Doğal olarak çok haklısın kim olsa üzülür.İşlerinde bir sıkıntı yok ama uykusunu bilemeyeceğim :/ çok kırıldım.
Ben olsam anlayana kadar tepkimi asık suratımla koyardım.
Sonra ne yaptı peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğal olarak çok haklısın kim olsa üzülür.İşlerinde bir sıkıntı yok ama uykusunu bilemeyeceğim :/ çok kırıldım.
Bu adama nasıl davranmalıyım çok gururum kırıldı. Hiç yoktan sebep beni aşağıdadı. Siz olsanız ne yapardınız?
Öfke kontrolü yok evet çabuk sönüyor ama ben kırıldığımla kalıyorum. Yemek konusunda eşim hiç şikayet etmezdi aksine annesinin yanında vs tekken yada misafir varken hep beni över yemeklerim için yani.Insan sevmedigi yemek var diye cildirip tezgah yumruklar mi? Ofke kontrol sorunu var gibi geldi bana.. Bi de sanki cok dolmuş..
Konuşmadık ben ona yaptım kavga ederken hemde yeni menemen onu yedi az önce de çıktı gitti evden.Doğal olarak çok haklısın kim olsa üzülür.
Ben olsam anlayana kadar tepkimi asık suratımla koyardım.
Sonra ne yaptı peki ?
Sabah sabah yemem ben bunu dedi. 4 yıllık evli olacağız hiç kiymali yapmadım. Bilmiyordum yemeyeceğini. Farklılık olsun kızım da yer hem diye düşündüm.neye bu kadar sinirleniyor ? kiymali menemen sevmiyor mu cok ayip yaptigi
Ay birde yaptınız helal size.Konuşmadık ben ona yaptım kavga ederken hemde yeni menemen onu yedi az önce de çıktı gitti evden.
Sabah oldu bu olay yani uyandıktan sonra. Akşam kesinlikle yatmam onunla aynı yatağa. Gitsin kendi yatsın koltukta.Yataktan kovunca siz de gittiniz mi yoksa?
Cani çekince gül bahçesi oluyordu o yatak bi menemen için kovmayi kendine nasıl hak görüyor anlamadım.
Ben olsam istemiyosan sen çek git diyip girerdim yatağın içine. O yatak onun mu ki istediği zaman kovacak..
Ay sinir oluyorum böyle hanzolara yeminle.
Sanki dünya uzerlerine kuruldu..
Üzülerek söylüyorum gerçek. Sabahtan akşama kadar evde olup bi düzgün salata yapamamıştım :)Buna inanmak istemiyorum ya.Tuzluk denen birşey var.Eşiniz kullanmayı bilmiyor sanırım.Birde anneye şikayet.
Gücüm yetse yapardım ama eşimin yarısı kadarım daha kötü şeyler olabilirdi :/
Eline sağlık eşinin. İşte bende onu diyorum yeseydi ne olur du yada hadi tamm yemem dedi insan gibi söyleseydi ben yiyemem yenisini yap diye hemen yapardım zaten. Bundan sonra menemen de yapmam herhalde midem bulandı çünküeşin ruh hastası bence. sağlıklı bir insanın yapacağı şeyler değil yaptıkları çünkü. bende mesela kıymalı şeyleri çok sevmem. geçen eşim eve erken gelmiş. kıymalı gözleme yapmış yanına çay demlemiş. akşam yemeğinde güle oynaya yedik. ha ben seviyormuyum hayır ama yedim diyede ölmedim. eşime de bu ne diye hakaret yağdırmadım. içinden gelmiş sevgiyle yapmış daha ne isteyeyim adamdan.
O melemeni yapmayacktiniz...