Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

arkadasla ıyı aksmaar esım uyudu bende kafam dagılsın dıye nete takılayım dedım..benım esımle durumu bı kac arkadas yazmıs sende hata olabılır mı dıye:::..evet belkı haklsınızdır ama ben bunları hak edeck bısey yaptıgımı dusunmuyır..hep fadakarlık yaptı..eşımle cıktıgımız zamanlarda maddı konuda ıyı degıldı.ben calısıtım ona para gonderdım.bana ne sevgılıler gununde ne dogum gunumde bı hedıye almadı hedıyeyı bosver benı armadı bıle o sehır dısındayken ben bırgun aradım ona suprız yapmak için gıderken o nerden duymussa duymus benı ıstemdı ben gerı dondum..
Benı gun ıcınde bır kere aramaz dı ne evlıyken ne nısanlı nede cıktıgımızda yınede ben onu sevdıgımde sesım cıkarmıyordum..ne kavgalrı cıkarıyordu benı kırmak ve uzmek ıcın..kucuk seylerde fırtına koparıyordu..sizce bende mı hata var

canım baştan belliymiş sorumsuzlugu
ama çıkarken evlenmeyi omu isted, yoksa senmi ısrar ettin

canım baştan belliymiş sorumsuzlugu
ama çıkarken evlenmeyi omu isted, yoksa senmi ısrar ettin

ben ısrar etmedım..o bana teklıf ettı..çok pesımde kostu.bunları en ufak seyleri oyle sacma seyler varkı anlatsam bu kadarda olmaz sen aptal asık dersınız...

Evet canim, sende hata var: hakettiginden cok daha fazla ilgi göstermissin esine...
Hep sen arayarak, afedersin ama, havaya kaldirmissin biryerlerini!
Bayan olarak agirligini koymaliydin... sen ise hep pesinden kosmussun...
O da kendini birsey zannetmeye baslamis...
Bu yüzden bu rahat, umursamaz, sen takmayan tavirlari...
Ama olan olmus artik; artik gecmise degil gelecege bakmalisin...
O adam olsaydi, senin bu denli iyiniyetini sömürmezdi; sana hakettigin degeri gösterirdi...
Kaybeden sen degilsin, o!
Bulsun bakalim senin gibi iyiniyetlisini birdaha...

esım bugunde ıse gıttı canım ben onu sadece 2 saatlık goruyorbi gun ıcınde..dun esıme agzına aradım dedımkı ben ıs buldum ıstbla gıdecem dedı
sizce ne dedı cok sasırıdım bu kadarda olmaz dedım esım su cumlelerı kurdu tamma sabah kalk ucal bıletını ayarla gıt orda yegenı gelıp senı alır dedı ben sok ıcınde baska bısey dıyemedımsenağlama

kesinlikle bu adamdan boşanmalısın ,ailenin baskıları da çok ilginç yaa ,bu devirde bu şekilde köstek olunurmu yaa ,bunu bir kere yapan bir adam ileride tekrar yapar iardı arkası gelmez ki ,hem rahat da bir adammış ,ömrün boyunca çile çekersin ,tabiki evliliklerin bitmesi taraftarı değilim ama makul bir sebep varsa ,senin anlattıklarına göre senin evliliğinin bir an önce bitmesi ve yeni bir hayata başlaman gerek ,hiç yılma ,sürekli iş ara ,bir an önce bu durumdan kurtul ,nedir bu erkek milletinden kadınların çektiği yaaa ,ALLAH ım şu erkeklere akıl fikir biraz da vicdan ver YARABBİ .

esin senin fedakarliklarinin altinda ezilmis sanirim,birde iyi niyetini hep somurmus..sahsen sevgilim beni dogumgunum de aramaz unutursa bende ona aynisini yaparim sen hep onun hatalarini gormezden gelmissin..erkegin yapmasi gerekenleri iliskin boyunca sen yapmissin..bence undan sonra da is buldum suraya gidecem deme.adam zaten umursamiyor..kur hayatini ona da birsey deme bosanma kagidini eline alinca ayilmaya baslar..:mymeka:

arkadasla ıyı aksmaar esım uyudu bende kafam dagılsın dıye nete takılayım dedım..benım esımle durumu bı kac arkadas yazmıs sende hata olabılır mı dıye:::..evet belkı haklsınızdır ama ben bunları hak edeck bısey yaptıgımı dusunmuyır..hep fadakarlık yaptı..eşımle cıktıgımız zamanlarda maddı konuda ıyı degıldı.ben calısıtım ona para gonderdım.bana ne sevgılıler gununde ne dogum gunumde bı hedıye almadı hedıyeyı bosver benı armadı bıle o sehır dısındayken ben bırgun aradım ona suprız yapmak için gıderken o nerden duymussa duymus benı ıstemdı ben gerı dondum..
benı gun ıcınde bır kere aramaz dı ne evlıyken ne nısanlı nede cıktıgımızda yınede ben onu sevdıgımde sesım cıkarmıyordum..ne kavgalrı cıkarıyordu benı kırmak ve uzmek ıcın..kucuk seylerde fırtına koparıyordu..sizce bende mı hata var

evinam canım bak mehmet coşkundenizin aşkın el kitabı adlı kkıtabını oku orada senın durumuna ısık tutabılecek paragraflar var kendını caresız hıssetme kul sıkısmayınca hzıır yetısmezmıs bırak ne halı varsa gorsun senın kı odun degıl kereste dukkanı sen elınden gelenı yapmıssın ınsallah bı an once ıs bulursun hakkında hayırlısı olsun

neden hala bu adamlasın,noolur seviyorum deme..

Yok artık o da anladı
Ailesine gitti ailesi damatla konuşup kızı geri gönderdi
İş arıyor kurtulabilmek için
Bizde bildiğimiz bütün iş ilanlarını siteleri öneriyoruz

canım tüm yazılarını daha yeni okudum..ve inan elimde olsa hani bi işim falan olsa hemen sana iş bulurdum..sna anlatacağım benim kuzenim.o da hemen hemen senle aynı şeyleri yaşadı.eşi onu bi klüb şarkıcısıyla aldattı.kocası resmen evden attı onu gecenin bi vakti. boşanmaya kalktı herkes karşı çıktı erkek;bilmem yaşı küçük;bilmem yapamz falan diye..kızı vazgeçirdiler ama adam uslanmadı.2.sinde affetmedi kuzenim ve çekti gitti.herşeyini bırakıp 1 çocuğuyla teyzemn yani annesinin yanında geldi..(teyzemlerde istememişti boşanmasını ama kaıpya gelince almak zorunda kaldılar)istanbuldan küçücük bi anadolu şehrine geldi.hemen iş aradı ve allah yardım etti buldu.zor oldu herkes eşinden falan kıskandı onu ama azmetti ve yaptı maaşıda ii şimdi arabasını aldı...şu an üzerinden 2 sene geçti ve inanmazsın ama eski kocası peşinde köpek gibi sürünüyo neden anladı çünkü kimseden fayda yok sevgilisi bıraktı adamı;peşine de bir sürü borç taktı..şimdi aylardır yalvarıyo ama kuzenim ne yaptı benim köpeklerle geçirecek vaktim yok dedi ve bir çırpıda kestirip attı..çünkü biliyo bu adam uslanmaz alışmış kudurmuştan beterdir..sana tavsiyem kendini kimseye hele de o salak adama asla ezdirme ve her zaman dik dur.hemen davanı aç ve kendi yolunu çiz.hemen iş bul.bu adamadan hayır gelmez gençliğini yıllarını beş para etmez bi insan için harcama..allah büyük bi kapıyı kapatırsa binlerce kapı açar....

CANIM ÖNCE
sen ne iş yapıyorsun onu bir söyle sonra ben kadının güçlü kararlı kendine güveneni severim vede kadın böyle olmalı ne istediğini bilmeli eğer evliliğinizde sevgi bitmiş ise zorlamaya gerek yok hayatı kendine zehir etme kararı sen ver kimsenin etkisinde kalma canım .bu hayat senin el üç beşgün konuşur onları duyma sonra unutulur burada önemli olan senin bir karar vermen.eğer sevgi varsa mücadele et yuva kolay kurulmuyor ama çooook kolay yıkılıyor unutma.hatasız insan olmaz iyi düşün gülüm.

canım tüm yazılarını daha yeni okudum..ve inan elimde olsa hani bi işim falan olsa hemen sana iş bulurdum..sna anlatacağım benim kuzenim.o da hemen hemen senle aynı şeyleri yaşadı.eşi onu bi klüb şarkıcısıyla aldattı.kocası resmen evden attı onu gecenin bi vakti. boşanmaya kalktı herkes karşı çıktı erkek;bilmem yaşı küçük;bilmem yapamz falan diye..kızı vazgeçirdiler ama adam uslanmadı.2.sinde affetmedi kuzenim ve çekti gitti.herşeyini bırakıp 1 çocuğuyla teyzemn yani annesinin yanında geldi..(teyzemlerde istememişti boşanmasını ama kaıpya gelince almak zorunda kaldılar)istanbuldan küçücük bi anadolu şehrine geldi.hemen iş aradı ve allah yardım etti buldu.zor oldu herkes eşinden falan kıskandı onu ama azmetti ve yaptı maaşıda ii şimdi arabasını aldı...şu an üzerinden 2 sene geçti ve inanmazsın ama eski kocası peşinde köpek gibi sürünüyo neden anladı çünkü kimseden fayda yok sevgilisi bıraktı adamı;peşine de bir sürü borç taktı..şimdi aylardır yalvarıyo ama kuzenim ne yaptı benim köpeklerle geçirecek vaktim yok dedi ve bir çırpıda kestirip attı..çünkü biliyo bu adam uslanmaz alışmış kudurmuştan beterdir..sana tavsiyem kendini kimseye hele de o salak adama asla ezdirme ve her zaman dik dur.hemen davanı aç ve kendi yolunu çiz.hemen iş bul.bu adamadan hayır gelmez gençliğini yıllarını beş para etmez bi insan için harcama..allah büyük bi kapıyı kapatırsa binlerce kapı açar....

canım bu bana cok ıyı bır ornek...kendıme
guvenımı geldı.bende bıran once ıs arıyor bulur bulmaz esım bosunma davası acacam bu evde esde cekılmez hale geldı..

neden hala bu adamlasın,noolur seviyorum deme..

sevmıyorum canım sevgım kalmadı esıme karsı kocaman bı bosluk oldum...ne sevgı ne saygı kalmadı bısey onla evlencegımı bugunlerı once sayıyordum..şimdi ondan ayrılacagım gunlerı sayıyırom...

arkdaslar her yere ıs basuvurusu yaptım ama ses cıkmadı hc bı yerdenn
[sıze="2"]
sadec özel hastaneleri degil özel poliklinikleride ara canım evet lojmanı olmayabilir ama alacagın maaş kirana ve sana yeter
ayrıca devamlı gazete all canım çok ilan oluyorr
takipettt
[/sıze]

arkdaslar her yere ıs basuvurusu yaptım ama ses cıkmadı hc bı yerdenn

Polikinlikler laboratuvarlar
Hatta ilaç firmaları
İlaç mümessili bile olabilirsin
Pes etme öyle bigünde ses çıkmayabilir
Malum hani o teğet geçen kriz var ya
Sana da bi kapı açılacak umudunu kaybetme

baştan sona okudum çok üzüldüm..meslektaş sayılırız.nerden mezunsun arkadaşım.?bişeyi anlamadım sen malatyada mı oturuyosun ist da felan iş bulucam gibi cümleler okudum sanki ama ekonomik şartlar ist.çok zordur aldığın para geçinmene yeticekmi.istanbul bildiğin bi şehirmi..mesela eskişehir çok daha ucuz bi şehir diye biliyorum eşim anlatır yaşaması kolay diye.allah yardımcın olsun.sanırım yaşadığın şehirden uzaklaşmak istiyosun..
ilk etapta maddi olarak ailenden bi yardım alabilirsin belki-başka şehre beş parasız gitmektense.yani adam sana 10 tl harçlık verdiyse muhtemelen bir birikim yapamamışsındır.düğününde takılan altın vs. varsa onları iyi sakla..belki ihtiyacın olucaktır.allah yolunu açık etsin.umarım en az hasarla atlatırsın.başın dik olsun

baştan sona okudum çok üzüldüm..meslektaş sayılırız.nerden mezunsun arkadaşım.?bişeyi anlamadım sen malatyada mı oturuyosun ist da felan iş bulucam gibi cümleler okudum sanki ama ekonomik şartlar ist.çok zordur aldığın para geçinmene yeticekmi.istanbul bildiğin bi şehirmi..mesela eskişehir çok daha ucuz bi şehir diye biliyorum eşim anlatır yaşaması kolay diye.allah yardımcın olsun.sanırım yaşadığın şehirden uzaklaşmak istiyosun..
ilk etapta maddi olarak ailenden bi yardım alabilirsin belki-başka şehre beş parasız gitmektense.yani adam sana 10 tl harçlık verdiyse muhtemelen bir birikim yapamamışsındır.düğününde takılan altın vs. varsa onları iyi sakla..belki ihtiyacın olucaktır.allah yolunu açık etsin.umarım en az hasarla atlatırsın.başın dik olsun

Arkadaş Malatya'da oturuyor
Ama eşinden ayrılacağı için
Boşanmadan sonra eşi yada dedikodular rahatsız eder diye
O çevreden uzaklaşmak istiyor
İstanbul olması şart değildir sanırım
Çalışıyorsan iş arama tecrübelerin vardır
Biraz yardımcı olsan
Mesela Hastane laboratuvar polikinlik ne tür iş yerlerinde daha kolay iş bulunur gibi

boşanma dawası açtıgınızda nafaka ve tazminat talep etmeyi unutmayın. sakın 'ben onun parasını istemem' gibi gurur fln yapmayın..
parası yok diye de düşünmeyin..nafakayı her durumda ödemek zorunda.aksi takdirde hapis cezasına dönüşür..
hem belki parası wardır ya da ileride olur..
yaptıklarının manewi bedelini belki karşılayamaz ama maddi olarak karşılamasını talep etmekte bir sakınca yok bence..

Şimdi bu konu sahibi arkadaşın eşi Malatyada evi dururken otelde kalmış, ve eşini aldatmış öylemi. Son gelişmeleri takip edemedim, kesin birşeymi aldattığı. Koca itiraf ettimi, yada bir şekilde görüldümü bu olay. Anlamadım yaaa:sm_confused:

yok daha aldattığı kesin değil ,sen anlamasan da olur :kedi::kedi::kedi:

X