- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
- Konu Sahibi sevmesendebeni
-
- #2.141
ayneeeeenHep ablam olmasini istemisimdir bu hayatta ama iyiki yokmuş bu konudan sonra durduk yere gidip ablama saldirirdim....( galiba kafayi yiyorum) bu konu beni manyak yaptı....
Aksamdan beri dilime dolanan haydi şöyle sarkisida cabasi. Esim nerden cikti o şarki diyor ama ben istemsiz şekilde haydi şöyle onu nasil sevdiğimi deyip duruyorum. Kisacasi beynim infilak etti ben ben degilim bugün.
Herkesin özet isteğine yetişiyorsun maşallah çekirgeOkulda çok mu özet ödevi verdi hocalar?
Hep ablam olmasini istemisimdir bu hayatta ama iyiki yokmuş bu konudan sonra durduk yere gidip ablama saldirirdim....( galiba kafayi yiyorum) bu konu beni manyak yaptı....
Aksamdan beri dilime dolanan haydi şöyle sarkisida cabasi. Esim nerden cikti o şarki diyor ama ben istemsiz şekilde haydi şöyle onu nasil sevdiğimi deyip duruyorum. Kisacasi beynim infilak etti ben ben degilim bugün.
enişte demişki ne var bunda benim arkadaşlarımada hareket yapıyor hep...adam...............................kadın ayrı bir..........................O kendi de bi naneler yiyo bence
Yoksa büüyk olay kopunca konu sahibi eniştesine ha saksı ha sen dediğinde
Enişte de cevaben nolcak ablanın huyu öyle tek snein kocana değil benim arkadaşlarıma da hareket çeker içince demişti..
enişte demişki ne var bunda benim arkadaşlarımada hareket yapıyor hep...adam...............................kadın ayrı bir..........................
answer the questions boşlukları doldurun çocuklar : )
böyle bir abla enişte koca üçgeninin varlığıda artık fazla ütopik gibi..şimdi gelir mi gelmez minin derdine düştük sanıyolar ya..vallahi haklılarZaten öyle olmasa 8-9 aydır bu kadar rahat kardeşinin kocasına sulanamazdı abla
he ya çook çook garip değil mi...O kendi de bi naneler yiyo bence
Yoksa büüyk olay kopunca konu sahibi eniştesine ha saksı ha sen dediğinde
Enişte de cevaben nolcak ablanın huyu öyle tek snein kocana değil benim arkadaşlarıma da hareket çeker içince demişti..
he ya çook çook garip değil mi...
bir arkadaşım vardı ortaokulda..
onlardan çıkmazdım..
annesi ile babası ayrı yatıyordu 2 senedir, çocuklar için boşanmıyorlardı..
bir gün arkadasımın baska bir şehirde yaşayan teyzesi geldi.. (30 yaslarında)
ben de o evin kızı gibiyim hep ordayım...
akşam baba gelince muhabbet esnasında teyze eniştesine sarılarak dedi ki ;
enişte ablama yazık değil mi senelerdir elini sürmüyorsun (cilveli şekilde)
adam da baktı, sen çok konusma dedi, vurdu poposuna... ( buesnada arkadasımın annesi mutfakta)
benahanda böyle kalakaldım..
yani ne bileyim popoya vurmalar, cinsel içerikli muhabbet etme çabaları...
çok ilginç yahu...
BU OLAYLAR GERÇEKTEN VARMI YA NASIL İNSAN BUNALRhe ya çook çook garip değil mi...
onlardan çıkmazdım..
adam da baktı, sen çok konusma dedi, vurdu poposuna... ( buesnada arkadasımın annesi mutfakta)
çok ilginç yahu...
EGER BU SENARYOYU DA ekşiciler yazdıysa şu an bize bakıp bakıp gülüyolardır:)
he ya çook çook garip değil mi...
onlardan çıkmazdım..
çok ilginç yahu...
konu sahibini beklerken sen bu konuyu anlatsan kardeş, sonra ne oldu kaçtılar mı??
bun a benzer örnek gördük ama burda baksana az öncekş arkadaş ne demiş ``kk ya girenler evli giriyo bdvye konu açınca boşanıyolar`` o arkadaşında %100erkek oldugunu düşünüyorum.onlar güler de ben korkarım.. bu derece sapık bir zihniyetle aynı ülkede yaşadığım için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?