• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

benim merak ettigim nasıl bu kadar sakinsin sadece ablama mesafe koymam eşiminde anasından emdi sütü zehir ederim hatta birdaha ablan o şekilde bacagını kocanın üstüne atarsa orda tartışma baslatki elleri kolları baglansın ama allahtan korkmayan kulundanda utanmaz

haklısınız.burda olayları baskalarının yorumlarından dinleyince aslında herseyin ne kadar ortada olduğunu görmüs oldum.esimin de ablamdan hiçbi farkı yok, birinin hareketlerinden hoslanmıyosan itersin çekilirsin yapma dersin olur biter. offffffffffff offfffffff.ablamın suratını bile görmek istemiyorum ki nası konusuyum ama baska carem yok sanırım.su an cok moralim bozuk ve cok üzgünüm..

Merhaba,

Öncelikle şunu söylemeliyim ki hesap fake değil.Konu çok hassas olduğu için 2.bir hesap açmak istedim.Yönetimin bilgisi var konudan.

Bunları yazmak benim için çok zor.Kendime bile aylardır itiraf edemiyorum bu konuyu, çok aradayım.Bu nedenle buraya yazarken de aynı hisler içindeyim, hassasiyetinizi rica ediyorum.

Konu eşim ve ablam..Biz 1,5 yıllık evliyiz.Ablam ve eniştem eşimi ilk tanıştıkları günden beri çok severler.Yaşları birbirlerine daha yakın, aynı jenerasyonun ürünleri.Ben 25 ablam 32,eşim 33 yaşında.Ablamın eşi de 34 yaşında.Bu sebeple iyi anlaştı herkes ve evlendiğimizden beri her hafta ablamlarla görüşmeye başlamıştık.Ablamın bizim ilk evleneceğimiz dönem eşinin ailesiyle bazı sorunları olmuştu.Bu sürede hep onun yanında olduk eşimle.Eşim sıcakkanlıdır, oturur herkesin derdini dinler.Ablamla da bu yüzden ilişkileri daha sağlamlaştı, birbirlerini daha çok sevdiler.

Hep birlikte vakit geçirdiğimizde oyun oynar film falan izlerdik.Eşim ve ablamın kötü bir huyu var ama.Çok içki içerler.Zaten herşeyin başı da bu oldu.Film izlemeler, oyun oynamalar yerini müzik dinleyip içki içme muhabbetine bıraktı zamanla..Ben içkiyi pek sevmem.Yani iki tane içsem kötü olurum, bünyem kaldırmaz bu sebeple de içmem.Ama onlar zil zurna olana kadar içerler.

Ablamın eşi çok rahat bi insan, ablama hiçbi konuda karışmaz, kıskanmaz falan..Ablam da aynı şekilde çok gevşek biridir.İnsan ilişkilerinde hemen kaynaşıp samimi olan tipler vardır ya, öyle.Tüm hayatı bu şekilde geçti.Evli olsa da iş yerinden bir erkek arkadaşıyla sinemaya gider mesela.

Gelelim asıl konuya.Her şey yılbaşında başladı.Yılbaşında ablamlar bize geldi.Gene içki içildi bu sefer bizde olduğumuz için ben de içki içtim ve her zamanki gibi kustum saat 10’da yattım.Eşim yanıma gece 2-3 gibi geldi.Uyku sersemi hayal meyal naptın bu saate kadar diye sorduğumda “mertle(eniştem) oturduk” dedi.Ertesi gün ablamı uyandırmaya gittim naptınız falan dedim.Hiiç mert 1 gibi yattı muratla(eşim) oturduk biz de bi iki saat daha dedi.Şok oldum çünkü eşim yalan söylemişti.Eşime neden yalan söylediğini sorduğumda yalan söylemediğini mert uyuduktan on beş dakka sonra kendisinin de kalktığını ablamla sadece 15 dk oturduğunu söyledi..Ama yalan olduğuna eminim..Öyle olmasa bile, evli barklı insanların eşleri olmadan sarhoş sarhoş gecenin o saati ne işleri var bir arada?

O geceden sonra olaylar farklılaştı.Bu içki olayının iyice b*ku çıkmıştı.Ablam ne zaman içki içse mesela (bu arada bunları hep gülerek geyik yaparmış gibi yapıyor zaten sarhoş) eşimin elini tutuyor, bir konu konuşulduğunda ben farklı görüşte oluyorum o an ablam ve eşim bir olup beni susturuyor, sürekli enişte ben seni çok seviyorum, baldız ben seni çok seviyorum muhabbeti (bunları kısa geçiyorum ama bunlar aylar içinde defalarca olan şeyler) mesela iki sarhoş içki içip romantik şarkıda dans etmeler falan..bu tür şeyler.

Eşimi bu konuda birkaç kez uyarmaya kalktım.Bana sen ne demek istiyosun falan diye bağırdı.Ama yer yer de hak verdi.Ona da ablamın hareketleri normal gelmiyordu.Ben napıyorum ablan yapıyo herşeyi dedi.Ben de “o hayatı boyunca insanlarla lakayıt ilişkiler kurdu, eğer sadece içki içtiğinde böyle biri olsaydı uyarırdım ama hep böyle, kaç yaşına gelmiş insanı ben değiştiremem,ben seni bilirim” dedim.

Ama eşime uyarılarım sonucu bir şey değişmedi.Sanırım haftaiçi whatsappten falan mesajlaşıyorlar.Ablamdan geçen bi oyuna bakmak için telefonunu istedim, her zaman pat diye telini veren insan bu sefer bi zoraki verdi, gözleriyle beni takip etti whatsappe bakıyo mu diye, beni bu şüphelendirdi.Zaten eşim herşeyi siler telefonundaki.

En son olayda ise ablam içip içip üstünde şort varken koltukta eşimin yanına oturup eşimin kucağına bacaklarını uzattı.Bu yaptıklarına her zaman tolerans gösterdim ama bu çok sinirimi bozmuştu.Onun üstüne de bir hafta sonra ablamların orda arkadaşlarımla bir cafeye gittik, onu da çağırdım ayıp olmasın diye çünkü bütün gece yine bizi taciz etti bize gelin diye.Bana ne dese beğenirsiniz “sen arkadaşlarınla gez de muratı bize bırak, ne güzel 3 kız gezersiniz işte” dedi.Eşim ve ben ablamlara gitmeyince de akşamın 11inde kocasını evde bırakıp cafede yanımıza geldi eşimle aramıza oturdu ve konuşarak eşimi onlara götürmeye çalıştı.

Bir de şöyle bir detay var ki eşim eniştem ablam ve benim olduğum ortamda en çok sohbet eşim ve ablam arasında geçer.Sanki eniştem ve ben yokmuşuz gibi sohbet edip gülerler falan.

Eşimi çok uyarmama rağmen yeterince tavırlı ve ters davranmıyor.Bunu söylemek çok zor ama ablamın eşime ilgisi olduğunu düşünüyorum.Bu şüphe aylar önce içime düştü ve gitmiyor, her geçen gün büyüyor.Bugüne kadar toleranslı davrandım ama artık çanlar çalmaya başladı.Ablamdan nefret ediyorum.Konuyu annemle de konuştum, bana haklı olduğumu, ablamın böyle bir düşüncesi yoksa bile yaptıklarından eşime ilgisi olduğunun anlaşıldığını söyledi.

Ablamın yaptıklarına çok sinirliyim, şu an onunla uzun bi süre görüşmek istemiyorum.Ama hayatımdan da çıkarıp atamam, bir yandan ona hala bu yaptıklarını konduramıyorum.Sürekli eşime içince dokunmaya çalışması, laf arasında “boşan da gel hahaha” şakaları, bazen insanın sezdiği tuhaf durumlar,içki ortamında yapılan şakalar, açılan şarkılar falan..bunları unutamıyorum.

Bu arada dipnot olarak ablam ayıkken bunların hiçbiri olmuyor.Yani en azından bu kadar olmuyor.

Atladığım pek çok detay daha var.Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum, nası davranmalıyım, sizce bu olanlar her zaman birinin birinden hoşlandığının göstergesi midir..?eğer farklı bir bakış açısı varsa bilmek istiyorum, beni yanlış düşündüğüme, fesat olduğuma inandırın lütfen :KK43:
fesat değilsin arkadaşım..ablan mesafeli davranmıyor..onu hayatından silmek seni üzer onunla konuşmalısın..içkinin onu değiştirdiğini,aynı ortamda içki içilmesini istemediğini söylemelisin..

Okurken midem bulandı resmen kusura bakmayın, benim de eniştem var biz de çok samimiyizdir. Ama alkollü de olsam asla böyle muhabbetler geçmez aramızda geçemez. Hani samimi olursun bir yere kadar çok seversin iyi anlaşırsın ama insan sözlerine dikkat etmeli boşan da gel falan nedir ya. Yok ben rahat yetiştirilmiş bir insanım ama bana bile fazla :KK12:

haklısınız.burda olayları baskalarının yorumlarından dinleyince aslında herseyin ne kadar ortada olduğunu görmüs oldum.esimin de ablamdan hiçbi farkı yok, birinin hareketlerinden hoslanmıyosan itersin çekilirsin yapma dersin olur biter. offffffffffff offfffffff.ablamın suratını bile görmek istemiyorum ki nası konusuyum ama baska carem yok sanırım.su an cok moralim bozuk ve cok üzgünüm..
Bence annen konuşsun
İşe yaramazsa cıngar çıkarman lazım

Konu sahibi polyanna sanırım da , enişte nasıl bi erkek yahu hemde 34 yaşında mı neydi
Karısı şortlarıyla uzanıp bacaklarını kız kardeşinin eşine uzatırken, bu adam ne yapıyor
Bu nasıl bir genişliktir, pes

o sırada enistem bizde değildi ablam bizde kalıcaktı o gün enistem sehir dısındaydı
korku filmi izliyoduk 3ümüz bunlar gene içtiler o sırada oldu o olay.
enistem orda olsaydı da farketmezdi bence zaten.
bi de sakayla karsık diyo ki korku filmi izlerken
ben bunu izleynce tek yatamam gelir yanınızda yatarım diyo.
gel desen gelck yani.

ya ben şimdi düşünüyorum da
biri bana söyleyebilir mi
benim gözümün içine baka baka bunlar karşımda flört mü etti yani
ben aptal yerine mi kondum aylarca
bak böyle düşünme ablam hep böyleydi diyosun.. bizde eşimle dışarı çıkıyoruz ünv. mekanı bi yere gidiyoruz bi dünya kız var. hepsi rahat kafadalar . çok rahat oturup konuşuyolar şakalaşıyolar eşim sınırını biliyor. ama geçen bi tanesi geldi eşimle merabalaştı sonra eşimi yanaktan öptü hani normal bi şekilde ama.. benim eşi olduğumu falan bilmeden. ama ben delirdim tabi içten içe. eşim orada kızı sen beni niye öpüyosun diye itemezki çok ayıp olur...

demek istediğim ablan genel tavırı olarak bunları yapıyodur. eşimde tersleyemiyodur. ben derim ki sana tavrını ablana belli et. eşin yanaşmış olsa durum farklı olur anladın mı.eşini de uyar ama çok hassas bi konu adam kızar tabi sen nebiçim düşünüyosun diye. ablana tavrını koy belli et..

Çok zor bir durum. Ben olsam karşıma alıp konuşmak yerine tekrar biraraya gelir en ufak bir aşırı hareketlerinde tepkimi çok kötü şekilde ikisine de gösterir böylece enişteyi de uyandırırdım. Karşınıza alıp konuşmaya çalıştığınızda ablanız "bunu bana nasıl yakıştırdın" şeklinde başlayarak sizi suçlu çıkarır. Eşiniz de bu durumdan rahatsız değil ki hiçbir tepki göstermiyor. Bu durumda en doğrusu suçüstü ardından Allah ne verdiyse söylemek :KK66:

Zaten hep ailemdir, akrabamdir yapmaz etmez denildigi icin olmuyor mu böyle seyler. Bi laf vardir ummadigin tas basini yarar diye. Kim demisse cok dogru demis...

Eger ablan senin namusuna göz dikiyorsa, kocan da utanmadan sıkılmadan bunlara karsilik verecek kadar genisse, kusura bakma o abla silinir ve kocada birakilir. Öyle eften püften bi mesele degil ki. Sabret sabret nereye kadar arkadasim..

çok kötü durumdayım zaten paranoyaya bağladım.
sürekli whatsappe girip ikisi de aynı anda online mı diye bakıyorum.
bazen denk geliyor.
napcam bilmiyorum :KK43:
madem ablanla konuşamaycaksın,karşısında dik durup hesabını soramaycaksan zaten hiç konuşma..
eşinle konuşunca işe yaramadıysa..
tek yol;herkes için kanıt bulmak..gg da flash şeklinde dinleme cihazları var,al bir tane..koy salona..ben yatıyorum diyip git..bakalım neler oluyor senden sonra? birşey yoksa için rahat eder,varsa da çaresine bakarsın artık...

o sırada enistem bizde değildi ablam bizde kalıcaktı o gün enistem sehir dısındaydı
korku filmi izliyoduk 3ümüz bunlar gene içtiler o sırada oldu o olay.
enistem orda olsaydı da farketmezdi bence zaten.
bi de sakayla karsık diyo ki korku filmi izlerken
ben bunu izleynce tek yatamam gelir yanınızda yatarım diyo.
gel desen gelck yani.

Kusura bakma
Sende eniştenden farksızsın
Hadi enişten yok ta sen ne güne duruyosun
Kocası yoksa ablan annende niye kalmıyo, en rahat orasıdır normalde
Hele de böyle içip içip saçmaları defalarca olmuşken
Daha ne olmasını bekliyosun bi tepki vermek için
Ben görsem ben çatıcam o derece olağandışı yani yapılanlar

bak böyle düşünme ablam hep böyleydi diyosun.. bizde eşimle dışarı çıkıyoruz ünv. mekanı bi yere gidiyoruz bi dünya kız var. hepsi rahat kafadalar . çok rahat oturup konuşuyolar şakalaşıyolar eşim sınırını biliyor. ama geçen bi tanesi geldi eşimle merabalaştı sonra eşimi yanaktan öptü hani normal bi şekilde ama.. benim eşi olduğumu falan bilmeden. ama ben delirdim tabi içten içe. eşim orada kızı sen beni niye öpüyosun diye itemezki çok ayıp olur...

demek istediğim ablan genel tavırı olarak bunları yapıyodur. eşimde tersleyemiyodur. ben derim ki sana tavrını ablana belli et. eşin yanaşmış olsa durum farklı olur anladın mı.eşini de uyar ama çok hassas bi konu adam kızar tabi sen nebiçim düşünüyosun diye. ablana tavrını koy belli et..

benim ablam enistemin arkadaslarıyla da iciyor.coğu evli barklı adamlar.
Kendi bekar erkek arkadasları da var ablamlara gelip gidip içki ortamında bulunan.ben bekarken onlarla da aynı ortamda bulundum.kimseye karsı böyle tavırları olmadı.neden benim esime karsı oluyor?ne farkı var yani?yanaktan öptü diye tabi ki insan terslenmez ama ben elini eşime ısıttırmaya çalışmasından, bacaklarını eşimin kucağna uzatmasndan, birlikte dans etmeye çalışmasından bahsediyorum.bunlar normal mi?

ya ben şimdi düşünüyorum da
biri bana söyleyebilir mi
benim gözümün içine baka baka bunlar karşımda flört mü etti yani
ben aptal yerine mi kondum aylarca
Valla öyle olmuş benim kuzeninde yılışıktır ablan kadar değil tabi. Eşimi bir kere uyardım onun karakteri bu herkese öyle davranıyor ama sen uzak duracaksın dedim ve uzak duruyor. Sırf beni huzursuz etmemek adına uzak duruyor. Ortada art niyet yoksa, Eşinde de aynı uygulama olmalıydı.

Çok zor bir durum. Ben olsam karşıma alıp konuşmak yerine tekrar biraraya gelir en ufak bir aşırı hareketlerinde tepkimi çok kötü şekilde ikisine de gösterir böylece enişteyi de uyandırırdım. Karşınıza alıp konuşmaya çalıştığınızda" ablanız bunu bana nasıl yakıştırdın" şeklinde başlayarak sizi suçlu çıkarır. Eşiniz de bu durumdan rahatsız değil ki hiçbir tepki göstermiyor. Bu durumda en doğrusu suçüstü ardından Allah ne verdiyse söylemek :KK66:

bazen şeytan diyo böyle yap diye.sonra da allah belalarını versin bu yaşa gelmiş evli barklı koca kadını sen mi adam etcen diyorum kendime.

İyide sizin bahsettiğiniz durum tanıdığınız birini görünce selamlaşırken öpmek.
Bende bazı arkadaşlarımı görünce merhabalaşırken öperim.
Niyetim mi kötü şimdi benim?
Ne alaka Allah aşkına?
Burda aynı ortamda otururken elinden tutulan bir adam var,bunlar tokalaşmıyor,bildiğin elini tutuyor.
Normal her insan rahatsız olur bu durumdan,eğer hoşuna gitmediyse tabii.

Valla öyle olmuş benim kuzeninde yılışıktır ablan kadar değil tabi. Eşimi bir kere uyardım onun karakteri bu herkese öyle davranıyor ama sen uzak duracaksın dedim ve uzak duruyor. Sırf beni huzursuz etmemek adına uzak duruyor. Ortada art niyet yoksa, Eşinde de aynı uygulama olmalıydı.

Olması gereken budur

Olaylar hic normal degil ama sen yasaya yasaya normallestirmissin. Herkes aymi noktada zaten ablanla gorusmiceksin.

bazen şeytan diyo böyle yap diye.sonra da allah belalarını versin bu yaşa gelmiş evli barklı koca kadını sen mi adam etcen diyorum kendime.
Olur mu öyle şey? Senin kadınlık gururun yok mu? Onları adam etmek için değil kendi gurur ve haysiyetin için yapacaksın...

Ayenn oyle esın rahatsız olsa senı kenara ceker soylerdı ablana soyle hareketlerıne cekı duzen versın derdı yanı.
Hem bıde senın rahatsız oldugunun farkında demekkı kı onun o hareketlerınden sonra senı sevıyorum gozum senden baskasını gormez dıyo ay sıcak basıyor yazarken resmen ne cocuksu hareketler bunlar yaaaa

normal şartlarda ablan adamı katil edecek cinsten de
kocan olacak adamda halinden pek memnun sanırım
amacı ne acaba ikinizide idare ederim falanmı
midem bulandı

eşim şöyle suçlu net bir tavır sergilemiyor bunların hepsi gözümün önünde oluyor mesela ablam eşimin elini tuttuğunda eşim çekiyor ablam "o el çekme ne öyle" falan yapıyor, hiçbir zaman eşim ablama dokunmuyor sürekli yapan ablam ama eşim de dediğim gibi napıyosun sen ya demiyor

senin için belki çok yardımcıı olucak bir fikir veremeyeceğim belki. eşinle konuştun mu,ona senin bu durumdan rahatsız olduğunu kendisinin ne düşündüğünü sordun mu?eğer eşin rahatsız değilse hatta senin abarttığını falan söyler de seni fesatlıkla suçlarsa ben başka şeylerden şüphelenirim.ama eşin de bu durumdan rahatsız senin ablan olduğu için aile olduğunuz için kırgınlık olmasın diye tepki vermiyor ise o zaman ablanız da olsa görüşmeyi keseceksiniz.belki tamamen küs kalmasanız da bir şekilde içki içilen ortamlarda bir araya gelmemeye bakıcaksınız.bu da çare olmazsa tamamen görüşme kesilebilir.başka bir şey aklıma gelmedi.şunu diyebilirim ki bu durum gerçekten çok rahatsız edici.

Back