- 15 Eylül 2014
- 89
- 96
- 28
- 36
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
Anneniz bile ihtimal verdiyse
Ki bir anne iç güdüsel olarak son ana değin, çocuğunu korumak ister
Suçsuzmuş gibi düşünür .
Artık bu ihtimalleri gözden geçiremezsiniz.
Ciddi bi tepki koymak zorundasınız
burda kimse öyle bisey yazmadı..Hmhm yine kadin suclu di mi? Her halt karsilikli yiyiliyor ama koca degil kadin suclu di mi? Tabi kocalar hep masum canimm
Ama ya watsapdan , telefondan bi yerden görüşmeye devam ederlerse ..annem istersen ben konusuyum dedi.
ama ben yok dedim zaten görüsmicez dedim.
Bence soylemeden dırek konusmayı kesmek mantıksız sız bunları yasarken esınızınde ablanızında bu rahatsızlıgınızdan haberdar olmalı bu sekılde kesın tavır koymalısın ablan ıster sonrasında konussun yada sana nasıl boyle dusunursun falan desın ben olsam umrumda olmaz kım ne dusunurse dusunsun senın ıc huzurun onemlı bununla yasamak cok zorannem istersen ben konusuyum dedi.
ama ben yok dedim zaten görüsmicez dedim.
Ama ya watsapdan , telefondan bi yerden görüşmeye devam ederlerse ..
Daha kötü duruma girin istemem.çok kötü durumdayım zaten paranoyaya bağladım.
sürekli whatsappe girip ikisi de aynı anda online mı diye bakıyorum.
bazen denk geliyor.
napcam bilmiyorum
canım benim ben senin yerinde olsam , eşin belli seviyor içki muhabbetini sen içmesen de hazırla sofrasını yada ayarla bi mekan çıkın dışarı.. ikiniz yada başka arkadaşlarınızla.. ablanla da bak direk konuş derim ben görüşmek istemiyorum bi süre gibi.. net ol ama.. arana mesafe koy küserse küssün nediyeyim. zor bi durum ama çözümü senin elindeyani ben doğru düşünüyorum değil mi?
dünyanın en saf insanı da olsa ablam beş dakka durur "ya benim bu yaptıklarım yanlış anlaşılır mı?"der
bunu herkes kendine bi sorardı heralde.
her haftasonu geldiğinde yapışıyolar.
görüşmeyim desem çatkapı geliyolar bize ellerinde alkol.
eşim herkesin içinde benden izin istiyor içki içmek için.
bişey diyemiyorum hayır desem beni oyun bozan mutsuz uyumsuz olmakla suçluyolar.
ablama bişey dersem o hemen kavga çıkarır üste çıkar suçlu ben olurum.
şu an buna cesaret edemem sanırım.
Kendinizi bukadar yiyip bitirceginize, ablanizada kesin dille rahatsizligini bildiriceksiniz, o nasil üste cikmaya ugrasiyorsa bu sefer siz üste cikacaksiniz, esinizede sert tepki vereceksiniz, siz böyle napcam ben dedikce onlar dahada cok kaynasacak bunun farkina varin...ablaysa abla herkes yerini bilmeli, gereksiz samimiyetlikte bulunmamali... Iyi anlasa bilinir, güzel beraber gecinile bilinir, ama herseyin bi siniri olmali, herkes yerini bilmeli ve sürekli alkol almakta hic hos bisey degil kaldiki siz bu durumdanda rahatsizsiniz...kendi evliliginiz icin biraz yasam alani acmaniz lazim artik...siz böyle susarsaniz daha cok vurursunuz dizlerinize...çok kötü durumdayım zaten paranoyaya bağladım.
sürekli whatsappe girip ikisi de aynı anda online mı diye bakıyorum.
bazen denk geliyor.
napcam bilmiyorum
dilerim böyle bisey yasamazsınız..cünkü söz konusu aileniz ise bazı konularla ilgili pat diye hüküm veremiyosunuz, öyle kolay kolay konduramıyosunuz; kondurmak da istemiyorsunuz zaten.yani olay şu an 3.bir kişi olarak dışardan dinleyip karar vermek kadar kolay olmuyor içinde olunca.çünkü bir kere hele de böyle bi konuyla ilgili net bi karar verirseniz sonucları herkes açısından ağır olur.benim onlarla hala görüsme sebebim olan bitenden emin olamamam zaten bunu burda kac kere söyledim.acaba ben mi kötü düsünüyorum diye emin olamadım.yoksa neden görüseyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?