• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ve ablam..

Hep ablam olmasini istemisimdir bu hayatta ama iyiki yokmuş bu konudan sonra durduk yere gidip ablama saldirirdim....( galiba kafayi yiyorum) bu konu beni manyak yaptı....
Aksamdan beri dilime dolanan haydi şöyle sarkisida cabasi. Esim nerden cikti o şarki diyor ama ben istemsiz şekilde haydi şöyle onu nasil sevdiğimi deyip duruyorum. Kisacasi beynim infilak etti ben ben degilim bugün.
ayneeeeen

Herkesin özet isteğine yetişiyorsun maşallah çekirge :KK59: Okulda çok mu özet ödevi verdi hocalar? :KK69:

Eski topiğimizde alışkanlık olmuştu ( 09-18 geyik topiği )
Geç gelenlere ben özet geçiyordum
Şimdi topik sakinlerinin çoğu doğum yaptı, giremiyolar
Bende tek kaldım :) Bildiğimi paylaşmayı da severim
Epeydir BDV ye de girmiyordum bi tek bu konuya girdim
Girmez olaydım dedirtti

Hep ablam olmasini istemisimdir bu hayatta ama iyiki yokmuş bu konudan sonra durduk yere gidip ablama saldirirdim....( galiba kafayi yiyorum) bu konu beni manyak yaptı....
Aksamdan beri dilime dolanan haydi şöyle sarkisida cabasi. Esim nerden cikti o şarki diyor ama ben istemsiz şekilde haydi şöyle onu nasil sevdiğimi deyip duruyorum. Kisacasi beynim infilak etti ben ben degilim bugün.

bir süre sonra alışıyorsun :KK53::KK53: alışma süresi içinde eşine/erkek arkadaşına kardeşlerine sataşma durumunun olur :KK59::KK59::KK59:
mesela aptal kadın benim kocam yapmaz der, akıllı kadın şüphe eder modunda gezebilirsin :KK48:

O kendi de bi naneler yiyo bence
Yoksa büüyk olay kopunca konu sahibi eniştesine ha saksı ha sen dediğinde
Enişte de cevaben nolcak ablanın huyu öyle tek snein kocana değil benim arkadaşlarıma da hareket çeker içince demişti..
enişte demişki ne var bunda benim arkadaşlarımada hareket yapıyor hep...adam...............................kadın ayrı bir..........................
answer the questions boşlukları doldurun çocuklar : )

konu sahibi istese her şekilde nete girebilir artık net ceplerimizde bana bu konu baya bir uyduruktan teyyara durumu gibi geliyor bu kadar yazılanlara bu kadar duyarsız kalınmaz eger buraya yazıp şuan bunun seyrını keyfini yapıyorsa onun için üzülüp çare yürüten bir dünya insanın hakkına girmiş oldu...:KK11:

BAŞTAN BERİ OKUYORUM YORUM YAPMIYORUM ANLAMADIM KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE:KK50: KİM KİMLE EVLİ SEVGİLİ :KK60:KONU SAHİBİ NERDE LUTRA MI NEDR O KİM
BURDA NELER OLUYORRRRRR :KK49::KK49:

enişte demişki ne var bunda benim arkadaşlarımada hareket yapıyor hep...adam...............................kadın ayrı bir..........................
answer the questions boşlukları doldurun çocuklar : )

Zaten öyle olmasa 8-9 aydır bu kadar rahat kardeşinin kocasına sulanamazdı abla

O kendi de bi naneler yiyo bence
Yoksa büüyk olay kopunca konu sahibi eniştesine ha saksı ha sen dediğinde
Enişte de cevaben nolcak ablanın huyu öyle tek snein kocana değil benim arkadaşlarıma da hareket çeker içince demişti..
he ya çook çook garip değil mi...
bir arkadaşım vardı ortaokulda..
onlardan çıkmazdım..
annesi ile babası ayrı yatıyordu 2 senedir, çocuklar için boşanmıyorlardı..
bir gün arkadasımın baska bir şehirde yaşayan teyzesi geldi.. (30 yaslarında)
ben de o evin kızı gibiyim hep ordayım...
akşam baba gelince muhabbet esnasında teyze eniştesine sarılarak dedi ki ;
enişte ablama yazık değil mi senelerdir elini sürmüyorsun (cilveli şekilde)
adam da baktı, sen çok konusma dedi, vurdu poposuna... ( buesnada arkadasımın annesi mutfakta)
ben :KK57: ahanda böyle kalakaldım..
yani ne bileyim popoya vurmalar, cinsel içerikli muhabbet etme çabaları...
çok ilginç yahu...

onlardan çıkmazdım..
adam da baktı, sen çok konusma dedi, vurdu poposuna... ( buesnada arkadasımın annesi mutfakta)
çok ilginç yahu...

Seni de Allah korumuş hani :)

onlardan çıkmazdım..
çok ilginç yahu...
BU OLAYLAR GERÇEKTEN VARMI YA NASIL İNSAN BUNALR
HARBİDEN İYİ KURTULMUŞSUN

onlardan çıkmazdım..
çok ilginç yahu...

konu sahibini beklerken sen bu konuyu anlatsan kardeş, sonra ne oldu kaçtılar mı??

onlar güler de ben korkarım.. bu derece sapık bir zihniyetle aynı ülkede yaşadığım için..
bun a benzer örnek gördük ama burda baksana az öncekş arkadaş ne demiş ``kk ya girenler evli giriyo bdvye konu açınca boşanıyolar`` o arkadaşında %100erkek oldugunu düşünüyorum.

Tıp, şimdi herkes bir sessiz olsun ve soluklansın, bu konuyu açan üye sahte üyelik değil, yönetim üyelikten haberdar.
Konu sahibesi her ne kadar özel yaşamıyla ilgili çok büyük bir kaos yaşıyor olsa da çalışan bir kadın, işyeri şartları ya da psikolojisi şu an siteye girip sizi bilgilendirmeye müsait olmayabilir.
Yazmadığı süre içinde neler yaşıyor bilmiyoruz, bilmiyorsunuz.
Konuyu konu sahibesi gelene kadar kapatıyorum ki boş yere sayfalar dolusu konu sahte vb konu dışı mesajlar, gereksiz tartışmalar uzamasın.

Konu sahibesi, konunuz istediğiniz an açılmak üzere kapatılmıştır, açtırmak istediğinizde lütfen bölüm editörü okypete hanıma özelden ulaşın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/okypete.412920/

Back