yazıları okudum evinam birşey sormuş
arkadaşlar olumlu bir yazı okuyamadım madem eşi gidecekmiş gitsin geleceği yer evi değilmi neden illa yanlış şeyler düşünüyorsunuz gelince oturup konuşur neler yaptı neden eşini götürmedi konuşup halletseler olmazmı yangına körükle gidilmezki
ne kadar evliler bilen varmı başka problemleri varmı çözmeyi denedilermi seyhate gidiyor eşine sen annene gitdiyor ne var bunda anlamadım bizler neler gördük ne rüzgar ne fırtınalar ama pes etmedik lütfen olumlu şeyler yazalım.yardımcı olalım sabır sabır sabır sevgiler canlarım
canım annemlere her zaman benı ınka edıyor artık onlarla savasısamıyorum..sadece sımdı beklıyor..iş beklıyorum
eşinle aranda hiçbir konuşma geçmedimi
cicikom evli olmadan erkekleri nasıl iyi tanıya biliyorsun merak ettim .bekara karı boşamak kolay derlerya seninkide öyle birşey sanırım.
sevgili zambak anlamadım sen bi zahmet anlat bende anlayım ...kısaca özetlersen dahada sevinirim
konuyu özetlemişsiniz tşkler her sallantıda bırakıp gitmek varmı asıl altında yatan sebebi aramak lazım değilmi .bukadar basitmi kolaymı gidersen git öylemi olur canım
altında yatan sebep adamın,karaktersiz olması. yetmez mi
evli bir adam,öyle aklına estiği gibi ben arkadaşlarımla gidiyorum 1 hafta yokum,deyip çekip gidemez. evlilik bu değildir.
tamam kimsenin evliliği 4 4 lük değil sorunlar var ama aldatma bence küçük bir olay değil..pek de kolay halledilecek bişi değil...herkesin evliliğinde sorunlar var ama herkes aldatmıyor.zaten bu noktada da güven bitiyor değilmi?
cicikom evli olmadan erkekleri nasıl iyi tanıya biliyorsun merak ettim .bekara karı boşamak kolay derlerya seninkide öyle birşey sanırım.