Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

benım kaderımde var canım ben buna artık ınanıyorum...

bu saat oldu hala gelmedi dimi?
senin eve geldiginden haberi yok dimi şuan

haberi var canım nasıl olmaz bugun aradı benı eve don dıye annemlere geldı falan annemde dunden razi hemen tamam dedı oğlum sen gıt o gelır....simdi nerde ne yapıyor bılmıyorum bılmekte ıstemıyorumm..bı iş bulana kadra katlanacam..hep sehır dısına bakıyor ısler ıcın cekıp gıdeyım..ondan da dedıkodularda uzak olmak ıcın

Allaha sıĞın canım bız bıŞı yapamıyoruz rabbım gÜzel kapılar aÇsın sana

eve dön diyen adama bakkkk hem dön diyor hemde eve gelmiyorr
canım iş tecruben varmı çalıştınmı önceden??????
inan iş bulursun yeterki iste
özellikle istanbulda çok özel var oralara giderim dersen bulursun
lojmanlarıda oluyor
bende saglıkcıyım (att)şuan çalışmıyorum.
ailen müsade edermi şehir dışına peki???

evet canım gıderım calısıtım 2 yıl calısıtım kendımede guvenıyorum ıs konusunda canım su lojmalarını olan hastanelerını bana ozelde mesaj atabılırımısın rica etsem mafoldumben

Aılesı ancak koca esaretıne mÜsade eder yazık ya bı kadının canını gene kadınlar yakıyo altdatılan kadın aldatan kadın aldatılan kızına sahıp Çıkmayan kadın kadın kadın kadın offffffffffffffffffffffffffffffff

canım konuyu açtığın günden beri takip ediyorum.. ne kocalar varmış aldatmak affedilir bişi değildir sanırım inşallah sende en kısa zamanda iş bulur bu adamdan kurtulursun.. o zaman seni çok arar.. allah yardımcımız olsun

barı bırısı benı anlasaydı bu kadar canım yanmazdı

insallah..ben onu cok sevdım ama meger o benı hıc sevmemıs

canım özelden yazdım ama pek yardımcı olamadım
istanbulda yaşayan arkadaşlar daha iyi bilirler
inşallah onlar yardımcı olurlar
en azından hastane isimlerini alsan obile yeter tlf.lada lojman olup olmadıgını sorabilirsin
önceden malatyadamı çalıştın peki

evet canım malatya 2 yıl calısıtım 1 yılda staj yaptım

cok tesekkerler basvuru yaptım..

merak ettim son durum nedir? benim fikrim eşinin kaldığı otele gidip odasına dalman bakalım kim varmış yanında,birde eski nişanlın senin evli olduğunu bilmiyomu? belki eşinin parmağı vardır bu iştede sakın cevap yazma eski nişanlına terselemek için dahi yazma eğer bu bir oyunsa oyuna düşme dikkat et.

çıktıgın iş yerine tekrar başvursan olmazmı????

ben çıktıgım işe tekrar geri dönmek istemem ama inan senin durumun daha kötü ???

canım malatyada oldugu için istemıyorum..eger burda olsa degısen fazla bısey olmaz boyle dusunuyorum

eskı nısanlımı akrabam amcamınıoğlu herseyde haberı var...artık esım benı ılgendırmıyor

gelmedi dimi hala
eşine açıkca desene boşanalım diye bakalım ne diyecek
sonuçta ailen seni kapının önüne koyacak degil
inşallah iş bulursunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…