Şimdi bu konu sahibi arkadaşın eşi Malatyada evi dururken otelde kalmış, ve eşini aldatmış öylemi. Son gelişmeleri takip edemedim, kesin birşeymi aldattığı. Koca itiraf ettimi, yada bir şekilde görüldümü bu olay. Anlamadım yaaa:sm_confused:
2 sene falan oldu..kardeşimin arkadaşı bir özel hastaneye laborant olarak girdi hemde biyoloji mezunu.1200 falan maaş alıyordu.şimdi 1500 olmuştur herhalde
ne kadarlık evlisiniz merak ettim?
1 sene 4 ay oldu.evlenelı..hayattımda yaptıgımı en buyuk hata evlenmem oldu...sımdı gerıye donup bakıyorumda eskıde berı bu adamda ne koy olur n kasaba olur..adam her halıyle bana anlatmıs ama ben anlamamısım..ama benım ıcın bıttı gerı donusu yok.ben yolumu cızdım ve onsuz sımdı yuruyurm
1 sene 4 ay oldu.evlenelı..hayattımda yaptıgımı en buyuk hata evlenmem oldu...sımdı gerıye donup bakıyorumda eskıde berı bu adamda ne koy olur n kasaba olur..adam her halıyle bana anlatmıs ama ben anlamamısım..ama benım ıcın bıttı gerı donusu yok.ben yolumu cızdım ve onsuz sımdı yuruyurm
merak ediyorum seni insallah iyisindir
konuyu açan arkadaşş
siteye giriyor ama buraya yazmıyorrr
nedendirr anlamadımm özeldende msj attımm