Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

ben gelmeden eve gelme demiş..eve birini mi getircekti sen evde yokken diye içimden geçti bir an ..saçma geldi....

telide kapaliymisya baska hat takmis olabilir

ay evet yaa bu adam sana boşuna annenlerde kalacaksın ben yokkende eve gelmeyeceksin diye tehdit etmedi
meğer onun niyeti malatyaya birini getirmekmiş
sen evde kalıncada otele götürdü demek boyu posu devrilesice :eek:klava:

telefonda kapalı başka hat almış sana eski nişanlın gibi mesajlar atıyo adi pislik
seni hatalı çıkarmaya çalışıyor demek
ama avcunu yalar kötükedihüso

ben olsam giderdim o otele gecenin bi yarısı odasına girer yüzüne tükürür çıkardım
dahada yüzümü göstermezdim :mymeka:
anasını arayıp haberdar etmeyi ihmal etmemiş ama sana bi ne haldesin die sormadı :mymeka:

bencede başka şehre falan gitmedi.yalan söylüyor..birini aldı,sen evden gitmeyince mecbur otele götürdü...ben olsam gider basarım herifi..

git otele sor bence, eşimin ismi şu, hangi odada kalıyor de. gıt bak odada kım varmışş..eşini takip et ya da..
haklı olan sensın korkma.

Nereye gidiyorsa gitsin ama sende annene gitme .sen de al arkadaşlarını gez opuyorumnanaktan

ne halin varsa gör umrumda değilsin de bak nasıl değişecek.umursanmamak deli eder erkekleri..

büyük konuşmak yada akıl vermek istemiyorum ama eşim benimle evli olduğu sürece öyle bir geziye ne gidebilir ne de bana teklif edebilir :nazar:
bensiz bir hafta eğlenmeye gidecek arkadaşlarıyla peeeh, yaşatır mıyım ben adamı be :kızgın:
izin verme tek gitmesine, konuşmaları davranışları çok çirkin, ne halt yemeye evde gül gibi karısı dururken bir hafta arkadaşlarıyla eğlenmeye gider ki bi adam
kafa dağıtmaksa sen varsın, eğlenmek dinlenmekse sen varsın
eğer bunlar için sana değilde arkadaşlarına ihtiyaç duyuyorsa sen neden varsın :kızgın:

canım bana gençliğimi hatırlattın.benim eşimde aynı seninki gibiydi.hiç bir lüksünden ödün vermez.

bekar günleri gibi yaşamaya devam ederdi.yani evlilik onun için evinde bir kadın ve bir çocuk olmasından

ibaretti.evdekileri aç değilse açık değilse görevini yapmış olduğunu düşünüp vicdanını rahatlatırdı.

bende oturup senin gibi arkasından ağlardım.hatta gelince, birde suratım asıksa eğer neden suratın

asık diye şiddetli kavgalar çıkartırdı.böyle adamlar evliliğin anlamını bilmezler.evliliğin paylaşmak

olduğundan bihaberdirler.şimdi ben sana bu adamdan boşan desem,bazı arkadaşlar beni suçlar...

ben mi? ben boşanmadım.oğlum büyüdü,okumak için evden ayrıldı,ben yaşlandım,bir sürü hastalık

sahibi oldum.olan yıllarıma oldu..bence hayatını bir erkek için harcama...

o gelmeden git annenlere ve bir daha asla dönme...

belki bana kızanlar olabilir ama.... yok yani.bu böyle çekilmez.size kendimi örnek gösterdim...eşime hiç bir şey olmadı hala aynı adam .yapar, eder, gelir hiç bişey olmamış gibi konuşur....ama ben eski ben değilim diyorum..nasıl ki o beni mutsuz ettiyse ben de onu mutsuz etmek için elimden ne geliyorsa yapıyorum....hangi konulardan rahatsız oluyor.,hangi olaylara kızıyorsa inadına onları yapıyor.ve hiç birşey olmamış gibi pişkince davranıyorum..

seviyorum diyorsunuz peki o sizi seviyor mu?sizi seven bir insan gibi davranıyor mu?bunları düşünün
ve gençliğinizin kıymetini bilin derim.

burnundan getirse bile bu adam yine gider yine gider.. daha akıllıca davranmak gerekiyor.. bence telefonunu kapatma ama ararsa açma, 2-3 saat sonra geri ara.. mutlaka merak edecektir aklı kalacaktır sende.. aradığında dışarda ol.. evdeysen de pencereye çık dışardaymış gibi konuş.. onu onun silahıyla bvurman lazım, ilgisizlik olsun vurdumduymazlık olsun.. yoksa ağlaarak, konuşarak bu iş çözülmez..

sen biraz fazla şımartmışsın sevginle, kendine çok güveniyor..bir arkadaşın sana anlatsa kocam böyle bir hafta ortadan kayboluyor vs diye senin yaşadıklarını yaşadığını anlatsa ne dersin? bu işi düzeltmek lazım dersin dimi? çünkü hiççç normal diil..

elinden gelen bişey de illa ki vardır.. önce dengeleri normale çevirmey çalışacaksın elbette ki.. bu yüzden boşanmak filan olmaz.. ama adam iflah olmuyorsa ne yapmak gerekir, onu sonra konuşmak lazım.. sen önce bi bunu yap da, bakalım nasıl etki edecek... çok da üzme kendini yazık canına..

ay evet yaa bu adam sana boşuna annenlerde kalacaksın ben yokkende eve gelmeyeceksin diye tehdit etmedi
meğer onun niyeti malatyaya birini getirmekmiş
sen evde kalıncada otele götürdü demek boyu posu devrilesice :eek:klava:

telefonda kapalı başka hat almış sana eski nişanlın gibi mesajlar atıyo adi pislik
seni hatalı çıkarmaya çalışıyor demek
ama avcunu yalar kötükedihüso

ben olsam giderdim o otele gecenin bi yarısı odasına girer yüzüne tükürür çıkardım
dahada yüzümü göstermezdim :mymeka:
anasını arayıp haberdar etmeyi ihmal etmemiş ama sana bi ne haldesin die sormadı :mymeka:

baştan sona kadar okudum arkadaşlar çok güzel açıklamışlar cnm.olanlara çok üzüldüm ama kendini bu kadar aciz sahipsiz hissetme güçlü olmaya çalış bence bu evliik çoktan bitmiş hayata bir kere geliyorsun kendini üzmeye yıpratmaya değmez

bence sizin eşinizin mersine falan gittiği yok.
bir kadın attı otele 1 haftalığına .
onunla gönlünü eğlendiriyor.

canım sana eski nişanlınının ağzından yazıyr

sakın ona şöyle yaz ben evliyim ve çok mutluyum beni bir daha rahatsız edersen eşime söyleyeceğim ve herkese ve mahlemeye vereceğim bu numaranın kim olduğunu çıkartacağım de

falso verme sakın annene ve kayınvaldiene göster devam ederse de....

boşanma durumunda elinde kanıt olmasını istiyor olabilir oyuna gelme....

bende oyle dusunuyor onun otelde basacam..bugun beklıyecem aksam gelmezse ben ona gıdecem ama tek degıl...abımle gıdecem nıye bılıyormusunuz bana ınanmazlar guvenmezler kardesımle gıdecem ve basacam onu odasında sahıt olarakta kardesım yanımda..olacak..BITTI.BENIM ICIN OOOO KıŞı

.Bence yapılacak tek şey gidin otele basın .Her mantıklı insan gibi , ben olsam yapacağım tek şey bu olurdu .Boşuna vakit kaybetmezdim .

sakın ona şöyle yaz ben evliyim ve çok mutluyum beni bir daha rahatsız edersen eşime söyleyeceğim ve herkese ve mahlemeye vereceğim bu numaranın kim olduğunu çıkartacağım de

Kesinlikle oyun olabilir

Sakın oyuna gelme madem abinle gidicen mesajı ona da göster

Yazdığın cevabı da görsünler

bende oyle dusunuyor onun otelde basacam..bugun beklıyecem aksam gelmezse ben ona gıdecem ama tek degıl...abımle gıdecem nıye bılıyormusunuz bana ınanmazlar guvenmezler kardesımle gıdecem ve basacam onu odasında sahıt olarakta kardesım yanımda..olacak..BITTI.BENIM ICIN OOOO KİŞİ

bence gelmesini bekleme..al abini kardeşini git yanına...

evet bak süper bu cevap kesinlikle o numaraya böyle cevap yaz
oyununa gelme sakın

ah süpersin çok zekice
abini babanı vs kimi istiyorsan al götür otele
onu orada basın bakalım ne olacak
hatta otelden çıkarkende resepsiyonistten bilgi almaya çalışın
bu çok önemli bi durum lütfen yardımcı olun bize ne gördüyseniz ne biliyorsanız anlatın falan de

canim yaa daha taze gelin sayilirsin basina gelenlere bak allah yardimcin olsun üzme kendini birde eski nisaninlinin agzindan mesajlar attiyor mus yani bitirmeye bile cesareti yok biseylerin altina siginiyor cok karaktersiz birisi

noldu meraktayım heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ayy olaylari bastan sona okudum, benim bile feci sekilde sinirlerim bozuldu ki sen ne durumdasin Allah bilir. Bir an önce otele gidip su isi acikliga kavustursan iyi edersin eve gelmesini beklersen belkide yedigi haltlari ögrenemeyeceksin (tabi kendi cesaret bulup aciklamazsa). Allah yardimcin olsun canim senin icin üzülüyorum ama diger yandan da cok seviniyorum söyle ki malesef yuva yikmak cok hos bi mesele olmasada, eger gercekten tahmin ettigin gibi ise (yani aldatma konusu) ondan bir an önce kurtulmani ümit ediyorum!!!

bende fotolarını gezdim çok güzel bir kadınsın.
eşin seni haketmiyor.hem fiziken hemde bu yaptıklarıyla haketmiyor.
görünüşü çirkin olduğu kadar yaptıkları da çirkin.
artık onu çekme.
seni üzen o kişiliksiz insana yazıklar olsun.
toparlan ailenin desteğini al.ve kurtul ondan.
inan seni mutlu edebilcek çok insanla tanışabilirsin.

yazıyorum, yazıyorum, siliyorum.... ama dayanamayacağım....arkadaşım bu akşam bekleyeceğim

diyorsun daha neyi bekliyorsun anlamıyorum..diyelim ki bu adam otelde bir kadınla değil,yalnız..

bu bütün yaptıklarını affettirir mi? seni ağlatıp gitmesi,sana 10 tl harçlık bırakması,mersine gidiyorum

diyip bir otel odasında kalması bile, bence onun kafasında bu evliliği çoktan bitirdiğini gösteriyor..

sende bu akşam topla pılını pırtını annenlere git ve yarında doğru mahkemeye.inan çektiğin sıkıntılar

en fazla bir yıl sürer.oysa ki böyle yaşamaya devam edersen bir ömür boyu mutsuz olursun..

" damdan düşenin halini en iyi damdan düşen anlar"tecrübeyle konuşuyorum....

X