eşim ve ablam..

çok yakın bir akrabam evlenmek üzere olduğu kız arkadaşının kardeşini kaçırıp evlendi... Ben o Zaman'lar küçüktüm yıllar sonra tesadüfen öğrendim , akrabam eşini ablasıyla görüştürmüyor ablası gizli gizli kardeşinin yanına geliyor. Ablanızda olsa eşinizle bu kadar samimi olmasına müsade etmeyin

O abla o kardesi nasil affetmis hayret ettim..

Şu içkiyi ağızlarıyla içmezler sonra olanlara bak. Kendini üzersen sonuca varamazsın kendine gel öncelikle. Durum hassas Bolbol dua et ki günah almış iftira atmış olmamak için Allah önüne açık deliller çıkarsın. İnşallah yanlış anlamışsındır. Allah yardımcın olsun

Sabah sabah midem bulandı.
Madem konu hortlamış,inşallah boşanmış o ablayla da uzaklaşmışsındır konu sahibi

Konu hortlayınca merakıma yenildim
Konu sahibi ne yaptınız acaba umarım her ikisinden de kurtulmuşsun şu anda çok mutlusunuzdur

En son gelişme 117nci sayfayı okudum, sayfaları atlaya atlaya buraya geldim, ama son durumlar yok. Konuyu konu sahibi açtırmadıysa nasıl açılmış? Acaba şu an ne yapıyor

Sadece konuyu okudum.
220 sayfayı okumam imkansız.

Ben konu sahibinin yerinde olsam, bu şüpheler ile daha fazla yaşayamazdım.
Susmak yerine kanıtlamaya çalışırdım.

Ablamı eve çağırıp, içki masası kurardım... saatler ilerledikten sonra çok içmiş gibi "ben artık yorgunum, yatmaya gidiyorum" der ve ikisini baş başa bırakırdım.

3 seçeneğim var :
Oda ya : kamera veya ses cihazı kurardım. 3 üncü seçenek ise onları izlemeye çalışırdım (tabi eğer oturma odasının şartları buna uygunsa gizlenecek bir yer varsa...)

Böylece tüm şüpheler ve soru işaretleri ortadan kalkmış olurdu...

Yani konu hortlamış bir konu olmasaydı emininim konu sahibinin çok işine yarayacak tavsiyeler

Valla ben de merak ettim..konu sahibi iyidir umarım.

Yalnız ben Türk senaristi olsam, böyle mevzuları işlerdim dizilerde.

Ne o öyle, holding sahibi zengin adamla fakir ve şaşkın kız aşkı... salak salak konular var ve hep aynı tarz diziler.

Gerçek hayat çok daha zengin konulara sahip

Umarim konu sahibi hersey yolundadir.
Esinizi uyarmissiniz peki ablanizi neden uyarmadiniz?
Icip dans etmek nedir,elini tutmak,ayagini adamin kucagina uzatmak.
Esiniztenizdeki midede massalh konya ovasi gibi genismis.
Ben olsam ablama cok sert tepki gosterirdim samimiyet ayri laubalilik ayri seydir.

Son durum nedir

Sana saka arasinda bile bosa nasil bosa diyebiliyo ve sen de hala iliskini kesmek istemiyosun anlamiyorum. Icki tum kotuluklerin anasidir diye bosa dememisler. Aklini basina alman lazim bence hoslanmadan ote gizli bir iliski var gozukuyor. Kendi adima benim kiz kardesim birak esimle konusmayi numarasini bile bilmez diyebilirim. Ne soracaksa da once benimle muhatap olur. Bi an once onunu kes ablanin yoksa hep boyle uzulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…