• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim menemen yüzünden bana hakaretler etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insan sevmedigi yemek var diye cildirip tezgah yumruklar mi? Ofke kontrol sorunu var gibi geldi bana.. Bi de sanki cok dolmuş..
Öfke kontrolü yok evet çabuk sönüyor ama ben kırıldığımla kalıyorum. Yemek konusunda eşim hiç şikayet etmezdi aksine annesinin yanında vs tekken yada misafir varken hep beni över yemeklerim için yani.

İnan ufak tartışmalarımız olsa derim ben de doldu patladı diye olmadı ufakta olsa kaç gündür hiç tartışmadık.

neye bu kadar sinirleniyor ? kiymali menemen sevmiyor mu cok ayip yaptigi

Yataktan kovunca siz de gittiniz mi yoksa?
Cani çekince gül bahçesi oluyordu o yatak bi menemen için kovmayi kendine nasıl hak görüyor anlamadım.
Ben olsam istemiyosan sen çek git diyip girerdim yatağın içine. O yatak onun mu ki istediği zaman kovacak..
Ay sinir oluyorum böyle hanzolara yeminle.
Sanki dünya uzerlerine kuruldu..

Yataktan kovunca siz de gittiniz mi yoksa?
Cani çekince gül bahçesi oluyordu o yatak bi menemen için kovmayi kendine nasıl hak görüyor anlamadım.
Ben olsam istemiyosan sen çek git diyip girerdim yatağın içine. O yatak onun mu ki istediği zaman kovacak..
Ay sinir oluyorum böyle hanzolara yeminle.
Sanki dünya uzerlerine kuruldu..
Sabah oldu bu olay yani uyandıktan sonra. Akşam kesinlikle yatmam onunla aynı yatağa. Gitsin kendi yatsın koltukta.

Gücüm yetse yapardım ama eşimin yarısı kadarım daha kötü şeyler olabilirdi :/

5 senedir evliyim bir kere bile eşim bana bu şekilde davranmadı sanırım şükredecek çok şeyim var.
Neyin patlamasını yaşamış acaba onu sorgulardım önce.
Sadece bir menemen davası olmadığı kesin.

eşin ruh hastası bence. sağlıklı bir insanın yapacağı şeyler değil yaptıkları çünkü. bende mesela kıymalı şeyleri çok sevmem. geçen eşim eve erken gelmiş. kıymalı gözleme yapmış yanına çay demlemiş. akşam yemeğinde güle oynaya yedik. ha ben seviyormuyum hayır ama yedim diyede ölmedim. eşime de bu ne diye hakaret yağdırmadım. içinden gelmiş sevgiyle yapmış daha ne isteyeyim adamdan.

Canım bazı insanlarda öfke kontrolü sorunu olabiliyor benim annemde sevmedigi yemeği yapınca halıya dökerek tencereyi ekmekleri pencereden aşağı atardı çok cektim bu yüzden erken yaşta da evlendim

eşin ruh hastası bence. sağlıklı bir insanın yapacağı şeyler değil yaptıkları çünkü. bende mesela kıymalı şeyleri çok sevmem. geçen eşim eve erken gelmiş. kıymalı gözleme yapmış yanına çay demlemiş. akşam yemeğinde güle oynaya yedik. ha ben seviyormuyum hayır ama yedim diyede ölmedim. eşime de bu ne diye hakaret yağdırmadım. içinden gelmiş sevgiyle yapmış daha ne isteyeyim adamdan.
Eline sağlık eşinin. İşte bende onu diyorum yeseydi ne olur du yada hadi tamm yemem dedi insan gibi söyleseydi ben yiyemem yenisini yap diye hemen yapardım zaten. Bundan sonra menemen de yapmam herhalde midem bulandı çünkü

Sahanı kafasına geçireydiniz.. tövbe yarabbi ya..

Bırakı kendi haline üzgün olduğunuzu da anladı mı kıt kafası gönlünüzü alır diye düşünüyorum. Ama haddini bildirin ki aynı şeyi yapıp durmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back