Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

ay çok sasırdım ya allah yardımcın olsun.
bende arkadaslara katılıyorum al abını bas oteli,yanı odasını...

ınanılır gibi değil neler neler yaşamışsın...

yarın sabah burayı okumaya cesaretim olur mu bilmem.
Kötü şeyler yazacak olmandan korkuyoum...

Senin için hayırlısını diliyorum.....

Hayretler içinde okudum.

kusura bakma ama adamda tip yok..ama gönül bu otada konar...

valla ben olsam alirim rehberi elime telefonla tek tek ararim otelleri.hangi otelde cikarsa oraya basmaya giderim..agzindan burnundan getiririm..
cok acik sekilde de sucu sana atmaya calisiyor..baskasinin agzindan yazip..nasil bir adammis.daha once hic fark etmediniz mi?evlenince mi degisti?anlam veremiyorum bir insan nasil bu kadar kotu olabilir?
bence de bu adam yola falan gitmemis zaten oteldeymis hep..paralari senden neden kacirdigi belli oldu iyice..

Daha öncede yorum yazdım .Yine de aklıma takıldı .Bence iki durum olabilir.Birincisinde bu adam eşini aldatıyor diye insanın aklına geliyor.ıkinci olasılık eşine güvenmiyor , karısının aklının hala eski nişanlıda olduğunu düşünüyor.Bu nedenle yolculuk bahanesiyle aynı şehirde bir otele yerleşiyor, eşine nişanlısın kimliğiyle mesajlar atıyor.Eşinin tepkisini ölçüyor.Çünkü 10 lira gibi komik bir rakam bırakması , kocanın eşine olan kızgınlığını gösteriyor .

bu kadar bariz olamaz yani.. derdim ama benim peder de böle yau.

öehh şimdi hepsini okudum.
ama şu 1 haftalığına 10 tl bırakma huyu benim pederle aynı. hele annem memleketine giderken o kadar komik rakamlar verirdi ki. hala daha annem benim babamdan aldığım aylığımın 3te 1ini alır babamdan.
gittiği yere götürmemek de var babamda.
ama benim babam sadece karısını sevmez.. sanmam öle bi halt yiyeceğini..
merak ettim arkadaşım naptın ?

bence abisiyle gitti otele eşini basmaya.olay çıkmıştır kesin.
hayırlısı olsun artık hakkında.

Allah hakkinda hayirlisini versin canim ya.

Insallah olaylar senin aleyhinde gelisir..kardesinle gitmen iyi fikir, sana bisey yapacagi varsada yapamaz bu durumda.

şok oldum ne kadar entrikacı bir eşin varmış seni aldatsa da aldatmasa da bence bu iş bitmiş demektir nedir bu ya malatyaya gelip otelde kalmak senin eşin seni aldatmamış bile olsa varsayalım yine de normal biri değil bi doktora görünmesi şart allahım işte böyle insanlar kızlarımızı kandırıp evleniyorlar sonra da al başına bela insan hasta olup yataklara düşer bunun gibiler yüzünden yaaa ALLAH onları ıslah etsin

bende baştan sona okudum inan çok üzüldüm bu erkekler neden böyle ya istemiyosanda açıkca oturur konuşursun derdin neyse söylersin bi sonuca varırsınız ne gerek var böyle oyunlara veya amacı her ne ise artık Allah yardımcın olsun canım senin için hayırlısı neyse o olsun bende merak ettim seni umarım iyisindirr :teselli:

evinam nerelerdesin seni çok merak ediyorum neler yaptın.allah sana sabır versin.

esinle sorununuz mu vardı ki boyle yapti? ayrılmak istedigi belli ama neden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…