Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

slm arkadaslar bayadır nete gırmıyorum cünkü kafam dagılsın dıye 1 hafta boyunca dısardaydım...ben kk ılk defa gırıyorum..bazı arkadaslar yorumlarda yazmıs..kk gırıyor ama bu blog yazmıyor dıye...ben kk sımdı gırdım..bılgısayrda kk sık kullanılmalda belkı esım sıteyı dolsamıstır belkıde yegenlerım falan yanı anlayacagız ben burda degıldım..evlılıgımız konusunda da degısen bısey yok...yne esım sorumsuz yıne kaba ve yıne benı uzuyor..iş konusana gelınce daha bekleliş konumdayım..bakalım hayat bana ne gosterecek...yorumlarınız ve destegı cın hepınız opuyorum

ben yazdım giriyor ama yazmıyor diye
herzaman online gözükmüyorsun yani senin kk ya girmen ve bizim onu görmemiz için şifreni girerek kk ya giriş yapman lazım
eger şifreni eşin yada başkaları biliyorsa giriş yaparlar ama bilmiyorlarsa kimse profilini açamazz....

Bizide yanlış anlama seni merak ettik
yazmayınca

canım sık kullanılda kayıtlı ya gırıs yapılmasına gerek yok dırek kayıtlı sıfre ve nıckım

canım sık kullanılda kayıtlı ya gırıs yapılmasına gerek yok dırek kayıtlı sıfre ve nıckım

o kısmını bilemem ama benimde kayıtlı sadece nickım şifrem kayıtlı degil

ayrıntısını bilemem ...dedigin dogrudur
inşallah hayat istedigini verir

bende kk yazinca hemen aciliyor sifre girmeme gerek kalmadan..sende kaydetmissindir birileri okur diyorsan tiki kaldir.umarim hersey yoluna girer..

Ben de sifremi hic girmiyorum hep otomatik giriyor kendisi hatta sifremi unuttum desem yeridir,

Kiz hakli yani, adres cibugundan "kad" yazsa biri direk adres cikiyor ve otomatik benim hesabima giriyor.

benim içimede kurt düşerdi canım...ne demek sen annenlere git ! bak derim beni götürmezsen giderim o annemlere ama bidahada geri gelmem de !

Ben de sifremi hic girmiyorum hep otomatik giriyor kendisi hatta sifremi unuttum desem yeridir,

Kiz hakli yani, adres cibugundan "kad" yazsa biri direk adres cikiyor ve otomatik benim hesabima giriyor.

ben sık kullanımlarda kaldırdım kk sımdı sıfre ıle gırıyorum..bılgısayar bende bask kımse gırmedıgı ıcın bende sık kullanılma atmıstım...

konunun hepsini okuyamadım ama evinam ne oldu durum?gitti mi eşin?

konunun hepsini okuyamadım ama evinam ne oldu durum?gitti mi eşin?

yok canım esım gıttı medı bende evdeyım sadece beklıyorum..iş bulursa cekıp gıdecem esımle aynı evde yabancı gıbıyız...:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…