- 8 Haziran 2021
- 67
- 24
- 28
- Konu Sahibi masumprenses35
Walla öyleler onlara ne laf sokmuslugum vardr nede bi kötülüğüm ama yinede insan içinde beni kirmaktan cekinmezler beni sevdiklerini söylüyorlar ama işlerine yaradgm için düşünüyorum eskiden ne işleri olsa koşardım artık kendimi geri çektim uzak durmaya calisiyorum. Benim kaynimda öyle huyu güzel degl diye kime ne dese sesini cikartmiyor. Elbise konusunda bende cok kırıldım sanki ben orda yokmuşum gbi karısına sesleniyor o daha güzel onu al diye gerçekten konu elbise değil ama sanki bn orda yokmusum gbi konuşması canımı cok sıktı. Görseniz aile bir araya geldiğinde çok diken üstündeyim acaba biri bişey dicek mi benimle alay etcek bişey bulcaklar mi diye kalabalk ailede kendini yalnız hissetmek kadar kötü bişey yok bende onlarin yaninda aptallasiyorum sanki.. cok teşekkür ederim mesajinz beni motive etti herkesin mesajlarini tek tek okudum hepiniz beni cok motive ettiniz hepinizden Allah razı olsunYarısını okudum direk yazmak istedim kuzum farkında değilmisin? Oğluna değer vermeyen gelinine verir mi ? Bunlardan bende geçtim hiç birşey yapma kimsenin seviyesine düşme kimseye kendini sevdirme gibi derdin olmasın eşin arkanda olsun seni sahiplensin iyi eş olsun iyi baba olsun yeterli. Elti zaten bişey dicemde boşver kahplk kanlarında var hepsi mi aynı olur cidden sıkıntılı ruh hastaları gibiler.
Kayınbirader konusuna gelirsek herzaman kıskançlık ve ön planda olma isteği var benim eşim de büyük ama kardeşinden ailesi çekinir o daha böyle hoppa dır eşi de zaten problemli biri olduğu için sesini çıkartmıyorlar e bu durumda zaten gücü anca iyi olanlara yetiyor iyileri ezmeye kalkarlar .. walla açıkçası ben çok konuştum zamanında faydasını görmedim az gördüm yine faydasını görmedim o yüzden içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum biri bişey diyince de yerin dibine sokup çıkartıyorum hak ediyorlar ayarlarını bilecekler. Ayrıca iyi yapmışsın birtek onların çocukları yok senin çocuğunun bir değeri yok mu ? Elbise değil konu onların sidik yarıştırmaları. Asla ezdirme kendini lütfen. Geçmişi bırak geçmişe takılı kalırsan bunlar çok ezer seni bir değil iki değil kaç kişiler kaynanayla birlikte .. Zeki kadınsın güçlüsün de sadece yansitamıyosun bişey olunca sesini çıkart korkma eşin eğer arkandaysa görüyorsa olan bitenin farkındaysa hiç korkma