Eşim kimseden memnun kalmadığımı söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız kırıldıysam kırıldığımı belli etmem gerekiyor ama bedel ödetmeye kalkarsam o daha büyük cezalar keser bana çünkü daha önce yaptı beni babamın evine gönderdi uzaklaştırma aldı bana

İlaç değil vitamin takviye yani

Bunlar ilaç değil bu yüzden yazabilir vitamin gıda takviyesi üstünde de yazıyor ilaç değildir diye ki bazı vitaminler gerçekten çok iyi. Kiloya kabızlığa iyi geliyor

Su durumda sorgulamaniz gereken asil sey gercekten kendiniz misiniz? Baba evine yollama olayi cok asagilayici, degersizlestiren ve saygisizca hice sayan bir davranis. O kismi soylediysenizde kacirmisim cocugunuz var miydi? Eger cocuk da yoksa bence kendinizi bu evlilige asla mahkum hissetmeyin ve bir seylere farkli açılardanda bakin derim.

Ya eşim sadece sinirliyken böyle şeyler yapıyor babaevine göndermekte şu şekilde oldu kavga ettik S***** G** (Defol) dedi yine her zamanki gibi sinirlendi bende gurur yaptım gittim o da geri dönmemi istemedi,.. hayatımda hiç şehirler arası yolculuk yapmamıştım işte o zaman yaptım dokuz saatlik yol gitmiştim kendi aracımla tek başıma çok korktum kazada oldu arabanın camına kuş çarptı vs belki de Ölmemi istedi bu yüzden müsaade etti gitme demesini isterdim baba evine dönmek için bu arada babam vefat etti babayı evi derken babamın yaşadığı ev den bahsediyorum yani bize ait olan ev boş ev Yine de utandım sülalemden vs tabi hoş olmuyor Anadolu’da güzel karşılanmıyor böyle şeyler

Anladim yani siz tartisirken gittiniz oda dur demedi. Bosverin eli, sulaleyi kime ne? Yani tabiki herkesin tolere esigi farklidir, onceligi farklidir. Ama istemediginiz seylerde o beni pisman eder diyerek gerivites yaparsaniz sayginliginizi da yitirirsiniz. Hani ben soyle dusunuyorum: ne gereksiz yere ufak tefek seyden kavga edelim, o sacmalasa da ben uzatmam kendimi yormam, ne de ciddi konularda tartisiyorsakta birbirimizi kiralim. Ha oldu bir tartisma cikti diyelim kacinilmaz olarak o zamanda bir saygisizlik yaparsa bedelini odetirim. Bu bedel beni tamamen kaybetmesine kadar gider. Gittigi yere kadar yani. Illaki.karsilik verecek oda soguk yapacak falan ama isler iyice sinirlara gelincede beni kaybetmekten korkmuyorsa, hem saygisizlik edip.hemde beni terbiye edercesine tavirlar sergiliyorsa inceldigi yerden kopsun diye dusunurum. Yoksa.boyle ömurmu gecer. Ota boka kufur edecek, tartismaya gelince dinlemeyecek sonra birde tavir alinca sizi terbiye edecek kendince. Mali degilsiniz kimsenin, kimsenin kisisel goruslerine gore sekillenecekte degilsiniz. Yanlisiniz varsa tabiki duzeltin. Ama eger ortada sadece adamin egosu icin sizi egip bukmesi durumu varsa.emin olun kimse buna degmez, cunku bizlerde biz olarak degerliyiz.

Ya biliyor musunuz kendime olan özgüvenim sarsıldı hani şu kadın programları oluyor ya onlar gibi hissediyorum halbuki alakası bile yok ama kavgalarımız berbat işte soyledigim gibi peki sizce nasıl davransam mesela yarın nasıl davransam muhtemelen uzun açıklamalı bir mesaj atacak aslında ben seni şöyle önemsiyorum böyle önemsiyorum tabii ki de önemsiyorum beni önemsediğini biliyorum buna eminim görüyorum benim için her şeyi yapmaya çalışıyor Ama böyle kavgalar olunca olmuyor tabii ki normalde çok iyi bir insan bunu her zaman söylüyorum ama galiba biraz arpasını bol veriyorum fazla söylüyorum … sizce mesela yarın nasıl davransam

Bence onun babasiyla ilgili otoriteyle ilgili sorunlar var. Ya babasi cok pasifti ya da babasi annesine boyle davraniyordu. Ne anlattiginizi anladim yani tek sorun aslinda sinirlenince dilinin ayarinin olmamasi. Ben olsam ne yapardim? Boyleleri pasif agresiflikten anliyor bence. Yani tartisinca is onlarin istedigi gibi sekillenir asla kabul ettiremezsiniz. Tripli, sessiz prenses olup kivrandirmak lazim. Hani mesaj atar seviyorum barisalim der agzinizdan lafi cimbizla alsin, tamam der gecersiniz mesela. Bir seylerin her seferinde kalici olarka degistigine sahit olmali. Adama "sen benimsin ayagini denk al" hissiyati verin ama sozlerinizle degil tavirlarinizla. Cunku evliliginizi bu sartlarda surdurmek.istiyorsaniz maalesef taraflardan birisi bunu mutlaka yapacak ve eger siz bunu yapmazsaniz o size yapacak gibi duruyor.

Memnunyetsizlik değil biraz kaprislisin okadar. Kırıldıysam ve eşim eğer sinirli değilse açıklarm kendimi öfkeliyse susar 1-2 gün sonrq konuşurum.

Diyetisyen olayı bende de var herkes o konuda başarılı değil. 12 adet takviye tabiki mideni bulandırır , B12 , D vitamin ve omega 3 , magnezyum alman yeterli 12 adet vitamin neyin nesi bende anlam veremedim. Hepsi etkileşim yapabilir saçma geldi bana. Bu vitaminler zaten güçten düşmemek için veriliyor .. ayrıca zayıflamak istiyosan kafada bitireceksin almayacaksın eve abur cubur mesela bazı sınırlar çekmelisin.

Evet ya kaprisliyim galiba iltifat gibi oldu teşekkür ederim iyi bir şey duymak güzel bir duygu iyi ki varsınız kadınlar

Pasif agresif prenses… evet ya belki de olması gereken bu sınır koymak kaçta etmeden

Evet ya kaprisliyim galiba iltifat gibi oldu teşekkür ederim iyi bir şey duymak güzel bir duygu iyi ki varsınız kadınlar
Kız allah seni üzülme be walla içim sizladı boşver konuşsun dursun sende bişey anlatma eşine madem seni eleştiriyo sana kötü hissetircek bi konu olursa da anlatma mesela.. rica ederim

Pasif agresif prenses… evet ya belki de olması gereken bu sınır koymak kaçta etmeden
Evet cunku bu tarz erkekler sozlu iletisim becerisinden yoksundur. Baskinlik kurmak icin tartisirlar yani kim hakli onemsemezler. Kisaca ne derseniz diyin nato kafa nato mermer. O yuzden gizli gucunuzu kullanin. Size ihtiyaci oldugunu her firsatta hissetmesine sebep olun. Zayif hissetsin. Bunlari yazarken vicdanen hic rahat degilim ama ayrilmak istemediginiz icin soyluyorum. Aksi halde ayrilin derdim direk.

Evet kesinlikle ama kesinlikle nasıl bu kadar iyi biliyorsunuzkendimi anlatmama fırsat olmuyor diyorum ki bir dinler misin bak aslında ben o diyetisyenle anlaşamadığı için değil vitaminle ilgili demek istiyorum dinler misin konuşabilir miyim dememe kalmadan kes beni dinle konu kapandı söyledik konuştuk kapandı konu diyor yani ben kendimi kötü biri olarak hissediyorum eksik hissediyorum her zaman hatalı biriymişim gibi hissediyorum… bana ihtiyacı olmadığını düşündürüyor ama nasıl öyle hissettireceğim ki benle boşanmaya dünden razı adam kavga ederken

Diyetisyenden çift terapisinden önce kendinizi tedavi edin. Ben siz olsam sağlam bir psikoloğa gider önce kendimden başlarım. Sosyal anksiyeteniz var, doktora diyetisyene şundan bundan memnun kalmadım diyemediğiniz için kaçıyorsunuz. İkinciyi anlarım ama 4 ayrı diyetisyen nedir, üstelik sorun da sizdeymiş. Diyete hazır hissetmedim, açlık çektim yazdınız. Mesela bunu diyetisyene söyleseydiniz ekleme çıkarma yapardı, tokluk hissi verecek başka bir gıda koyardı listeye. Ama siz bunun yerine konuşmayı söylemeyi bırak gitmemişsiniz bile. Diş doktoruna 300 bin ödeyip memnun kalmamak için farklı lisan konuşmuş olmanız gerek. Satır satır sormadınız mı konuşmadınız mı, sağlam dişlerinizi mi çekti mesela. Memnun kalmadığınızı o an o gün söyleyeceksiniz ki yanlış giden işlemi durdursunlar geri alsınlar vs. Bunları yapmayıp evde devamlı söylendiyseniz kim olsa rahatsızlık duyar.

Yalnız eşiniz için ayrı bir konu açılabilir. Küfür etmek, saygısız konuşmak, kovmak falan kim zannediyor kendini? Sağlam bir linç gerekiyor bu hadsiz adama.

Dedigim gibi sozlu iletisim ile, tartisma ile bir sey elde edemezsiniz. Oncelikle sikayet etmeyin, kendiniz karar verin bu boyle olacak diyin. Mesela bu diyetisyen konusu diyelim. Bu tartisma yerine, bu konuda tartismak yerine direk olarak " bu bu sebeplerden oturu zarar goruyorum, diyetisyeni degistirdim haberin olsun" diyin ve kenara cekilin. Sonrasi icin hic bir aciklama, tartisma icine girmeyin. O sizi sizden iyi tanidigini falan saniyordur, oyle iddia eder, aslinda korktugu sey sizi yonetememek. Bir noktada ikinizin bir ekip oldugunuzu anlamasi lazim, bunun icinde sizden akilli ve ustun oldugu fikrinden vazgecmesi lazim. Burada da is size dusuyor. Hayatinizi onunla beraberkende yalniz ve mantikli bir kadin nasil yasarsa oyle yasayin. Kendi isinizi kendiniz halledin, maddi manevi guclenin, onun genel hayattaki tavri ne ise ayna gibi olun ve asla sozlu tartismaya girmeyin. Evet yorucu olur ama ayrilmak istemiyorsaniz baska turlu huzur bulamazsiniz. Sozlu olarak yapabileceginiz tek sey onun sizi yargiladigi durumlari ve tepkilerini aklinizda tutup, sabirla bekleyip ayda yilda bir gun oda ayni hataya, duruma dustugunde bire bir saniyelik olarak onun tepkisini verip geri cekilmek olsun. Benim etrafimdaki narsist davranislari olan kisilerden edindigim tecrubeler bu yonde. Umarim faydali olur.

Yani mesela şöyle mi diyelim ki o aynı durumu yaşadı biriyle anlaşamadı vesaire “hayatım sende kimseyle anlaşamıyorsun” diyip susmak gibi mi?

Yani mesela şöyle mi diyelim ki o aynı durumu yaşadı biriyle anlaşamadı vesaire “hayatım sende konseyle anlaşamıyorsun” diyip susmak gibi mi?
Hayir. Ee sende kimseyi begenmiyorsun gibi daha sert bir uslup. Tipki onun uslubu gibi. Tabi normalde sakin olmaniz lazim. Sadece o anlarda bir anlik bir cikis ve sonra yine sakinlik.

Hayir. Ee sende kimseyi begenmiyorsun gibi daha sert bir uslup. Tipki onun uslubu gibi. Tabi normalde sakin olmaniz lazim. Sadece o anlarda bir anlik bir cikis ve sonra yine sakinlik.
Ben onu söylersem elli bin küfür engel eziyet eder bana bir de öyle sert söylersem kıyameti koparır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…