Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

allah yardımcın olsun cnm
ınsallah kendın ıcın en ıyı karaı verırsın
annenın destek cıkmamasına da cok uzuldum
ve ona cok kızdımmm

aaaa olaylar bir geziden nerelere gelmis ya.

Allah yardimcin olsun. Iste bu durumlarda kadinin kendi ayaklari üzerinde durabilmesi ne kadar önemli.

Son düzenleme:
canım kocam cok rahat yaptıkları yanına kaldın nıye bılıyormusun bız burda hep akrabalar var aman kımse duymasın aman rezıl olmayalım sesız sedası sunlar barıssın kızım bosanması dıye aılem elınde gelını yaptı..kocamla konustular onun suclu olmasına ragmen..yeterkı benı bırakmasın..tabı ben bunu ıstemıyorum..nerde oldugunu ne yaptıgını ne kadar cok sordum hep sustu en son ne oldu ben sınır krızlerı gecırıdım esım cok rahat bı ınsan

Rezil olan sen değilsin merak etme,
Sen işini bul çalış paranı kazan
Konuşan konuşsun onlar her şartta konuşacak bişey bulur
Yarın öbür gün bu olay duyulur bunu konuşurlar
Sevgili anneciğin bunu nasıl kapatacak
İnsan bu Dünya'da kendisi için yaşar
Bak ailen bile kendileri için seni oraya geri gönderiyorlar
Boşversene bacım herkes konuşsun
Sen mutlu değilsen evliliğin ne anlamı var ki
Aldırmicaksın kulaklarını kapatacaksın

evinam kullanıcısından alıntı
canım kocam cok rahat yaptıkları yanına kaldın nıye bılıyormusun bız burda hep akrabalar var aman kımse duymasın aman rezıl olmayalım sesız sedası sunlar barıssın kızım bosanması dıye aılem elınde gelını yaptı..kocamla konustular onun suclu olmasına ragmen..yeterkı benı bırakmasın..tabı ben bunu ıstemıyorum..nerde oldugunu ne yaptıgını ne kadar cok sordum hep sustu en son ne oldu ben sınır krızlerı gecırıdım esım cok rahat bı ınsan

ya evlenirsinde boşanırsında ne var sanki bunda.adam aldatsın,seni takmasın belkide dövsün ,sonrada aman elalem neder diye ailen sussun.öyle mi? kusura bakma ama böyle anne babalık olmaz.zaten bu hayattada başkaları için yaşanmaz.millet her daim konuşur konuşur.
ya burada bir arkadaş yazmıştı ,boşanmak istemiş ,annesi babası nasıl boşanırsın diye hastanelik olmuş.düşünebiliyormusun? ya olayı bu kadarda trajikleştirmeye ne gerek var.sanki dünyanın sonu ,sanki çok kötü bişi oldu.böyle aileler yüzünden de insanlar bişi yapamıyor..kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil.

böle bi ailenin kızını alsam ben de bu kadar rahat olurdum. (!)

seni aldatan esin suclu olan sensin..kadinlar erkeklere boyle prim verdikce daha cok kadin ezilir esi tarafindan..esin neden sessiz ve rahat biliyor musun gidecek yerin olmadigini cok iyi biliyor..ama unuttugu birsey var o da sen annenden ve bircok kadindan guclusun..kosene ceilip kaderine razi olmuyorsun..insallah kisa zamanda hersey yoluna girecek..elalemde once kendine baksin..evlenmek kadar bosanmakta dogaldir..kimse istemez yuvasi yikilsin..

Son düzenleme:
canlarımı herkes cok tesekkur sızın yorumlarınız okudukca kendıme guvenımı gelıyor..gıdecek yerım yok onun ıcıın esım bu kadar rahat...neyse bne onu sildim..er gec ayrılcam bu adamda iş basvurusu verdım nette hepsıne bakalım cevap gelsın balumu alıp gıdecem

ailenizin yanına dönseniz sizi kapı dışarı etmezler herhalde.o kadarda vicdansız değillerdir sanırım..en iyisi siz kpss çalışın ve seneye atanın..başka bir şehirdede hayatınızı kurun..

bence ailenin yanına dönme.ne yapıp edip tekrar barıştırmak için uğraşırlar.

çok güvendiğin,bir aile dostunuz veya arkadaşın yok mu sana iş bulmanda yardımcı olacak.

bu arada çok merak ettim.eşin ne iş yapıyor.maddi durumu iyi mi?

canlarımı herkes cok tesekkur sızın yorumlarınız okudukca kendıme guvenımı gelıyor..gıdecek yerım yok onun ıcıın esım bu kadar rahat...neyse bne onu sildim..er gec ayrılcam bu adamda iş basvurusu verdım nette hepsıne bakalım cevap gelsın balumu alıp gıdecem

Canim herseye ragmen kendine guven
Sen guclu birisin..

Aileni tanimiyorum, ve bu elaleme gore hareketlerini de anlamiyorum dogrusu
Fakat sen calisma ve gitme kararini annenlere citlatsan belki arkanda dururlar
Simdi gecici bisey zannediyorlar bence.. cok yeni evli oldugunuz icin hemen mudahele de etmek istemiyorlar sanirim..

Ailene cok ama cok kizdim!!! Hic birsey insanin kendi yavrusundan daha önemli olmamali...
Arkanda durmamalarina ragmen bukadar kararli ve güclü oldugun icin seni cok tebrik ediyorum...
Insaallah en kisa zamanda bir is bulursun ve o kendini bilmez adama haddini bildirirsin...
Görsün bakalim; gidecek yerin varmiymis yokmuymus!

sen bugün allah korusun düşşen elalem sana bir bardak su vermez..aileni de al karşına konuş...gerekirse ağla evladınızın canı çevreden dahamı az değerli diye...

sen bugün allah korusun düşşen elalem sana bir bardak su vermez..aileni de al karşına konuş...gerekirse ağla evladınızın canı çevreden dahamı az değerli diye...

canım annemlere her zaman benı ınka edıyor artık onlarla savasısamıyorum..sadece sımdı beklıyor..iş beklıyorum

gelde delirme böyle adamlara yaa...üzülme canım....

artık kıayslanmaktan bıktım..neymıs erkek yapar bosver sen kadınsın evını yuvanı yıkma hersey kadında bıter..o bı kere seytana uymus bak bısanırsan herkes senı suclarlar dosta dusmana karsı sen sus,..........

artık kıayslanmaktan bıktım..neymıs erkek yapar bosver sen kadınsın evını yuvanı yıkma hersey kadında bıter..o bı kere seytana uymus bak bısanırsan herkes senı suclarlar dosta dusmana karsı sen sus,..........

böyle düşünen insanlşara çok sinirleniyorum.bu insanların evliliği sadece 1 tarafın yürütebileceğini düşünen ,sürekli kadından fedakarlık bekleyen insanlardır.evliliğin bile ne olduğunu bilmeden yorum yapıyorlar.
ha birde erkeğin elinin kiri ne demek..işte böyle düşünen bir kadın erkek evladını böyle yetiştirirse ,o evladını hiç evlendirmesin ,kızın başını yakmasın.erkeğin elinin kiri zihniyetine sahip bir erkek tarafından da başına bişi gelirse hiç dövünmesin

tr de evliliklerin nasil yurudugunu artik daha iyi anliyorum..herseye katlanmakla oluyormus demek ki..
diyorsan ki yaparim tekrar boyle biriyle devam et.diyorsan ki kaldiramam bosan..erkek yapinca normal kadin yaparsa kan davasi..:1closedeyes:

X