- 5 Ekim 2009
- 8.323
- 9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya pardon ama
Yalnız kalmak kafasını dinlemek istiyorsa
Defolsun gitsin geldiğe yere
Sen neden düzenini değiştiriyorsun ki
Şimdi annene ayrı anlat babana ayrı anlat
Konu komşuya anlat iyice kötü olacaksın
Beyefendi de keyif yapacak
Göster kapıyı ne cehenneme giderse gitsin
esım evıne dondu...buyuk kavglar ve sorunlar yasanıyor sımdı evıme geldı bıraz kıyfaet alıp annemlere tekrar gececem...ıkımızde bıraz kafamızı toplamamız gerekıyor...baklaım surec nasıl olacak esım yalvardı bır daha olmycak dıye ve annemler baskı yapıyor ayrılma dıye..ama ben kararlıyım..iş arıyor ımkanımı olsa hemen ceker gıder bu ılde kımseyıde gorme dedıkodulkarda uzak olurum..
ben otele gıtmeden esım eve dondu...bende sordum nerdeydi neden otelde kaldı ne yapmaya calısıyorsun bıttı dedım....
esım sadce cevabı su oldu kafamı toplamam lazım sen annelere gıt bende evde olayayım bıraz sınırlemız sakınlesırse donerız...esım bana bır sey anlatıyor..delı olacam..bı kelme bı dahı ettmedı bende sınır krızlerı cevırdım cok sakın tavrılarla konusutu...bana baya dedkı annelere gıt ıkımızde bıraz kafamızı toprlıyaylım...
Canim sanki psikolojik sorunlari var esinin.
Acaba merak ediyorum, eskiden bir nisanlin varmis, onu kafaya cok takmis olabilir mi?
Mesajda atmis sana onun adindan oteldeyken.
ya bence bu adam bulmus kendine yeni birisini oteldede kizla birlikteydi annesi planini bozunca mecbur kaldi geldi sen gidincede o kadini eve getirecek
ben otele gıtmeden esım eve dondu...bende sordum nerdeydi neden otelde kaldı ne yapmaya calısıyorsun bıttı dedım....
esım sadce cevabı su oldu kafamı toplamam lazım sen annelere gıt bende evde olayayım bıraz sınırlemız sakınlesırse donerız...esım bana bır sey anlatıyor..delı olacam..bı kelme bı dahı ettmedı bende sınır krızlerı cevırdım cok sakın tavrılarla konusutu...bana baya dedkı annelere gıt ıkımızde bıraz kafamızı toprlıyaylım...
ya bence bu adam bulmus kendine yeni birisini oteldede kizla birlikteydi annesi planini bozunca mecbur kaldi geldi sen gidincede o kadini eve getirecek
esım mersıne gıtmıs ve dun donmus malatyada bı otelde kalıyor..işe gidip ordan otele gecıyor..dun donmus ama benı haberım yok malatyada evıne gelmıyor otele gidiyor
ve eskı nısanlımı benle gorusmek ıcın bana mesaj yazıot kafayı ıyıecem
surekli seni annene gondermek istiyor dikkat edersen
surekli evi bosaltma cabasında
evi aniden basmanı oneriyorum