Eşim kimseden memnun kalmadığımı söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
esinize de uslubunuz buysa adami bunaltmaniz normal.
yaptiginiz hareket mantiksiz. anadolu kasabasinda akrabalara laf vermekten korkuyorsunuz, esiniz evden kovunca da direkt oraya gidiyorsun ki laf olsun- hakkında konussunlar diye. hem de 9 saat yol gidiyorsun. bu dedigin mantikliysa devam et böyle yapmaya.
son mesajim, banlanmak istemiyorum

Dedikodudan yakındığınız için yapılan bir yoruma bu kadar kızmanız hoş olmamış. Biraz sakin olmalısınız.
E Annen de yokmuş baban da yokmuş gibi bir yorum yapılamaz bunun konuyla hiçbir alakası yok bunu yaptığınız tek kişi de ben değilim ayrıca bu sitede moda haline gelmiş bu tarz insanların canını yakmak burada konu benim annem ve babam değil ayrıca ben sorduğum soruda annem ve babamla ilgili tek bir kelime bile konuşmadım ben sürekli formu okuyorum mağdur olan kadınları başına akbaba gibiüşüp bu tarz iğrenç yorumlar yapılıyor insanlar çare aradığı için burada konu açıyor burada benim annemle babam değil konu
eşim benim annemle babamla ilgili tek bir kelime bile konuşmuyor ölmüş herhangi bir yakınımla ilgili konuşmuyor ya sen ne kadar iğrenç bir yaratıksın ya lağım çukuru seni

Vallahi beni banlayabilirler benim umrumda değil Allah belanı versin bak sana 50 kere beddua ettim inşallah benim yaşadığımdan daha beter bir kayıp yaşarsın biri de karşına çıkıp ya ne de olsa annenle babanla şöyle böyle diye ukala ukala yorum yapar bazı konular çok hassasiyet gerektirir her konuda konuşulmaz ne oldu şimdi keyif aldın mı kaos oldu değil mi oh ne güzel ya pislik yaratık

Eşimle ilgili konuş her şeyi söyle sorun değil tamam bana da söyle ama sen o iğrenç kokuşmuş ağzınla benim annemi ve babamı alamazsın ay ne de olsa annenle baban da şöyle ölmüş bunları söyleyemezsin yani bu kadar kolay değil bu çok hassas bir konu insanlar bu konularda konuşamazlar bile kolay kolay

ne alakası var ya annen yoksa baban yoksa dedikoducu insanlarla dolu memlekete gitmek icin neden 9 saat yol gitsin ki?
hem de elalemin sözünden - lafindan cekinirken. sence bu mantikli mi?
Açlıktan ağzı kokan kocasının umrunda bile olmayan kadınlar bana gelmiş burada yorum yapıyor hepinizin ne kadar vasıfsız bir hayat yaşadığını çok eminim kudurma
ne alakası var ya annen yoksa baban yoksa dedikoducu insanlarla dolu memlekete gitmek icin neden 9 saat yol gitsin ki?
hem de elalemin sözünden - lafindan cekinirken. sence bu mantikli mi?
pislik yaratık konunun benim annem ve babamla ne ilgisi var bak sen burada iyi niyetli bir şey yazmadın ben aptal değilim

Ballanmak istemiyorum diyo bide nasıl bir anlam yüklediysen buraya artık ben banlanmak istiyorum

Valla buna ne yazıcağımı bilemedim güldüm sadece sen kendini kandırmaya devam et

İstediğin kadar et senin gibi birinin bedduası kabul olmaz zaten yazık adama valla neden böyle olduğu anlaşıldı ne kadar ponçikti oysaki dimi

Kovulduğum evde duracak kadar gurursuz olucağıma açlıktan nefesim kokar :)

adamin tek kusuru her ay bir sebepten büyük kavga cikartiyor, s g diyip evden kovup duruyor.
o kadar kusur kadi kizinda da olur. ne var yani? kolundan tutup disari atilmayan kadin mi var? her evlilikte olan şeyler

adamin tek kusuru her ay bir sebepten büyük kavga cikartiyor, s g diyip evden kovup duruyor.
o kadar kusur kadi kizinda da olur. ne var yani? kolundan tutup disari atilmayan kadin mi var? her evlilikte olan şeyler
Ölmüş anne ve babasına Allah rahmet eylesin ama onları bahane ederek böyle ağızbdolusu beddualar eden biri safi kötüdür. Adam da normal değil de, kadın hiç değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…