eşim ve ablam..

yani siz bidaha görüş sesini görüntüsünü falan kaydet mi diyosunuz simdi öyle mi yapıyım
Sen Birşeyler varsa gözünle görmeye hazır mısın? Yürek dayanmaz böyle birşeye ya.. Canından bir parça abla ve çok sevdiğin hayat arkadaşın. Görüşme farklı şekillerde kanıt topla. İyice psikolojini bozma

Su el ayak sakalarini hic sevmem.birakin enisteme yapmayi esime bile yapmam.Bana yapilirsada uyaririm karsi tarafi.

hah atsın bakalım eniştenin üzerine bacaklarını, koca ne yapar, yada abla.

Arkadaşım olayı çok budaklandırıyorsun. Alakasız bir nedenden kavga çıkar, küs ablanla. Bu kadar basit. Neden eşinle bu kadar yüz göz oluyorsun?

ablamla konusmaya cesaret edemedim henüz.
şu an görüşüp kaydetsem mii yoksa görüsmeyip ablamla bi süre iliskiyi mi kessem diye düsünüyorum.

Ablam degil boynumu vurduracagını bildigim padişahın kızı dahi olsa bunu yapan ikisinin de çok net à....... S.... Dım sonra ikisinide hayatımdan çıkarırdım olayın içkiyle ne alakası var olay düpedüz karşılıklı edepsizlik

Arkadaşım olayı çok budaklandırıyorsun. Alakasız bir nedenden kavga çıkar, küs ablanla. Bu kadar basit. Neden eşinle bu kadar yüz göz oluyorsun?

çünkü olayın üstünü kapatmak istemiyorum.eşim de aynı derecede suçlu.
mesele sırf ablamı hayatımdan çıkarıp olayı kapatmak değil.

bu arada aldatan her koca ,öncelikle karısına,nasıl böyle şey düşünürsün diyerek paranoyak muamelesi yapar..
sonrasında şüpheler arttıkça,üste çıkmaya çalışır,ben birşey yapmıyorum kadın bana sırmaşıyor ,o arıyor,olur..
o yüzden delil şart..

bu nasıl bir samimiyet diyemiyeceğim nasıl bir genişliktir bu ya ne bu böyle yanlış anlamada canım bir yatakta yakalamadığın kalmış nerdeyse allah yardımcın olsun zor bir durum ama eşinizle budurumu konuşun enine boyuna ve ablanızla arnıza bayağı bayağı mesafe koyun hatta ayda yılda bir görüşün

buarada sarhoşluk olayıda saçmalık
insan sarhoşken normalde yapmaya cesaret edemediği şeyleri sarhoşluğun arkasına sığınıp yapar bile bile onlar o davranışları içinden gelerek yapıyorlar sarhoşluk vs hikaye

ikiside aa ablan o senin aa kocası uyarırsa yanlış anlar gibi saçmalıkların altına sığınıyor
ve gayet de hoşuna gidiyor ikisinin
şimdi kocası ben rahatsızım bu durumdan demesin ...bal kaymak gibi geliyor ona bu durumlar...abla desen niyeti bozmuş...
konu sahibi konuşma bunları artık
icraata geç...bunları onlarla konuşup onları uyandırma bırak seni uyuyor sansınlar...rahat rahat yap yapacağını

ablamla konusmaya cesaret edemedim henüz.
şu an görüşüp kaydetsem mii yoksa görüsmeyip ablamla bi süre iliskiyi mi kessem diye düsünüyorum.
daha önce dediğim gibi,eğer tüm çıplaklığı ile gerçekleri öğrenmek istiyorum,aklımda bu şüphe ile yaşayamam diyorsanız kaydetmelisiniz..yok eğer görüşmeyi kesip,ya da ne bileyim ablayla konuşup ayar çekseniz ,geçmişi unuturum şüphe kalmaz derseniz deneyin,ama zorrrrrr,hem de çookkk..

Ya annen bile durumun farkında... ne biçim bir kadın ki bu kimse sesini çıkaramıyor... bu iş çok pis bir iş, bana göre temizlenecek bir tarafı yok... kocanda kendini aklama derdinde... ikisinden de bir halt olmazzz...

"Ablana söyle ben mi yapiyorum"... Koskoca evli barkli insanlar. . kocanin konusmalari bile anormal. Akli basinda bi insan veya söyle söylim "edepli" bi insan bunu fark ettikten sonra sinirini koyar, cizgisini ceker, mesafesini korur. Illa benden uzak dur demesine gerek yok. Düzgün bi sekilde gösterirse bunu karsisindaki insaninda akli kit degilse anlar zaten. Off sinirlendim vallahi

sonuncuyu yazmamışım,,delil bulunduktan sonra da ,senin yüzünden oldu,ilgi göstermedin,eagresiftin vss vsss kadın suçlanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…