablanız oldugu ıcın kırmadı belkıde hosuna gıttı bılemeyız ne olursa olsun kocanı bırakma yuva kolay kurulmuyor ablanlada gorusme olsun bıtsın

Bunu gerçekten diyebilecek misin peki ablana ??

benim tarzıma en uygun olan cümle bu.
hem eşime asılıyosun çünkü mesajı vermemiş olucam hem de sarhoşken napıyorum demek ki rahatsız oluyoyu düşündürcem.çok üstü kapalı bi cümle.nereye isterse oraya çeksin bakalım nolcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…