- 18 Şubat 2009
- 363
- 0
- 38
gelmedi dimi hala
eşine açıkca desene boşanalım diye bakalım ne diyecek
sonuçta ailen seni kapının önüne koyacak degil
inşallah iş bulursunnn
gelemedi:1no2:i bence gelecegıde yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelmedi dimi hala
eşine açıkca desene boşanalım diye bakalım ne diyecek
sonuçta ailen seni kapının önüne koyacak degil
inşallah iş bulursunnn
haklısın aslında sımdı tartıstık dustu yattı...gidecem dedı bende bagırdım elını kaldırdı dovmek için bende agladım..işte oyle
canım kocam cok rahat yaptıkları yanına kaldın nıye bılıyormusun bız burda hep akrabalar var aman kımse duymasın aman rezıl olmayalım sesız sedası sunlar barıssın kızım bosanması dıye aılem elınde gelını yaptı..kocamla konustular onun suclu olmasına ragmen..yeterkı benı bırakmasın..tabı ben bunu ıstemıyorum..nerde oldugunu ne yaptıgını ne kadar cok sordum hep sustu en son ne oldu ben sınır krızlerı gecırıdım esım cok rahat bı ınsan
canlarımı herkes cok tesekkur sızın yorumlarınız okudukca kendıme guvenımı gelıyor..gıdecek yerım yok onun ıcıın esım bu kadar rahat...neyse bne onu sildim..er gec ayrılcam bu adamda iş basvurusu verdım nette hepsıne bakalım cevap gelsın balumu alıp gıdecem
sen bugün allah korusun düşşen elalem sana bir bardak su vermez..aileni de al karşına konuş...gerekirse ağla evladınızın canı çevreden dahamı az değerli diye...
gelde delirme böyle adamlara yaa...üzülme canım....
artık kıayslanmaktan bıktım..neymıs erkek yapar bosver sen kadınsın evını yuvanı yıkma hersey kadında bıter..o bı kere seytana uymus bak bısanırsan herkes senı suclarlar dosta dusmana karsı sen sus,..........
artık kıayslanmaktan bıktım..neymıs erkek yapar bosver sen kadınsın evını yuvanı yıkma hersey kadında bıter..o bı kere seytana uymus bak bısanırsan herkes senı suclarlar dosta dusmana karsı sen sus,..........