Eşim şehir dışına gidiyor , ama...

Kaç sayfa olmuş bu topik böyle. hepsini nasıl okiyimakannehir:çok üzgünüm:

otelde kaldığını eşinden saklayan erkek, annesine neden söyler? anne sormazmı? evin var senin otelde ne yapıyorsun diye? ve sonra gelinle irtibata geçer doğal olarak..

yani taşlar yerine oturmuyor malesef...

eve gtmenizi istemiyor vs vs... onun sizi aldattığından şüphelenmenizi sağlıyor, sonra otelden çıkıyor, evine geliyor..

ya eşiniz , sizin sinir krizleri geçirmenizden haz alıyor ve kendince böyle basit oyunlar sergiliyor, yada kendisi cesaretini toparlayıp sizden ayrılamıyor ve sizin ayrılma önerisini getirmenizi sağlamaya çalşıyor..

eşinizle kaç yıldır tanışıyorsunuz bilmiyorum ama, eşiniz aslında sizinle evli kalmak istemiyor ama, alışkanlıktan sanırım bir taraftan ayrılmaya da gönlü razı olmuyor gibi..

evi basmakla elinize ne geçecek ki bu ilişki zaten yara almış ,tek başına oraya buraya giden ,karısına 10 lira bırakıp annesine göndermek isteyen bir adam aldatsa ne farkeder aldatmasa ne farkeder ,bu ilişki kopmuş zaten bence ,aldatmasa bile yürümez bu iş ,bu adam akıllanmaz ..

hepsini okudum
arkadaş annesine gittiği için büyük ihtimal net yoktur orda gelip cevap yazamaz

ah o adamı verseler benim elime var ya
nasıl sinir oldum suratında meymenet yok zaten
çok ezdirmişsin kendini canım çok tepene çıkmış bu herif
inşallah bi iş bulur kendi ayaklarının üzerinde durur bu heriften bi an önce kurtulursun

gozumle gormedim birsey diyemem ama aldatma belirtileri gosteriyor esi..
basmasinin sebebi ileri de kadina iftira atmamasi..cunku eski nisanli da mesaj atiyor esi yokken..gerci arkadas nisanlisinin nosu oldugunu soyledi..ama ileride birsey cikartir boyle bir adam..cok utanmaz,ahlaksiz..ayrilmak isterse buyuk olasilikla inkar edecek aldattigini..en iyisi yakalamasi..

oohh valla ne rahat,,,kızı anasına da gönderdi şimdi kendisi evde kafayımı toplayacak alemmi yapacak Allah bilir...Böyle adamların .......................neyse küfretmicem siz anladınız.

en azından elinde kesin bir bosanma sebebi olur, inkar edemez

Evlilikte ihanete uğradığını ispatlarsa boşanma tek celse de olur
Ayrıca aldatan kişiden tazminat alabilir
O tazminatla da yeni bi hayat kurabilir

Bir gün sonra döndüğüne göre demek ki oraya kadını almaya gitmiş.
Arkadaşlarla eğlence hikaye.
Bu evlilik zaten bitmiş ama kabullenmek zor geliyor insana sevdiğin kişiden böyle darbe yemek.
Allah kolaylık versin.

eger gercekten ayrilacaksan birseyler yap..adami basip sonra affedeceksen hicbirseye kalkisma derim..evliliginiz cabuk tukenmis.hersyein hayirlisi.

Evinam aklim sende..
Insallah iyisindir, ailenin yaninda rahatsindir..

Bizi gelismelerden haberdar et.

Hakkinda hayirlisi olsun..

arkadaslar geri dondum esıme evıme ailemi baskı cok nasıl yapacam bılıyorumm..annem ayrılamamı ıstemıyor..herkes cok baskı yapıyor..iş arıyorum bulursam kesın ayrılacam..kımse bana destek vermıyor..

Onlara durumu anlattın mı canım
Yani anlattığın halde mi karşı çıkıyorlar
Bide evde eşinle durumun nasıl
Çok özele girmedim inşallah
Ama seni merak ettik iyimisin değilmisin diye

canım aılem herseyı bılıyor bende ıyı bılıyorlar ama ayrılmam karsılar brn bı kere nısanlandım ayrıldım ya bıdaha bu oolsa kesın senı suclarlar senın kotuler bız ınsanlara ne derız gıbı bu suru kelımeler....esımle aramız bıraz lımonı cok ıyı olacak degıl ne o unutur yaptıklarını ne ben afederım boyle devam eder bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…