eşim ve ablam..

Abla tam bir kıskanç kadın rölünde...
yaa bunların arasında birşey olmadıysa ben birşey bilmiyorum bu hayatta...

Senin için cok uzuldum biri ablan digeri esin.. ikiside suclu ama keske sinirlenip odaya mutfağa cekilcegine kocanida alip gecseydin yada bi cingar cikartsaydin bence aralarinda sizin gormediginiz zamanlarda biseyler yasamis olabilirler en yakin zaman da camerayi koy ve izle olanlari..

tabiiki sadece alkole suc bulmuyorum ben...ama insanin kendinden gectigide kesin fazla alinca...
baksaniza kiz ne kadar rahat..ama zaten oncede yazdim sorun bundan kaynaklanmiyor...gerci icki icmedende gayet rahatmis bu abla...

Ben enisteme sirnasiyim, bacaklarimi üstüne atiyim. Sonra kotu niyetle yapmiyorum diyeyim. Olur mu öyle sey?
Su kadar kadin var burda. Hangisinin enistesiyle boyle bir samimiyeti var Allah askina !
Ister iyi niyetle ister kotu niyetle, olay yanlış bir kere baslibasina.
Bu arada kusura bakmayın herkes ablanizi hatali buluyor ama. Esiniz gayet davetkar. Ve bu durumdan cok memnun. Bir sure gorusmeyin, bakin nasil ozluyor ablanizi..

Haftaya çarşamba oğlum gelmiş olacak inşallah. Allah senide kurtarsın, hamilelik zor ya, iyice de ağırlaştım. Allah' tan az kaldı yoksa tır gibi olacaktım ...

çekirge de yazdı ya..ablası eşini bana bırak ,siz arkdaşlarınla gezin demiş..gitmeyince de gtimiş cafeye,karı koca arasına geçmiş oturmuş..içki bunun neresinde seviye neresinde??
canım içince cıvıtmasına kılıf uyduruyo bahaneyle rahat hareket ediyo işte..

Bazi insanlar islerini iyi biliyo. Rahat rahat cilvelesebilmek icindir o ickti, ayikken istedikleri gibi davranamiyolarsa demek

Haftaya çarşamba oğlum gelmiş olacak inşallah. Allah senide kurtarsın, hamilelik zor ya, iyice de ağırlaştım. Allah' tan az kaldı yoksa tır gibi olacaktım ...

Ne kalmış çarşambaya, ne mutlu
Allah bize de nasip etsin
Ben şimdiden sabırsızlanıyorum :) ileri ki aylar naparım bilmem

Konu dışı oldu kusura bakmayın
Bir iki üç tıp ( :

ablayı çekip konuşmanın zamanı gelmişte geçiyor. tabii ilk konuşma kocayla olacak sonra ablaya şöyle bir aklını başına getirecek kelimelerle hafif meşrep hareketlerin hoş değil. biraz kaliteli ol,ağır ol denecek.

bu aksam esimle konuscam.
gerci daha önce de konstum.
sen ne demek istiyosun ablan o senin diyor.
Acık acık soruyorum senin amacın ne diye.sence normal mi bunlar diyorum.hayır değil haklısın hak veriyorum ama ben hicbisey yapmıyorum görüyosun diyo.bana ne söylüyosun bunları ablana söyle ben mi yapıyorum diyo.bi kac kere bu konu açıldığında sarhoşken bana “ablan bana asılıyo galiba” demişti.olanları kendi de normal bulmuyor ama tepkisiz kalmadığını iddia ediyor nası bozuyum nası uyarıyım kocası falan ne düşünür o zaman ağır olur diyo.

aynen konuşmak taraftarıyım oky..bazen istemediğimiz şeklde konuşmak zorunda kalabiliriz..ama konuşmak iyidir..ve geç kalınmış bir konuşma..

ablası depresyonda bence..kocasını anlayamadım odamı depresyonda..biri cıvıttı diğeri sağlam dursun..kocasını uyardığı gibi ablasınıda uyaracak..uyardı aynen devam ediyor o zaman görüşmez..

hayır ama ne bileyim öyle anlatıyor.
bugüne kadar da ne bi kadın aradı ne mesaj attı iş yerinden.
mail bile atmıyo kadınlar buna.
canım benim bende çalışıyorum ve burdaki erkek iş arakadaşlarımla konuşuyorum şakalaşıyorum.. eşimde aynı şekilde çünkü 8-9 saatimiz işyerindeki arkadaşlarımızla geçiyor. normal şartlarda ikili ilişkiler böyledir. eşinde tabiki konuşur selamlaşır.. bu normal bişey zaten..olmasıda gereken bişey..

ama ablanla olanlar biraz sınırı aşmış. senin bu konuyu çözmen lazım. bak bişey var demiyorum ama hoş değil.. belki ablan dediğin gibi kafası rahat kötü düşünmeden yapıyor bu durum eşinde hadi diyelim tersleyemedi ama bi dur de artık.. olmaz bak hoş değil ablanın yaptığı.. ablanın diyorum çünkü eşim yanaşmadı dediğin için..

aynısını benim ablam eşime yapsa eminim eşimde o an tersleyemez ablamı. ama bana der bu ne yapıyor böyle diye ve görüşmez.. olması gereken bu çünkü..

Bence kendini aklamaya çalışıyo
Biri benim üstüme bacağını atsa ki bu kişi aynı cinsten bile olsak noluyo be derim
Senin ki üzgünüm ama halinden memnun

Ayrıca ona de ki sırf ben rahatsız olduğum için bile muhabbetini minimuma indirmelisin ablamla
Siz dikkat etmek bi yana dursun yiyip içip coşuyosunuz
Bende gidip eniştemle mi öyle olayım de, bak bakalım jetonu nasıl birden düşüyo

hayır ama ne bileyim öyle anlatıyor.
bugüne kadar da ne bi kadın aradı ne mesaj attı iş yerinden.
mail bile atmıyo kadınlar buna.
bu tam tersi şüphe çeken bir durum..işyerinde kadınlar da varsa,tabii ki belli düzeyde arkadaşlıkları oalcaktır.iş sati dışında telefon mail kastetmiyorum..ne bileyim eşim işi anlatırken ordaki kadın çalışnaların da lafı geçer..öğlen yemeklerinde hepberaber çıkarlar vss...mail bile atmayan çalışan olur mu Allahaşkına...
demek ki siliniyor altında birşeyler var..

ablayla konuştun mu peki hiç?? eşin böyle diyor anladık...eşin söyledikleri saçma,benim yaptığım bişi yok ablanda suç diyip suç atıyor sadece..
ablan ne diyor peki<* abartıyorsun bişey yok normal yaptıklarım mı diyor?
dediğim gibi eğer dinlemeyi kamerayı falan kesin karar verdiysen konuşmanın anlamı yok...dikkatli davranırlar çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…