baristilar sanirim neyse hakkinda hayirlisi olsun-...
slm arkadaslar bayadır nete gırmıyorum cünkü kafam dagılsın dıye 1 hafta boyunca dısardaydım...ben kk ılk defa gırıyorum..bazı arkadaslar yorumlarda yazmıs..kk gırıyor ama bu blog yazmıyor dıye...ben kk sımdı gırdım..bılgısayrda kk sık kullanılmalda belkı esım sıteyı dolsamıstır belkıde yegenlerım falan yanı anlayacagız ben burda degıldım..evlılıgımız konusunda da degısen bısey yok...yne esım sorumsuz yıne kaba ve yıne benı uzuyor..iş konusana gelınce daha bekleliş konumdayım..bakalım hayat bana ne gosterecek...yorumlarınız ve destegı cın hepınız opuyorum
ben yazdım giriyor ama yazmıyor diye
herzaman online gözükmüyorsun yani senin kk ya girmen ve bizim onu görmemiz için şifreni girerek kk ya giriş yapman lazım
eger şifreni eşin yada başkaları biliyorsa giriş yaparlar ama bilmiyorlarsa kimse profilini açamazz....
Bizide yanlış anlama seni merak ettik
yazmayınca
canım sık kullanılda kayıtlı ya gırıs yapılmasına gerek yok dırek kayıtlı sıfre ve nıckım
ben yazdım giriyor ama yazmıyor diye
herzaman online gözükmüyorsun yani senin kk ya girmen ve bizim onu görmemiz için şifreni girerek kk ya giriş yapman lazım
eger şifreni eşin yada başkaları biliyorsa giriş yaparlar ama bilmiyorlarsa kimse profilini açamazz....
Bizide yanlış anlama seni merak ettik
yazmayınca
iş amacılı degıl canım kafa dagıtmak eglenmek adını ne olsun dernek dıyelım demıstır kesın eşim esnaf yanı iş toplantısı olmaz....eglenme amaclı gidiyor
Ben de sifremi hic girmiyorum hep otomatik giriyor kendisi hatta sifremi unuttum desem yeridir,
Kiz hakli yani, adres cibugundan "kad" yazsa biri direk adres cikiyor ve otomatik benim hesabima giriyor.
konunun hepsini okuyamadım ama evinam ne oldu durum?gitti mi eşin?
anladım canım