- 3 Ekim 2007
- 3.572
- 928
Çok garip gerçekten .Malatya da otelde kaldığını nasıl öğrendin ?esım mersıne gıtmıs ve dun donmus malatyada bı otelde kalıyor..işe gidip ordan otele gecıyor..dun donmus ama benı haberım yok malatyada evıne gelmıyor otele gidiyor
ve eskı nısanlımı benle gorusmek ıcın bana mesaj yazıot kafayı ıyıecem
Ay ne kadar büyütmüşsünüz bu işi ya.Eşinizle sizin göbeğiniz birmi kesildi.Benim eşim şehir dışında çalışıyor sadece hafta sonları geliyor ne yapayım yani.Seninde eşin müfettiş olsaydı sürekli gitseydi ne yapardın.Hayret ya ne kadar sıkıyorsunuz bu adamları.Yapacak olan adam eşi öbür odada otururken bile kafasına koyduysa yapar zaten.Kendine uğraşlar bul biraz böyle bütün dünyan kocan olmasın ona sarma böyle.
otelmi?? evi dururken niye otelde kalıyor bu adam!!!!! benim aklıma mersinden birini getirip otele yerleştirdiği geliyor.sen nerden öğrendin gelip otelde kaldığını ?.bi de eski nişanlı o niye mesaj atıyor ağızım açık kaldı .
otelmi?? evi dururken niye otelde kalıyor bu adam!!!!! benim aklıma mersinden birini getirip otele yerleştirdiği geliyor.sen nerden öğrendin gelip otelde kaldığını ?.bi de eski nişanlı o niye mesaj atıyor ağızım açık kaldı .
esım mersıne gıtmıs ve dun donmus malatyada bı otelde kalıyor..işe gidip ordan otele gecıyor..dun donmus ama benı haberım yok malatyada evıne gelmıyor otele gidiyor
ve eskı nısanlımı benle gorusmek ıcın bana mesaj yazıot kafayı ıyıecem
evinam çok enteresan gerçekten yaa
hani arkadaşlarıyla gezmeye gidiyordu bu adam
şimdi malatyaya dönmüş ama senin haberin yok
evi varken otelde kalıyor
bu adam bi hafta diye gitmemiş miydi ertesi gün neden dönüyor ki
çok ilginç valla anlam veremedim
nasıl öğrendin malatyaya döndüğünü otelde kaldığını canım
bide sana bi tavsiye sakın ama sakın eski nişanlının telefonlarına yanıt verme
bu bi tesadüf olamaz
bence kocanın parmağı var bu işte de
evinam çok enteresan gerçekten yaa
hani arkadaşlarıyla gezmeye gidiyordu bu adam
şimdi malatyaya dönmüş ama senin haberin yok
evi varken otelde kalıyor
bu adam bi hafta diye gitmemiş miydi ertesi gün neden dönüyor ki
çok ilginç valla anlam veremedim
nasıl öğrendin malatyaya döndüğünü otelde kaldığını canım
bide sana bi tavsiye sakın ama sakın eski nişanlının telefonlarına yanıt verme
bu bi tesadüf olamaz
bence kocanın parmağı var bu işte de
aynen canım bencede eşiin bir parmagı varrrrrlmaz: lmaz:
belkide bu yuzden az para birakti topu topu bir gun kalmisbaksana, nisanlinin adina msj yaziyordur otele cagircaktir seni, ay ne entrika bendekide neler geldi böyle aklima.. ama olabilir canim dikkatli ol
eski nişanlının telefonunu az çok hatırlıyorsundur numara o no mu.sinirden klavyeyi yiyecem ooff.