Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

yazıları okudum EVıNAM birşey sormuş
arkadaşlar olumlu bir yazı okuyamadım madem eşi gidecekmiş gitsin geleceği yer evi değilmi neden illa yanlış şeyler düşünüyorsunuz gelince oturup konuşur neler yaptı neden eşini götürmedi konuşup halletseler olmazmı yangına körükle gidilmezki
ne kadar evliler bilen varmı başka problemleri varmı çözmeyi denedilermi seyhate gidiyor eşine sen annene gitdiyor ne var bunda anlamadım bizler neler gördük ne rüzgar ne fırtınalar ama pes etmedik lütfen olumlu şeyler yazalım.yardımcı olalım SABIR SABIR SABIR sevgiler canlarım

evinam üzülme onu kendi vicdanıyla başbaşa bırak.allah kolaylık versin

konuyu baştan sona kadar oku ondan sonra yorum yaz bence

eşinle aranda hiçbir konuşma geçmedimi

esım bugunde ıse gıttı canım ben onu sadece 2 saatlık goruyorbi gun ıcınde..dun esıme agzına aradım dedımkı ben ıs buldum ıstbla gıdecem dedı
sizce ne dedı cok sasırıdım bu kadarda olmaz dedım esım su cumlelerı kurdu tamma sabah kalk ucal bıletını ayarla gıt orda yegenı gelıp senı alır dedı ben sok ıcınde baska bısey dıyemedımsenağlama

sevgili zambak anlamadım sen bi zahmet anlat bende anlayım ...kısaca özetlersen dahada sevinirim

cicikom evli olmadan erkekleri nasıl iyi tanıya biliyorsun merak ettim .bekara karı boşamak kolay derlerya seninkide öyle birşey sanırım.

cicikom evli olmadan erkekleri nasıl iyi tanıya biliyorsun merak ettim .bekara karı boşamak kolay derlerya seninkide öyle birşey sanırım.

arkadaşın konularına baksa idiniz zaten evliliklerinin neredeyse 1 yıl önce sallanmaya başladığını görürdünüz.adam zaten 1 yıldır doğru dürüst ilgi,alaka göstermiyor ,kadının fikirlerini sormuyor,kendi başına hareket ediyor ,ve ne olursa olsun gitmek için dayak atacak bir noktaya bile geliyor.birde aldattığını itiraf ediyor.ee daha ne olsun..adam gidersen git modunda

konuyu özetlemişsiniz tşkler her sallantıda bırakıp gitmek varmı asıl altında yatan sebebi aramak lazım değilmi .bukadar basitmi kolaymı gidersen git öylemi olur canım

[sıze="2"]
sevgili zambak anlamadım sen bi zahmet anlat bende anlayım ...kısaca özetlersen dahada sevinirim

canım eşinin şehir dışına gitmesi problem degil habersiz yapılan işler var
neden ortada bişey yoksa saklı gizli işler yapılsın
sence eski nişanlısından msj gelmeside bir tesadüfmü acaba???
Ayrıca evinam annesine gitmiş eşi git dedigi için
kafamı toparlıyım demiş
ama 2gün sonra evine dön dedigi halde herşey aynı
pişman olan insan böylemi yapar sence
ne bir açıklama nebir konuşma nede pişmanlık dolu sözler
hiçbiri yokk
adamın umrunda degil bence.....
Kıza robot muamelesi yapayır git gelll diye
olmaz canım böyle evlilik
bende evliyim bizim evliligimizde herzaman güllük gülistanlık degil elbet....

Belki bilemeyiz evinam farkında olmadan bazı davranışlarda bulunmuş olabilir belki tek taraflı degildir...
Peki canım sence ne yapmalı
birde senin fikrini alalım belki bizim düşünemedigimiz şeyi sen söylersin..
[/sıze]

evli bir adam,öyle aklına estiği gibi ben arkadaşlarımla gidiyorum 1 hafta yokum,deyip çekip gidemez. evlilik bu değildir.

tamam kimsenin evliliği 4 4 lük değil sorunlar var ama aldatma bence küçük bir olay değil..pek de kolay halledilecek bişi değil...herkesin evliliğinde sorunlar var ama herkes aldatmıyor.zaten bu noktada da güven bitiyor değilmi?

konuyu özetlemişsiniz tşkler her sallantıda bırakıp gitmek varmı asıl altında yatan sebebi aramak lazım değilmi .bukadar basitmi kolaymı gidersen git öylemi olur canım

ufak bir kavgada tabiki gidilmez ama
sence bu küçük bir sallantımı????
Daha ne olsunnn

altında yatan sebep adamın,karaktersiz olması. yetmez mi

evli bir adam,öyle aklına estiği gibi ben arkadaşlarımla gidiyorum 1 hafta yokum,deyip çekip gidemez. evlilik bu değildir.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canımsın evet birde arkadaşımızı dinlesek
acaba bu evlilik bu hale nasıl geldi ben ne yapıyorum neden böyle oldu nerede hata yapıyorum deyip bir yorum yaptımı acaba tamam eğer sevgi saygı bitmişse birşey diyemem uzatmayada gerek yok bir çatı altında işkence çekmenin manası yok dörtgünlük dünyada herkes mutlu olsun henüz bir yıllık evliler acaba bunun öncesi varmı anlaşamazlık nerede başlamış bunlar önemli.anlaşarak konuşarak ayrılmak en doğrusu nedenler önemli bence.

erkekleri tanımak için evli olmak gerkmez ama evli erkekleri tanımak için gerekir ha bi de su ayrıntı var tabi kimseyi tam anlamıyla tanıyamayız evinam senin meselene gelince içinde bulundugun durum gercekten cok zor allah yardımmcın olsun

arkadasla ıyı aksmaar esım uyudu bende kafam dagılsın dıye nete takılayım dedım..benım esımle durumu bı kac arkadas yazmıs sende hata olabılır mı dıye:::..evet belkı haklsınızdır ama ben bunları hak edeck bısey yaptıgımı dusunmuyır..hep fadakarlık yaptı..eşımle cıktıgımız zamanlarda maddı konuda ıyı degıldı.ben calısıtım ona para gonderdım.bana ne sevgılıler gununde ne dogum gunumde bı hedıye almadı hedıyeyı bosver benı armadı bıle o sehır dısındayken ben bırgun aradım ona suprız yapmak için gıderken o nerden duymussa duymus benı ıstemdı ben gerı dondum..
benı gun ıcınde bır kere aramaz dı ne evlıyken ne nısanlı nede cıktıgımızda yınede ben onu sevdıgımde sesım cıkarmıyordum..ne kavgalrı cıkarıyordu benı kırmak ve uzmek ıcın..kucuk seylerde fırtına koparıyordu..sizce bende mı hata var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…