Eşim kimseden memnun kalmadığımı söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ya bunu bu şekilde birkaç kişi daha söyledi her şeyi söylememek lazım gerçekten galiba bizim gibi bakmıyorlar

Ya kadın aç bırakmıyor aksine 80.000 tane vitamin veriyor o vitaminlerle zaten aç kalamıyorsun

Bu sabah özü

ya aslında evet vitaminler tok tutuyor işe yarıyor kadın da kötü bir diyetisyen değil iyi bir diyetisyen bence ama bana ağır geldi ve bunu belirttim kendisine
Belki vitaminleri alma zamanini değiştirseniz faydali olur
Mesela sabah 3 ,öğlen 3 ,akşam 3 ,yatmadan 3
Böylece mideniz zorlanmaz

Diyetisyen nasıl vitamin hapı verebilir.Psikologların bile ilaç vermesi tavsiyesi yasakken.Yaptığı çok tehlikeli belki o vitaminler sizin vücut kan şeker vb için uygun değil o doktor mu bunu nasıl yapabiliyor.Hemen kesin onları hatta bir eczaneye gidip sorun bunlar nedir ne işe yarar diye.Belli ki pazarlama var işin içinde.Ben olsam hem bunu kendisine sorar hem de ilgili yerlere şikayet ederim.

Küçümseyin zaten lütfen.Diyetisyen kim vitamin önerecek doktor mu o .Bu işler neyere gidiyor ve sahibi gülerek yazıyor 800000 ilaç diye.Her gün ne ölümler neler okuyoruz medyada.Hiç mi ders alınmaz.

Bu devirde finansal sponsorluğa raziyim ben

Ya çok ama çok teşekkür ederim beni takip etmeniz o kadar hoşuma gitti ki bu kendimi değerli hissetmemi sağladı ama o konu tam anlamıyla öyle olmadı siz konuyu anladığım kadarıyla çok iyi okuyamamışsınız ben size buradan tekrar söyleyim eşim kendi işini yapıyor yani tabiri tabiri doğruysa iş insanı yaklaşık 40 a yakın çalışanı düzene oturmuş sigortasını yatırdığı insanlar mevcut ve kurduğu şirketler de İstanbul’da ve bizim İstanbul’dan ev almak gibi planımız olmadığı için deprem dolayısıyla farklı bir şehirden ev alma planımız vardı ve bu da bizim fikir Ayrılığımıza sebep oldu fakat orta yolu bulduk evet farklı bir şehirden ev alacağız ve eşim tabii ki de İstanbul’da işi olduğu için burada ilgilenecek maddi finansal olayına gelince tabii ki de eşim bana maddi olarak destek sağlıyor bu finansal kölelikle alakalı bir şey değil ki size eşiniz destek olmuyor mu maddi olarak git babandan iste mi diyor eğer böyle söylüyorsa çok kötü bir şey bu sizin için üzülürüm köle değilim yani zaten evde çalışanım var ben doğru düzgün iş bile yapmıyorum.. ama maddi durumu iyi olmayıp evinde yemek çamaşır bulaşık Ütü çocuk bunları yapan kadınlara o kadar saygı duyuyorum ki onları asla köle olarak görmüyorum ve böyle arkadaşlarım da var bence öyle söylemeyin ve gerçekten öyle bir durumda olan ve boşanamayan bir kadın olsa buna çok kırılır karmasını yaşarsınız bu durumun sevgiler

Beğenmezsiniz tabi gerçekler yazılınca.Siz bunu bir doktorla görüşün lütfen ne diyecek size.Diyetisyenim 12 tane vitamin önerdi deyince dr şoka mı girer bilemem artık

Bu devirde finansal sponsorluğa raziyim ben
Ya deme öyle sen çok değerlısın umarım seni seven sana değerli hediyeler almayı ya da seni iyi yaşatmayı isteyen biriyle karşılaşırsın veya evliysen eşin daha çok para kazanır ve finansal anlamda güçlü olursunuz bu sponsorluk değil ki hanımefendi benim üzerimden evinde temizlik çamaşır bulaşık Ütü yapmak zorunda kalan kadınları aşağılamış ben bazı konuları görüyorum okuyorum mesela kadın mağduriyetini anlatıyor bu tarz insanlar o kadına kötü hissettiriyor aşağılıyorlar halbuki ben kucak açmak isterdim mesela sarılmak isterdim öyle bir kadına hemcinsim olarak iyi olsun iyi hissetsin isterdim sosyal hayatımızda mağdur bir kadın görünce kölesin sen şöylesin böylesin mi diyoruz Allah’tan mağdur değilim ve eşimin maddi durumu çok iyi ama düşünün mağdur olsaydım ve böyle insanlarla karşılaşsaydın bu bir insana ölüme bile sürükler evet burası sosyal medya ego tatmin etmek için belki böyle yorumlar yapılıyor ama bu çok insanlık dışı… umarım finansal köle değildir sizi çok seven size kıymet veren sizi en güzel koşullarda yaşatbilecek birini bulursunuz çünkü bunu bütün kadınlar hak ediyor ki benim işim multi milyoner değil ama beni hiç mağdur etmedi umarım herkes bu şekilde hisseder

Beğenmezsiniz tabi gerçekler yazılınca.Siz bunu bir doktorla görüşün lütfen ne diyecek size.Diyetisyenim 12 tane vitamin önerdi deyince dr şoka mı girer bilemem artık
Beğendim ya niye beğenmeyeyim dur sırayla beğeniyorum evet doktora göstereceğim bende böyle düşünüyorum ama diyetisyen doktora yapmış aynı zamanda yani Dr diyetisyen

Bakın şaka gibi gelmesin yazdıklarım .Ben bir anneyim.Pek çok deneyimim var.Biraz sizi uyandırmak için yazdım bunları.Gençlikte oluyor böyle hatalar.Arkadaşımda çok kiloluydu böyle bir diyetisyenden dışarda satılan bir hap duymuş onu kullanmaya başlamış.Bana da ısrar ediyor çok tok tutuyor şöyşe böyle.Tekrar gördüğümde nasıl gidiyor dedim.İyi gidiyor ama bugünlerde bir çarpıntı başladı bende dedi.O arada bazı sıkıntıları var ona bağladı.Benim aklıma takıldı.Bir kaç gün sonra onu aldığı yere gittim o dediği ilacı sordum aldım inceliyorum.Şaka gibi içinde çarpıntı yapabilir hemen kesin ve dr gidin diye yazıyordu.Onun için bu yaşadığım bana ders oldu.Hep karşılaştığımda sakın dr hariç hiç bir şey alıp kullanmayın derim.Sizde lütfen yapmayın bırakın onları.

Öyle diyorsun ama vitamin eksikliği aksine kilo vermene engel bir durum yani diyetlerde çok onemlidir :) mide ameliyatindan sonra 2 sene kullandim mesela bende şu anda da ara arat test veriyorum eksik olan vitamin olursa kullaniyorum

Konu sahibi okuduğum kadarıyla banada memnuniyetsiz herşeyden şikayet eden bir insan gibi geldiniz

Neden eşimden ya da babamdan para almak dışında aklınıza çalışıyor olma ihtimalim gelmiyor çok ilginç Kendime baktırmak istesem ben de bulurdum 14 yaş büyük ağzı bozuk bi adam, her lafına da böyle sizin gibi sinerdim. Her şeyin bedeli var gördüğünüz üzere.

Tabi siz kendi emek verip kazanmadiginiz için 3 haftasına 10bin verip, üstüne mantıklı gelmediği halde verdiği 6 vitamini de para verip alıp sonra yok ben memnun kalmadım gitmicem diye rahat rahat davranabiliyorsunuz. Aç kalıyorum diye yine parasını eşinizin çalışıp ödediği diğer diyetisyenleri bırakabiliyorsunuz. Kendiniz çalışıp kazanıp emek verseniz bu kadar şımarıklık yapabilir miydiniz merak ettim. Belki eşiniz de bu durumdan bıkmıştır. Size yaptığı her şey boşa gidiyor gibi geliyordur.

Onun parasını eşimden almadım ki kendi dairem babamdan kalma dairenin kirasından aldım benim kendi bütçem var zaten ama eşimdestek oluyor

Onun parasını eşimden almadım ki kendi dairem babamdan kalma dairenin kirasından aldım
Eh o da babanızın emeği işte. Kendi emeğiniz olsa öyle sokağa atmazdınız parayı. 4 diyetisyen değiştirip de vay eşim bana niye böyle diyor demek çok komik gerçekten. Modum yoktu, ac kaldım falan. Çocuk değilsiniz artık biraz yetişkin gibi davranabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…