Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

eskı nişanlının senı aramasına izin verme, kımseye fırsat verme. topla pılını pırtını ailenın evıne dön. abinle git eşini otelde bas. boşanma davası al. iş bu önüne bak. bu adamla bu iş olmaz. yaşında genç. kendını harap etme. aldattıgı apacık ortada. madem bu hayatı ıstıyor, sürtsün dursun onunla bununla,evlılık kurumunu kirletmesin.

yahu zaten yaşadıklarınız baştan sona evliliğe sığacak şeyler değil..kaldığı oteli biliyorsan tak bir peruk ,gözlük git bak..gerçektende orada mı kalıyor...kalıyorsa kimle kalıyor...olan biteni de annesine anlatması tuaf..sonuçta sana söyleyeceğini bilmiyormuki bu kadın..bilemiyorum...hala oturuyormusun ki..gitsene

bak ne yap, hiç sesini çıkartma, eşyalarını topla otele gönder, içinede birdaha da dönme diye not yaz :umursamaz:

esım evıne dondu...buyuk kavglar ve sorunlar yasanıyor sımdı evıme geldı bıraz kıyfaet alıp annemlere tekrar gececem...ıkımızde bıraz kafamızı toplamamız gerekıyor...baklaım surec nasıl olacak esım yalvardı bır daha olmycak dıye ve annemler baskı yapıyor ayrılma dıye..ama ben kararlıyım..iş arıyor ımkanımı olsa hemen ceker gıder bu ılde kımseyıde gorme dedıkodulkarda uzak olurum..

işte bende bu kadar yorumlarınız ve ılgınızı ıcın tesekkurler destegıne sagol...bundan sonrada bana yardım edin

Canim benim cok uzuldum..
Esin itiraf etti mi simdi aldattigini, veya davranislari adinami ozurdiliyor?
Canim, sen evden cikmasaydin onu gonderseydin, annenlerde kafani dinlemende zor olur.. Hep soru sorarlar, kendimden biliyorum.. Birak o hangi cehenneme gider gitsin..

Hakkinda hayirlisi sakin seni daha cok yipratmasina izin verme.. Bak burda o kadar kisiyiz, hepimiz seni destekliyoruz.. Sakin uzme kendini :teselli:

yahu sende yarım yamalak anlatıyorsun herşeyi
eşin geldide sana ne dedi
neden mersine gitmiş te sonra malatyaya dönmüş
neden malatyada otelde kalmış
kiminle kalmış
ne dolaplar çevirmiş
birde daha olmayacak olan şey ne

canım esımde bana bısey anlatıyorkı bende sıze soyleyeyım...ne soylersem susuyor cevap veermıyor..bende bılmıyor gıttıgı ılı sadece soyleyen adam aladttıgını yada bana gerceklerı nasıl soyeleyecek...dun bagırıdım konus konus dıye sesı cıkamadı...bırdaha olmayacak sey bı yere gıtmeyıcekmıs
benden habersız

Sen niye evden gidiyorsun o defolup gitseydiya geldiği otele.ne yapmış anlamadım ama sakın taviz verme

doğru olanı yapıyorsun canım... sakın geriye dönüp bakma...

sana bu mutsuzlukları yaşatmaya hakkı var mıydı?önce buna bir cevap versin...

yok pişmanım,bi daha olmayacak demesi sana herşeyi unutturabilecek mi?

deli oldum nasıl bi adam bu.konuşmuyorsa aldatmış kesin......lmaz:lmaz:

ben otele gıtmeden esım eve dondu...bende sordum nerdeydi neden otelde kaldı ne yapmaya calısıyorsun bıttı dedım....

esım sadce cevabı su oldu kafamı toplamam lazım sen annelere gıt bende evde olayayım bıraz sınırlemız sakınlesırse donerız...esım bana bır sey anlatıyor..delı olacam..bı kelme bı dahı ettmedı bende sınır krızlerı cevırdım cok sakın tavrılarla konusutu...bana baya dedkı annelere gıt ıkımızde bıraz kafamızı toprlıyaylım...

yahu sizin evliliğinizden ne köy olur ne kasaba..bu adam senden vazgeçmiş şekerim..bence arkana bakma git...zaten neredeyse 1 yıldır adam bekar hayatı yaşamış ,seni takan yok..aldattı rahatladı ,hevesini aldı ,şimdide ben hevesimi aldım özür dilerimmi diyor

evet sen neden gidiyorsun o gitse ya evden hem nasil birden bire pisman oldu bu adam sanki hic takmiyor gibiydi bu mesajlasma olaylari ne oldu esinmiymis varmi bir bilgin

canım be cıkıyorummm...sınırlenırım cok bozuk yanlus bı sey yazmısıasam kusara bakmayın...dua edın ıs bulayyım bu adamada kurtulup bu ıldede kurtulup gıdeyım ben annemlere gecıyorum hepınız opuyorum....hersey cın tesekkurler

yani seni evden kovması da ayrı bir olay...kendisinin gitmesi gerekir annesinin evine
ayy ne biçim kocan var yaaaaaaaa

evinam hakkında hayırlısı.
eşin seni daha fazla üzebilmek için senden zaman istiyor bunu unutma.
o senin zamanını çaldıkça sen daha fazla üzüleceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…