Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

Ya pardon ama
Yalnız kalmak kafasını dinlemek istiyorsa
Defolsun gitsin geldiğe yere
Sen neden düzenini değiştiriyorsun ki
Şimdi annene ayrı anlat babana ayrı anlat
Konu komşuya anlat iyice kötü olacaksın
Beyefendi de keyif yapacak
Göster kapıyı ne cehenneme giderse gitsin

Ya ne demek kafami toparlamam lazim da ondan gittim?
Nolmus ki kafasina? Birde susuyor! :1shok:
Ben olsam kafani kirayim git disarda toparla tekrar derdim! klava:
Evden kovardim, ertesi gun bavullarini kapiya kordum
Evin kirasini odesin dursun sen is bulana kadar
Sonra ceker gidersin
Bunlari sana yasatmaya hakki yok
Sen annenlerde de rahat rahat acini yasayamiyacaksin ki
onlar seni teselli ederler, ama senin ne yasadigini anlayamazlar
buyuk olasalikla git yuvani kurtar olur boyle seyler derler lmaz:

Kusura bakma sinirlendim biraz, ama senin icin gercekten cok temiz, ve esin olacak adam bunu suistimal edip duruyor :1no2:

Aynen!

Buldugu sacma bahaneler yetmemis, birde seni annenlere gonderiyor
Akil mantik isi degil dogrusu..
Bi sekilde kapi disari edip kilidi ustune koyardim ki, giremesin
Ertesi gun erkenden de kilit degistirirdin
Birak disarda kalsin, bu arada sen sakince kafani toplardin, is arardin..

Neyse, annenlere gittiysen de dondugunde yapabilirsin bunu..
Ne olursa olsun basini dik tut ve mantikli kararlar ver..
Allah yardimcin olsun

Canim sanki psikolojik sorunlari var esinin.
Acaba merak ediyorum, eskiden bir nisanlin varmis, onu kafaya cok takmis olabilir mi?
Mesajda atmis sana onun adindan oteldeyken.
Sanki bunu sindirememis, sürekli aklinda kaldigi icin illa bir acigini ariyor.Sinirlenip tuhaf seyler yapiyor. Sen msja cevap vermedigin icinde sakinlesip, kafasini toparlamak istiyor.
Baska sorununuz varmiydi sizin?

Canim sanki psikolojik sorunlari var esinin.
Acaba merak ediyorum, eskiden bir nisanlin varmis, onu kafaya cok takmis olabilir mi?
Mesajda atmis sana onun adindan oteldeyken.

Esinin eski nisanlisi adina mesaj attigi kesin degilki.
Arkadasimiz, eminim eski nisanlimin no'su diye yazmisti..

Ustelik ayni yerde yasiyorlarsa, o zaman erkekler arasi bir kadinin aldatildigi cabuk duyulur. Yani bilen baskasina anlatir, ondan ona ondan ona.. Erkekler kadinlarda da cok dedikodu yapar..
Eski nisanlisinin kulagina gitmis olabilir... Belki de o yuzden tekrar iletisime gecmistir.. Hic kimse bilemez ki.. Bu da sonucta bi baska teori..

Sen cildirmadan ben cildiricam bu nebicim bir adam boyle ya ( kusura bakma ama soylemeden edemicem).
Sana bisey soyliyimmi bu adam senden vazgecmis besbelli. Seni umursamayan adami sen hic umursamiycaksin artik kendi hayatina bakicaksin. Sana hicbisey aciklamayan adamdan ne beklersin zaten sakin krizlere falan bidaha gireyim deme onun dahada hosuna gider. O nasil sakinse karsinda sen daha sakin ve umurzamaz davran. Nolur ezilsin bi sonraki sefer karsinda...
Ve ne yap et o yokken ne haltlar yedi bi sekilde ögren (nedenmi? mahkemede güzel bir koz senin icin...)

ya bence bu adam bulmus kendine yeni birisini oteldede kizla birlikteydi annesi planini bozunca mecbur kaldi geldi sen gidincede o kadini eve getirecek

ah evinam aaah sen neden gidiyorsun kov o pis herifi evden defolsun gitsin nerede kalırsa kalsın
sen düzenini evini bırakma annenler seni bi şekilde ikna edecekler sağlıklı düşünemiyorsun şu an
çünkü yaşadıkların gerçekten çok ağır
ikna olup evine döneceksin sonra yine bu acıları yaşayacaksın
hiç bir erkek bu tür konularda verdiği sözleri tutmaz
gidip tedavi olsa bile yine eski haline döner

ya bence bu adam bulmus kendine yeni birisini oteldede kizla birlikteydi annesi planini bozunca mecbur kaldi geldi sen gidincede o kadini eve getirecek

bende bu arkadaşım gibi düşünüyorum,seni yolluyor yalnız kalmak istiyor eve kadın getirebilir otelde birlikte kaldığı kadın yada başkası.nedense yalnız kalalım dediğini okuduktan sonra ilk bu aklıma geldi benneyaptımki

Eski nişanlıdan gelen mesajlar neyin nesiymiş ? Bu ortaya çıktı mı ?

canim ya cok uzuldum((((
sen neden evden gidiyorsun daha once kafasini nerede dinlediyse yine oraya gitsin..sana aciklama yapmak zorunda..susamaz..gunlerdir ortada olmayacak yeri belli degil,teli kapali.oh ne iyi simdi de sana evden git diyor zaten istedigi buydu keske gitseydin onu kovsaydin gitsin mersine nereye gidiyorsa..kesin birseyler cevirdi.pisman numarasi yapiyor,niyeti seni evden uzaklastirmak..amacina ulastirma onu..esyalarini topla kapiya koy dusunecek birsey yok diyip.. zaman kazanmasina izin verme..kirani odemeye mecbur sana bakmaya..gerci eline 10 lira veren adam bunlari yapmaz ama kok sokturursen pasa pasa yapar..ipler elinde kaybetme..
insallah en kisa zamanda is bulursun..bu adama kanma bence.pismanim der seni ikna eder ama yapacaindan vazgecmez,oyle gorunuyor.cok sinirlendim..en kisa zamanda hayatini kur insallah hersey cok guzel olacak senin icin canimm:Saruboceq:
eski nisanlin da evli bir kadina mesaj atiyor..bunu unutma..onun da esinden farki yok..hic dusunmuyor mu evli hadi dusumedi ya esi gorurse basi belaya girerse diye de mi dusunmuyor..evet belki de duydu bunlari zayif anini kolluyor..cok dikkat et kendine olur mu:Saruboceq:hayatini mutlaka kur..sen karari vermissin bundan sonrasi kolay olacak..olmaz olsun oyle koca..

kız evden gitmese evde geçinecek parası mı var kızlar
adam 10 lira bırakıp çekmiş gitmiş
en azından ailesinin yanında kafasını toplar iş bakar falan
ben öyle düşünüyorum,

Hersey cok karmasik...
Sanki bana aldatmaktan cok, bir güven problemi yüzünden esin seni denemek icin bu sekilde davrandi gibime geliyor...
Sözde gittigi Mersinden hemen dönmesi; eve gelmek yerine otelde kalmasi...ayni zamana denk gelerekten ne büyük tesadüfse eski nisanlinin hortlamasi... senin duyabilecegini tahmin edebilecegi halde annesine otelde kaldigini söylemesi...
Iliskinizi bilemiyorum; daha önce eski nisanlinla ilgili problemler yasadin mi esinle onu da bilmiyorum ama sanki icindeki süpheler nedeniyle seni denemek icin böyle bir oyuna basvurdu gibime geliyor...
Ama davranislarinin sebebi bu ise; o zaman su an seni evden yollamasi da tuhaf...
Esini bu sekilde test eden bir koca, süphelerinin yersiz oldugunu anlayinca gelip esine daha da sIkI sarilir mi yoksa esini evden yollar mi kendinden utandigi icin, kafasini toparlamak icin vs.???
Ama her halükarda psikolojisi pek te yerinde olmayan bir esin var...
Sana bunlari yasatmaya hakki yoktu...
Bu adamin oyunlarina daha fazla alet olupta hayatini mahvetme...
Allah yardimcin olsun...

surekli seni annene gondermek istiyor dikkat edersen
surekli evi bosaltma cabasında
evi aniden basmanı oneriyorum

evet zaten insanı kuşkulandıranda o
bu durumda bile evde olmamasını istiyor annesine yollamaya çalışıyor
yerinde olsam kendi düzenimi değil onun düzenini bozardım
ne hali varsa görsün kime ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…