Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

canım aılem herseyı bılıyor bende ıyı bılıyorlar ama ayrılmam karsılar brn bı kere nısanlandım ayrıldım ya bıdaha bu oolsa kesın senı suclarlar senın kotuler bız ınsanlara ne derız gıbı bu suru kelımeler....esımle aramız bıraz lımonı cok ıyı olacak degıl ne o unutur yaptıklarını ne ben afederım boyle devam eder bnce

İnşallah kendin için en doğru kararı verirsin
Unutma elalemin sözlerinden daha değerli senin hayatın
Ailen elaleme ne cevap verecek diye hiçbişeyi çekmek zorunda değilsin
İnsanlar konuşur susar ama senin mutsuzluğunu bi tek sen bilirsin
Dilerim herşey gönlünce olsun

ay canım başlıkatan baktım sonra son sayfaya geldım ayrılma dercesıne gelmişsınız ?
anlayamdım doğrusu eşin götürmedı dıyemı yok sa tartıştınızmı?

canım tutacak bı dalım bıle yok ısım olsa yada aılem destek versen bugun ceker gıder ama ınankı tutacak dalım yok..çaresizim

ay canım başlıkatan baktım sonra son sayfaya geldım ayrılma dercesıne gelmişsınız ?
anlayamdım doğrusu eşin götürmedı dıyemı yok sa tartıştınızmı?

yok canım goturme degıl esım benı aldattı..gezı bahenseıyle ama ben dastek veren kımse yok cekıp gıdemıyorum..herseye susuyır ve kabul edyuırum

Umutsuz olma mesleğin var çareesiz değilsin
İnternetten elaman arayan siteler var biliyorsun
Oralara başvur
Önce derin bi nefes alıp kendine bi cv hazırla
Onunda internette hazırı var kendi bilgilerini dolduruyorsun
Sonra eleman arayan yerlere gönder
Ama sakın umudunu kaybetme
Ayrılsanda ayrılmasan da mutlaka çalış
Çünkü çalışmak sana o kadar güç verecek ki

canım çekıp gitmek senın elınde umutsuzluga kapılma bak gül gibi mesleğin var kendı özgeçmişinı yaz yada birebir klinıklerle falan görüş mutlaka bır yerden bişey çıkar canım zamanla ailende anlar....
allah yardımcın olsun zor bir durum...

millet bir gün konuşur iki gün konuşurüçüncü gün unutur.. olan senin hayatına olur, sen kimsecikleri düşünme, kimseye göre hayatını planlama.. ama önce bir iş bul hayırlısıyla...

Canim ailenin baski yapmasina cok uzuldum
Halbuki en cok onlarin anlamasi, arkanda durmasi lazim
Sunu bilki kendinden baska hic kimsenin hayri yok sana..
Bende yasadim bunu..
Kendine guven ilk once, ve azimle is bul.
Sonra kendine bir hayat hazirlaya bilirsin..

Esin geri dondukten sonra seninle konusmaya calisti mi?
Ins. hakkinda hayirlisi olur! :teselli:

kesinlikle umitsizlige kapilma mutlak bir kapi acilacaktir..ailenin herseyi bildigi halde katlan demesi hepsinden cok daha aci..elalem ne der diye evlatlarina sahip cikmamalari..neyse..
bence de ayrilmasan da ayrilmasan da kesinlikle is bul..hem guvencen olur hemde kafan dagilir..ve kesinlikle cocuk yapma o zaman bu gucu bulamayabilirsin..ama gercekten cesaretin ve kendine guvenin icin taktir ettim seni..bircok kadin her rezillige katlaniyor sirf baskalarinin agzini kapatmak icin..kimse senden onemli degil..insallah hersey duzelecek tum kalbimle senin icin dua edecem..
sakin birseyi kafana takip,umidini yitirme..

Sunu da hic bir zaman unutma: Ayrilsan da ayrilmasan da insanlar her zaman konusacaktir. Konusmak, dedi kodu yapmak isteyenler icin hep bi neden vardir.
Mukemmel biri olsan, mukemmel bir hayatin olsa bile, giyinisine, yuruyusune, ve daha ne kadar sacma seyler hakkinda laf ederler, konusurlar.

Iki kere ayrilmissin nolmus? Talihsizlikler insanin her yasinda basina geliyor. Simdi ayrilmak, 10 sene yipranip coluk cocuga karistiktan sonra daha zor gelecek, ve is isten gecmis olacak..

O yuzden 'elalem ne der' cumlesine hic aldirma.. Elalem her zaman biseyler diyecektir.
Eger herkesin lafina takacak olsaydik, hic kendimiz olamazdik.

sımdı zaten ıs basvurularına bakıyor esım sımdı dısarda onla karısılamak bıle ıstemıyor...bıran once ıs bulmam lazım baska ıl olsan dah a ıyı olur

26 adet sayfa okudum hiç bişey anlamadım. bu herif hiç mi açıklama yapmadı ne oldu ne bitti sormadınız mı? indirseydiniz camı çerçeveyi.
nerdeydin demediniz mi. eski nişanlınıza haddini bildirmediniz mi?
ay ben hiç bişey anlamadım yahu:KK43:

sımdı zaten ıs basvurularına bakıyor esım sımdı dısarda onla karısılamak bıle ıstemıyor...bıran once ıs bulmam lazım baska ıl olsan dah a ıyı olur

canım özel hastanelere polikliniklere başvur
laborant olmasada hostes sekreterlik falan muhakkak bulursun
allah yardımcın olsun
ama bu adamla aynı evi paylaşmak bile eziyet bence

ayrıca okuldan arkadaşların varsa onları ara
iş aradıgından haberleri olsun
ayrıca başka bir ilden düşünürsen
googldan iş ilanlarına baktım senin için laborant arayan yerler var
sende bak istersen
tlf numaralarını arayabilirsin

Aklıma gelmişken yazayım
Büyük hastanelerin lojmanları da oluyor
Böylece yer sorunu da olmuyor
Gönderdiğim cv'yi doldur eleman arayan her yere gönder
Biri olmazsa birinden mutlaka haber çıkar

arkadaslar desteklerınızın ve fıkırlerınız ıcın hepınize ayrı ayrı tesekkurler kk olmasada kafamımı dagıtacak baska bı sey yok hepsnız opyur..

26 adet sayfa okudum hiç bişey anlamadım. bu herif hiç mi açıklama yapmadı ne oldu ne bitti sormadınız mı? indirseydiniz camı çerçeveyi.
nerdeydin demediniz mi. eski nişanlınıza haddini bildirmediniz mi?
ay ben hiç bişey anlamadım yahu:KK43:

canım kocam cok rahat yaptıkları yanına kaldın nıye bılıyormusun bız burda hep akrabalar var aman kımse duymasın aman rezıl olmayalım sesız sedası sunlar barıssın kızım bosanması dıye aılem elınde gelını yaptı..kocamla konustular onun suclu olmasına ragmen..yeterkı benı bırakmasın..tabı ben bunu ıstemıyorum..nerde oldugunu ne yaptıgını ne kadar cok sordum hep sustu en son ne oldu ben sınır krızlerı gecırıdım esım cok rahat bı ınsan

EŞım deme ya hayvan bunlar afedersınız ama ınsan dıyemıyorum rabbım gÜzel kapılar asın sana bu satte nerde baŞ belası hala akıllanmamıŞ akıllanacaĞı yok aılenın yaptıĞıda Çok gÜnah yazık senı onun ıÇın mı doĞurmuŞlar elalem bıŞı demesın dıyemı Çok yazık allah yardımcın olsun

X