eşim ve ablam..

Ablaya bak be..düşman başına.eşin de istemem yan cebime koy hesaaabı..

Ablaya bak be..düşman başına.eşin de istemem yan cebime koy hesaaabı..
Farkindamisin gidip gidip yillanmis konulari hortlatiyorsun , bu son 20 dak icinde ikinci yapisin oluyor, can sikintisi boyle birsey herhalde...

konu kilidi açıldığına göre bunu yaşayan arkadaş açtırdı o zaman son durum ne acaba?
kilidi açık görüp konuyu hortlatan arkadaşı da tebrik ediyorum

Üşenmedim okudum durumları valla hakikatten merak ettim gerçi arkadaşın 2. Üyeliğiymiş. Eğer hala forumdaysa bir haber versin son durumlarla alakalı

Kusura bakma da yuh yani yeteri kadar tolerans gostermissin sen ablan ama sen hala iyi niyetli davraniyosun canim bak ne o kocadan sana hayir gelir ne o abladan at ikisini de hayatindan o ne ya öyle terbiyesizler edep kalmamis yahu insan bunu nasil yapar kardeşine esin de suçlu tabi iyi düşün tasin bunlar basit bi yanlis anlasilma değil

benim unutamadığım bir konu bu ama konu sahibi yazmamıştı sonrasını, herkes derdine düşmüştü konunun muhtemelen düzelmiştir eşi ile

En merak ettigim ve unutamadigim konulardan bir tanesi..
Yalniz konu sahibi okuyorsan zira selam olsun ama okadar sayfa yorum yazdik,
seninle birlikte dertlendik seninle birlikte cildirdik,
ama bizi mendil gibi kenara attin
İsin sakasi bir yana umarim iyisindir mutlusundur ama bi gelsen diyorum artik...

Harfi harfine okudum.
Yapmanız gereken çok basit çözüm sizin değil eşinizin elin de.
Eşinizle konuşup durumu ablanız açısından rahatsızlık verdiğini bu gereksiz samimiyetin sizi husursuz ettiğini ve eşinizin ablanıza mesafe koyması gerektiğini anlatın.
Şayet eşiniz ablanıza karşı mesafe koyarsa siz ortada kalmamış ablanızla kötü olmamış olursunuz.
Şayet ablanızın sizin düşündüğünüz gibi eşinize bir ilgisi varsa araya mesafe koyduktan sonra ablanız eşinizi size karşı kötülemeye başlayacaktır.
Bu psikolojik bir intikam şeklidir.
Bu arada ablanız eşinizin neyi olduğunu sorarsa işle ilgili biraz sıkıntıları var keyfi yok maddi bir konu vs gibi bahanelerle geçiştirin.
Ve eşinize asla ona güvenmiyormuş gibi davranmayın aksine sorunum ablanızon alkollü iken yaptığı davranışlarını kontrol edemediği için rahatsız olsuğunuzu keza eniştenizin de her ne kadar belli etmesede rahatsız olduğunu anladığınızı söyleyin.

Yemin ederim burda hic bir konu bu kadar icime oturmamisti bir sigara yaktim dert oldu icime. Nasil bir rahatlik abla degil dusman sonuna kadar okudum bu kadar olamaz ya reziller insanin inanci kayboluyor bunlari gordukce ins bir gelisme olmuştur haberdar oluruz bizde

Bak tatlim.Balık baştan kokar.Olay gerçekten iyi yerlere gitmiyor gibi gözüküyor.Ancak herşey bir tarafa senin de rolünü tam dolduramadığını görüyorum.Ne demek eşinin kucağına ayaklarını sallandırmak,ne demek sen yattıktan sonra ikisinin başbaşa kalması.Hele ki sinyallerini böyle güçlü veren 2 kocaman ınsana karşı.Ben seni bilirim demişsin kocana ama diğeri de kanın canın ablan.Ben olsam derim ki sen gelsene bakim şu tarafa bir ^Bak abla.Ben bunları sana demeyeceğim de kime diyeceğim ama eşimle olan arkadaşça olan samimiyetinizi her zaman iyiye yordum bir an olsun bile başka türlüsü geçmez aklımdan ancak kendi namıma son zamanlarda beni üzen şeyler oldu.O gün cafeye geldiğin gün kızlarla buluştuğumuz gün sen peşisıra geldin ya kızlar seni ablam değil de eşime yazan biri sanmışlar tıpkı bir el gibi...Ben de onlara ne kadar yanıldıklarını anlatmaya çalışsam da gözlerindeki o şaşkınlığı ve o garipsemeyi görmek çok canımı sıktı.fln gibi damardan gir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…