EŞİm deme ya hayvan bunlar afedersİnİz ama İnsan dİyemİyorum rabbİm gÜzel kapılar asın sana bu satte nerde baŞ belası hala akıllanmamıŞ akıllanacaĞı yok aİlenİn yaptıĞıda Çok gÜnah yazık senİ onun İÇİn mİ doĞurmuŞlar elalem bİŞİ demesİn dİyemİ Çok yazık allah yardımcın olsun
bu saat oldu hala gelmedi dimi?
senin eve geldiginden haberi yok dimi şuan
haberi var canım nasıl olmaz bugun aradı benı eve don dıye annemlere geldı falan annemde dunden razi hemen tamam dedı oğlum sen gıt o gelır....simdi nerde ne yapıyor bılmıyorum bılmekte ıstemıyorumm..bı iş bulana kadra katlanacam..hep sehır dısına bakıyor ısler ıcın cekıp gıdeyım..ondan da dedıkodularda uzak olmak ıcın
eve dön diyen adama bakkkk hem dön diyor hemde eve gelmiyorr
canım iş tecruben varmı çalıştınmı önceden??????
inan iş bulursun yeterki iste
özellikle istanbulda çok özel var oralara giderim dersen bulursun
lojmanlarıda oluyor
bende saglıkcıyım (att)şuan çalışmıyorum.
ailen müsade edermi şehir dışına peki???
Aİlesİ ancak koca esaretİne mÜsade eder yazık ya bİ kadının canını gene kadınlar yakıyo altdatılan kadın aldatan kadın aldatılan kızına sahİp Çıkmayan kadın kadın kadın kadın offffffffffffffffffffffffffffffff
canım konuyu açtığın günden beri takip ediyorum.. ne kocalar varmışaldatmak affedilir bişi değildir sanırım inşallah sende en kısa zamanda iş bulur bu adamdan kurtulursun.. o zaman seni çok arar.. allah yardımcımız olsun
evet canım gıderım calısıtım 2 yıl calısıtım kendımede guvenıyorum ıs konusunda canım su lojmalarını olan hastanelerını bana ozelde mesaj atabılırımısın rica etsem mafoldumben
canım özelden yazdım ama pek yardımcı olamadım
istanbulda yaşayan arkadaşlar daha iyi bilirler
inşallah onlar yardımcı olurlar
en azından hastane isimlerini alsan obile yeter tlf.lada lojman olup olmadıgını sorabilirsin
önceden malatyadamı çalıştın peki
canım özelden yazdım ama pek yardımcı olamadım
istanbulda yaşayan arkadaşlar daha iyi bilirler
inşallah onlar yardımcı olurlar
en azından hastane isimlerini alsan obile yeter tlf.lada lojman olup olmadıgını sorabilirsin
önceden malatyadamı çalıştın peki
evet canım malatya 2 yıl calısıtım 1 yılda staj yaptım
çıktıgın iş yerine tekrar başvursan olmazmı????
ben çıktıgım işe tekrar geri dönmek istemem ama inan senin durumun daha kötü ???
merak ettim son durum nedir? benim fikrim eşinin kaldığı otele gidip odasına dalman bakalım kim varmış yanında,birde eski nişanlın senin evli olduğunu bilmiyomu? belki eşinin parmağı vardır bu iştede sakın cevap yazma eski nişanlına terselemek için dahi yazma eğer bu bir oyunsa oyuna düşme dikkat et.