eşim ve ablam..

Beni birakin yöneticiler sizlere söyler zaten.Ben konu sahibi degilim.insanlar neler yasiyor bu neden alay konusu oluyor onu anlamiyorum.
Siz veya degilsiniz kötü şeyler yaşanmıs asla alay edip gülüncek bir konu degil
İnşallah konu sahibi bosanmıstır yasananlar gercekten mide bulandırıcı cunku.

Boşan da gel ne demek yaa..
Enişte koca adayı olabilir yani,
içki kullanmadığım için
o durumları bilemem ama
ablanız kadar eşinizde suçlu.

(sonradan baktım tarihlere,
konu çok eskiymiş. .)

Son düzenleme:
Eski konularınıza baktım da bunla alakalı bişey yoktu. Kimsenin sizin yaşadıklarınızla alay etmeye hakkı yok , bu alay ve hakaret olayı nerde oldu anlamadım ama ben size bundan sonra çok mutlu olun demek istedim
Allah razı olsun...konuya dair tavsiye ve ibret niteliginde bir kac mesajim vardi inanmadilar çünkü bu kadar benzerlik ve siradisi dertler olunca konuyu sabote ediyorum sandilar.

Esin ablanin durumunun nasil fsrkinda olmuyor acaba? Uzak durmasi gerekmez mi ablandan? Ablan rengini belli etmis,hadi diyelim her sey yanlis anlama olsun ama sen neden uzak durmuyorsun? İster ablan olsun ister annen tobe yarabbim lutfen sana zarar veren insanlardan uzak dur

Kesinlikle ablanla görüşme net. Kocan da aynı sekildeyse boşa. Ahlaksız reziller.
Kesinlikle görüşme görüşmek zorunda kalırsan içki içmek yok de. Kesinlikle yasakla ama görüşme.

Son sayfada yazdıgınızı görünce baktım çk üzüldüm şimdi iyi nisiniz

Yuh diyorum nefis diye birşey var bilmem haberiniz var mı ? Bunlar sonuçta ayrı kandan candan insanlar ateşle barut misali ablan eşinin yannda şortla bacaklarını uzatıyor elini tutuyor boşan da gel diyor içki insana bazı insanlara öz güven verir ve cidden içkinin ardına sığınırlar...Ablan bence kesinlikle eşine ilgi duyuyor eşininde hoşuna gidiyor ama sen olduğun için istemem yan cebime koy ablanın eşi bunları sana yapsa yine ayyy aşkım senin suçun yok hep o yapıyor mu dicek ? Sizde bir kere sarhoş numarası yapıp enisteye asılın bakın bakalım işler nasıl değişicek... denemesi bedava .

Üye aktif mi şuan da yani size mesaj mı atmış
Biz çok merak ettik de kendisini ne durumda olduğnu

Ben bu konuyu hatırlıyorum. Aylar önce açıldı bu konu. O zamandan bu zamana hiçbir şey değişmedi mi? Eşiniz hala mı aynı davranıyor? Ve tabi ablanız da?
Aynı jenerasyondan olmak iyi güzel hoş da, bu biraz fazla olmaya başlamış.
Mümkün olduğunca ortak plan yapmayın bir süre.
Istar ederlerse de razı olmayın.
Yani bu sefer susmayın,tepkinizi belli edin.
Edit: meğer konu hortlamış.

Biraz akıllıca davranıp görüşmeyi azaltın yavaş yavaş ortalığı ayağa kaldırmadan. Yerinizde olsam eşime bahsetmezdim el oglu gun gelir yuzunuze vurur

Eniştenin de duyacağı şekilde eşine git ve şöyle söyle: artık boşanalım. Sen de ablamla rahat rahat görüş. Yazışmalarını biliyorum. Bu terbiyesizliğin içinde seninle fazla duramam de. Ablanın telefonunu ele geçirmeye çalış bak eşinle konuşuyo mu

İnsan içki içtiğinde, normalde yapmak istemediği şeyleri yapmaz. Hani o naralar atanlar yok taşkınlık çıkaranlar var ya hah onlar zaten o tip insanlardır. Ben içki içinde ablanız ya da eşinizin içinde saklı olanları dışarı sızdırdıklarını düşünüyorum. Acilen mesafe koymalısınız. Zaten eşinize durumdan bahsetmişsiniz mesafe talebinizi yadırgamaması gerekiyor. Mesela o durumda iken keşke videoya çekseydiniz ortamı, belki ne yaptıklarının farkına varırdı ablanız ve enişteniz.

Edit: Hayda konu fosil çıktı :)

Son düzenleme:
Esinizle ablanız görüşmek zorunda değiller ki siz ablanızla gündüz eşinizin olmadığı zamanlarda görüşün ikisini aynı ortama sokmayın ve esinize de daha net ve sert olması konusunda ciddi bir uyarı yapın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…