eşim ve ablam..

Hande yi hiç unutmuyorum ,ne çok üzülmüştüm .
Ne hikaye yazmıştı öyle ...

sabah 180 sayfaydı şimdi 209. nörüyonuz bacılar? sahip geldi mi diye bakarken sayfa sayfa başım döndü. aman ne senaryolar ne senaryolar.
hemen ben de yazıyım bir senaryo dur bi:
şimdi bu kız ya kavga kıyamet edip internete giremiyor ya da aşırı depresyonda olmalı ki burayı es geçti. yoksa burada derman bulmak, içini dökmek için girdiyse gerçekten, şimdiye gelirdi.
böyle şeyler çok hızlı gelişmez sanki. yani ayrılmak, ev taşımak, konuşmak, halletmek ... konuşmak da cesaret ister sanki
ben bi de şeyi merak ediyorum: bu kızın anne babası var da başka akrabaları yok mu? bu kocanın anne babası yok mu? gerçi ona buna yaymak da iyi fikir olmayabilir değil mi?

bu abla wc ye girmiş adam da girmiş 15 dk kalmılar olayı kimin peki..
konusahibinn mi

evet konu shaibnin ama şöyle oluyo abla girince konu sahibnin eşi de girmiyo wc ye

Tatildeyken abla diyo ki ben tek gitmeye korkarım
Ay beni wc ye götür
Konu sahibnin kocası da götürüyo
Konu sahibi arkadalarından bakıyo ya koluna girmiş ya da elini tutmuş o karanlıkta
15 dk sonra dönüyolar

Bu ilk aşamalar diye daha kondurma aşamasında konu shaibi, ondan tepki vermiyo

Dünden beri girmedim konuya nolmus böyle ya 2bin küsür olmuş mesaj sayısı konu sahibi geldi heralde didim bende ama ortalıkta yok

Hep ablam olmasini istemisimdir bu hayatta ama iyiki yokmuş bu konudan sonra durduk yere gidip ablama saldirirdim....( galiba kafayi yiyorum) bu konu beni manyak yaptı....
Aksamdan beri dilime dolanan haydi şöyle sarkisida cabasi. Esim nerden cikti o şarki diyor ama ben istemsiz şekilde haydi şöyle onu nasil sevdiğimi deyip duruyorum. Kisacasi beynim infilak etti ben ben degilim bugün.

Zaten çok uzun kalmadı ki trajik hikayeleri olan birileri çıkıp da bize akıl verse hemen dediğini yapar mıyız? Ya da konuya nasıl bir ahenk kazandırmak ister ki konu sahibinin kendisi olsa.

Ben kendi fikrimi yazayım da, konu sahibinin kendisi ablasının eşi dışında erkeklerle sinemaya gittiğini, eniştenin bu durumlara göz yumduğunu eklemeseydi, ablaya bu kadar yüklenilmeyecekti en baştan. İçki başlı başına olumsuz yargılara büründürdü konuyu, eşin yalancılığı hep kenara atıldı. Eşin dert dinleme huyu da var, nerden baksan konu başka bir şekle giriyor.

Abla: ben kimseye yalan söylemem, ne yaparsam yapayım ortadadır, kocam var çocuğum var, yalan ve iftiraya en yüksek tepkiyi gösteren bir insanım.

Enişte: Baldız çok sessiz sakin bir insandı nasıl böyle bir şey ortaya attı inanamadım.

Koca: Eşimi sevdim evlendim, ablası da kafa dengimmiş, başka arkadaşlarımız da olmayınca onlara sardık haluklarla selamiler gibi, karım laf etmeye başladı bir ara sussun diye galiba ablan bana asılıyor dedim, demez olaydım.

Anne: İkisi de evladım, ben anayım. aman tatsızlık çıkmasın.

Baba: Ben babalık yapmam, evlat silerim.

Kadın anlar diyoruz genelliyoruz da herkes aldanabilir.

tıpatıp aynı durumdayım...

ay inanılmaz ilginçç....
ablanın koca da angutun önde gideni

Sen BDV ye girme o zaman
O şarkı çok manidar eşin yanlış anlamasın :)
Ayrıca 3 ablam var konuda geçenler birinin bile tırnağı etmez
Her duyduğumuz kötü hikayedeki sıfatlar değil karakterler ( karaktersizler desem daha iyi olacak ) suçludur

Herkesin özet isteğine yetişiyorsun maşallah çekirge Okulda çok mu özet ödevi verdi hocalar?

ay inanılmaz ilginçç....
ablanın koca da angutun önde gideni

O kendi de bi naneler yiyo bence
Yoksa büüyk olay kopunca konu sahibi eniştesine ha saksı ha sen dediğinde
Enişte de cevaben nolcak ablanın huyu öyle tek snein kocana değil benim arkadaşlarıma da hareket çeker içince demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…