- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 9
- 38
ben gelmeden eve gelme demiş..eve birini mi getircekti sen evde yokken diye içimden geçti bir an ..saçma geldi....
telide kapaliymisya baska hat takmis olabilir
Nereye gidiyorsa gitsin ama sende annene gitme .sen de al arkadaşlarını gez opuyorumnanaktan
ne halin varsa gör umrumda değilsin de bak nasıl değişecek.umursanmamak deli eder erkekleri..
büyük konuşmak yada akıl vermek istemiyorum ama eşim benimle evli olduğu sürece öyle bir geziye ne gidebilir ne de bana teklif edebilir
bensiz bir hafta eğlenmeye gidecek arkadaşlarıyla peeeh, yaşatır mıyım ben adamı be
izin verme tek gitmesine, konuşmaları davranışları çok çirkin, ne halt yemeye evde gül gibi karısı dururken bir hafta arkadaşlarıyla eğlenmeye gider ki bi adam
kafa dağıtmaksa sen varsın, eğlenmek dinlenmekse sen varsın
eğer bunlar için sana değilde arkadaşlarına ihtiyaç duyuyorsa sen neden varsın
canım bana gençliğimi hatırlattın.benim eşimde aynı seninki gibiydi.hiç bir lüksünden ödün vermez.
bekar günleri gibi yaşamaya devam ederdi.yani evlilik onun için evinde bir kadın ve bir çocuk olmasından
ibaretti.evdekileri aç değilse açık değilse görevini yapmış olduğunu düşünüp vicdanını rahatlatırdı.
bende oturup senin gibi arkasından ağlardım.hatta gelince, birde suratım asıksa eğer neden suratın
asık diye şiddetli kavgalar çıkartırdı.böyle adamlar evliliğin anlamını bilmezler.evliliğin paylaşmak
olduğundan bihaberdirler.şimdi ben sana bu adamdan boşan desem,bazı arkadaşlar beni suçlar...
ben mi? ben boşanmadım.oğlum büyüdü,okumak için evden ayrıldı,ben yaşlandım,bir sürü hastalık
sahibi oldum.olan yıllarıma oldu..bence hayatını bir erkek için harcama...
o gelmeden git annenlere ve bir daha asla dönme...
belki bana kızanlar olabilir ama.... yok yani.bu böyle çekilmez.size kendimi örnek gösterdim...eşime hiç bir şey olmadı hala aynı adam .yapar, eder, gelir hiç bişey olmamış gibi konuşur....ama ben eski ben değilim diyorum..nasıl ki o beni mutsuz ettiyse ben de onu mutsuz etmek için elimden ne geliyorsa yapıyorum....hangi konulardan rahatsız oluyor.,hangi olaylara kızıyorsa inadına onları yapıyor.ve hiç birşey olmamış gibi pişkince davranıyorum..
seviyorum diyorsunuz peki o sizi seviyor mu?sizi seven bir insan gibi davranıyor mu?bunları düşünün
ve gençliğinizin kıymetini bilin derim.
burnundan getirse bile bu adam yine gider yine gider.. daha akıllıca davranmak gerekiyor.. bence telefonunu kapatma ama ararsa açma, 2-3 saat sonra geri ara.. mutlaka merak edecektir aklı kalacaktır sende.. aradığında dışarda ol.. evdeysen de pencereye çık dışardaymış gibi konuş.. onu onun silahıyla bvurman lazım, ilgisizlik olsun vurdumduymazlık olsun.. yoksa ağlaarak, konuşarak bu iş çözülmez..
sen biraz fazla şımartmışsın sevginle, kendine çok güveniyor..bir arkadaşın sana anlatsa kocam böyle bir hafta ortadan kayboluyor vs diye senin yaşadıklarını yaşadığını anlatsa ne dersin? bu işi düzeltmek lazım dersin dimi? çünkü hiççç normal diil..
elinden gelen bişey de illa ki vardır.. önce dengeleri normale çevirmey çalışacaksın elbette ki.. bu yüzden boşanmak filan olmaz.. ama adam iflah olmuyorsa ne yapmak gerekir, onu sonra konuşmak lazım.. sen önce bi bunu yap da, bakalım nasıl etki edecek... çok da üzme kendini yazık canına..
ay evet yaa bu adam sana boşuna annenlerde kalacaksın ben yokkende eve gelmeyeceksin diye tehdit etmedi
meğer onun niyeti malatyaya birini getirmekmiş
sen evde kalıncada otele götürdü demek boyu posu devrilesiceklava:
telefonda kapalı başka hat almış sana eski nişanlın gibi mesajlar atıyo adi pislik
seni hatalı çıkarmaya çalışıyor demek
ama avcunu yalar kötükedihüso
ben olsam giderdim o otele gecenin bi yarısı odasına girer yüzüne tükürür çıkardım
dahada yüzümü göstermezdim :mymeka:
anasını arayıp haberdar etmeyi ihmal etmemiş ama sana bi ne haldesin die sormadı :mymeka:
canım sana eski nişanlınının ağzından yazıyr
sakın ona şöyle yaz ben evliyim ve çok mutluyum beni bir daha rahatsız edersen eşime söyleyeceğim ve herkese ve mahlemeye vereceğim bu numaranın kim olduğunu çıkartacağım de
falso verme sakın annene ve kayınvaldiene göster devam ederse de....
boşanma durumunda elinde kanıt olmasını istiyor olabilir oyuna gelme....
bende oyle dusunuyor onun otelde basacam..bugun beklıyecem aksam gelmezse ben ona gıdecem ama tek degıl...abımle gıdecem nıye bılıyormusunuz bana ınanmazlar guvenmezler kardesımle gıdecem ve basacam onu odasında sahıt olarakta kardesım yanımda..olacak..BITTI.BENIM ICIN OOOO KİŞİ
canım sana eski nişanlınının ağzından yazıyr
sakın ona şöyle yaz ben evliyim ve çok mutluyum beni bir daha rahatsız edersen eşime söyleyeceğim ve herkese ve mahlemeye vereceğim bu numaranın kim olduğunu çıkartacağım de
falso verme sakın annene ve kayınvaldiene göster devam ederse de....
boşanma durumunda elinde kanıt olmasını istiyor olabilir oyuna gelme....