evinam kullanıcısından alıntı
canım kocam cok rahat yaptıkları yanına kaldın nıye bılıyormusun bız burda hep akrabalar var aman kımse duymasın aman rezıl olmayalım sesız sedası sunlar barıssın kızım bosanması dıye aılem elınde gelını yaptı..kocamla konustular onun suclu olmasına ragmen..yeterkı benı bırakmasın..tabı ben bunu ıstemıyorum..nerde oldugunu ne yaptıgını ne kadar cok sordum hep sustu en son ne oldu ben sınır krızlerı gecırıdım esım cok rahat bı ınsan
ya evlenirsinde boşanırsında ne var sanki bunda.adam aldatsın,seni takmasın belkide dövsün ,sonrada aman elalem neder diye ailen sussun.öyle mi? kusura bakma ama böyle anne babalık olmaz.zaten bu hayattada başkaları için yaşanmaz.millet her daim konuşur konuşur.
ya burada bir arkadaş yazmıştı ,boşanmak istemiş ,annesi babası nasıl boşanırsın diye hastanelik olmuş.düşünebiliyormusun? ya olayı bu kadarda trajikleştirmeye ne gerek var.sanki dünyanın sonu ,sanki çok kötü bişi oldu.böyle aileler yüzünden de insanlar bişi yapamıyor..kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil.