• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim kimseden memnun kalmadığımı söylüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne istediğini bilen biri sürekli şikayet etmez kendine uygun olanı bulur ve istediğini alır. Üst üste 4 5 kere diyetisyen değiştirmek pekte normal değil. Belki sadece şikayet etmek istiyorsun bu da negatif ve karşı taraf için yorucu.
Yok ya önceki diyetisyenlerden şikayetçi değildim aslında bundan da değilim vitamin haricinde ama önceki diyetisyenlerde ben uyum sağlayamadım bırakmak zorunda kaldım bir hafta yapabildim dayanamadım aç hissettim kendimi vs

ikizler - terazi falan misiniz?
eger evetse esiniz hakli . yorucu olabilirsiniz.
ama bu da sizin karakteriniz. bazi insanlar memnuniyetsiz olur yani. ayip mi gunah mi? "evet, ben de boyleyim biraz. ince eler sık dokurum" diyin, gecin. acikcasi memnuniyetsiz ve mukemmeliyetci insanlar beni de geriyorlar, cevremde tutmuyorum. tam bir "oldugu kadar" insaniyim. ama herkesin karakteri baska baska. bu sizi kötü yapmaz ki.
esinz sizi sık sık eleştiriyorsa bu tarz degisim icerikli konulari olabildigince anlatmayin derim ben.
Evet ya olabilir değil mi ya bana çok kızdı ve dedi ki ben böyle bir adam değilim ama sen böyle bir kadınsın ben de hangi kadın böyle değildir peki başka dedim kıskançlık etmiş gibi oldum orada şu anda uzaktayız S***** G** (Defol) diyip engelledi beni yani gerçekten bazen çok kiriliyorum yaptıklarına evet çok seviyorum eşimi olan çok özelliği var fakat yani benim huyum böyle diye bunu yapmasına gerek var mıydı tamamen uyumsuz biri de olabilirim ama huy
söylüyorsunuz kendimi çok kırgın hissediyorum şu anda

Doktorlar çok fazla vitamin yazmıyor sınırdaysa okey yazdıkları form da hep devletin karşıladığı. Özel hastanede bile çok nadir. holistik fonksiyonel vs ilgilenen doktorsa yazıyor. Takviye gıda ilaç diye geçmediği için sıkıntı olmuyor ama dikkatli olmak lazım. Mesela influencerlar sürekli kolejen öneriyor ama içinde hyaluronic asit varsa su tutuyormuş. Babaannem için muayenesine 8 bin tl verdiğimiz doktor söylemişti kolejen alalım mı diyince. Ki o doktorun verdiği diğer takviyeler gerçekten işe yaradı kadın 95lerden 75lere indi. Tansiyon şeker ilaçları gitti. Yerine 10 tane vitamin geldi 🤣
Sizin bahsettikleri B12, d vitamini tarzında şeyler. Onları devlet ödüyor ama Multivitamini karşılamaz mesela.
Ocak ayında özeldeki çocuk doktoru oğluma bağışıklık için damla önerdi, reçete etmedi broşür gibi bişey verdi bunu alabilirsiniz dedi. 😂
Cilt doktorları devletin karşılamadığı ürünleri gayette öneriyor mesela.

Babaannenize hangi takviyeler önerildi bilmiyorum ama şeker hastalığı ciddi düzeyde değilmistir. Ciddi şekeri olanlar takviyeler ile falan düzelmiyor. Kayinvalidem, teyzem günlük iğne yapiyorlar, faydası olacaksa bizde götürelim 😃

Eşim artık devlette olmadığı için bize kalem bile gelmiyor 😂
Benim eşim ilaç satış işi yapıyor mümessilleri var hatta istediği kadar satmayınca işten bile atıyor 😐 ama ilaç satmıyor başka bir şey satıyor serum vs ama var tabi hâlâ mümessiller

Evet ya olabilir değil mi ya bana çok kızdı ve dedi ki ben böyle bir adam değilim ama sen böyle bir kadınsın ben de hangi kadın böyle değildir peki başka dedim kıskançlık etmiş gibi oldum orada şu anda uzaktayız S*** G (Defol) diyip engelledi beni yani gerçekten bazen çok kiriliyorum yaptıklarına evet çok seviyorum eşimi olan çok özelliği var fakat yani benim huyum böyle diye bunu yapmasına gerek var mıydı tamamen uyumsuz biri de olabilirim ama huy
söylüyorsunuz kendimi çok kırgın hissediyorum şu anda
Eşiniz çok ayıp etmiş, bunalmış olabilir ama küfür edip engellemek nedir? Ne desem bilemedim

Eşiniz çok ayıp etmiş, bunalmış olabilir ama küfür edip engellemek nedir? Ne desem bilemedim
Sürekli bunu yapıyor sonra tamam normale dönüyoruz barışıyoruz gönlümü alıyor ama bu huyundan bir türlü vazgeçemiyor kızınca engellemek bunalmak nedir ya benim sinirlenme hakkım bile yok ama o bunu alabiliyor engelleyebiliyor benim sinirlenme hakkım yok mesela evde sekiz aydır adet olmuyorum stresten neyse doldum şimdi yarın barışırz her şey bambaşka olur ama bunlar da insanda kalıyor yani öf ya

eşlerinize Kırıldığnızda kızdığın da ya da haklı olduğunuzu düşündüğünüzde tepki mi gösterirsiniz kendinizi açıklamaya mı çalışırsınız yoksa susup kenara mı çekilirsiniz?
Ben kırıldığımda açıklamak durumunda kalıyorum ve bu durumdan çok yoruldum evet açıkladığımda anlıyor ama ben sürekli olarak kendimi açıklamaktan çok yoruldum. Mesela bugün diyetisyenle ilgili bir problem yaşadım bana 12 adet vitamin verdi ve bu vitaminler benim midemi çok bulandırdı kustum diyetisyen değiştireceğim dedim daha önce evet dört tane diyetisyene gittim ve başarılı olamadı uyum sağlayamadım vs bu diyetisyenle iyi gidiyordu fakat 12 tane vitamin vermesi bana garip geldi ve vitaminlerin hepsi aynı firmadan firmayla anlaşmalı olduğunu düşündüm ve zor bir gece geçirdim açıkçası içtiğimde ne yapabilirim üstüste yolunda gitmiyorsa bir şeyler evet haklı dört tane diyetisyene gittim ama bir türlü uyum sağlayamadım en çok uyum sağladığım buydu ama verdiği fazla vitamin kafamı karıştırdı zaten dişçimi de değiştirdiğimi kuaförümü de değiştirdiğimi hiç kimseden memnun kalmadığımı söyledi ve bunu sürekli söylüyor fakat eğer memnun kalmıyorsam böyle bi hakkım memnun kalmama hakkım yok mudur? Yani acaba ben kimseden memnun kalmayan berbat bir insan mıyım diye düşünüyorum bazen ve herkesi memnun etme çabası oluşmaya başladı artık ben de mesela kuaför saçımı kötü yaptığında çok güzel olmuş elinize sağlık demek zorunda kalıyorum ya bilmiyorum ben mi garibim belki de ben de bir anormallik vardır ama gerçekten memnun kalmadığımdan memnun kalmadığımı söyleyip i değiştiriyorum hizmet aldığım herhangi bir kurumu bu anormal bir durum mu arkadaşlar sizler memnun kalıyor musunuz yaptırdığınız her işlemden mesela kendimi sorgular oldum..
12 tane vitamin mi var?
Nedir bunlar merak ettim?

Sürekli bunu yapıyor sonra tamam normale dönüyoruz barışıyoruz gönlümü alıyor ama bu huyundan bir türlü vazgeçemiyor kızınca engellemek bunalmak nedir ya benim sinirlenme hakkım bile yok ama o bunu alabiliyor engelleyebiliyor benim sinirlenme hakkım yok mesela evde sekiz aydır adet olmuyorum stresten neyse doldum şimdi yarın barışırz her şey bambaşka olur ama bunlar da insanda kalıyor yani öf ya
Eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama onun tarzındaki erkeklere pek saygı duyamıyorum.
Çift terapisi falan mı deneseniz? Belki faydası olur.

Sizin bahsettikleri B12, d vitamini tarzında şeyler. Onları devlet ödüyor ama Multivitamini karşılamaz mesela.
Ocak ayında özeldeki çocuk doktoru oğluma bağışıklık için damla önerdi, reçete etmedi broşür gibi bişey verdi bunu alabilirsiniz dedi. 😂
Cilt doktorları devletin karşılamadığı ürünleri gayette öneriyor mesela.

Babaannenize hangi takviyeler önerildi bilmiyorum ama şeker hastalığı ciddi düzeyde değilmistir. Ciddi şekeri olanlar takviyeler ile falan düzelmiyor. Kayinvalidem, teyzem günlük iğne yapiyorlar, faydası olacaksa bizde götürelim 😃
Doğuştan değildi glifor kullanıyordu. Kilo verrmiyordu sürekli yorgundu yaşın etkisi de var. Kilo verebildi en azından. Tiroid için vs iyot vermişti. Selenyum bunları hatırlıyorum. Normalde hiçbir doktor tiroid var demiyordu. Asıl olay kilo vermesi tabii ki. Örneğin gittiğim doktor bana fobiol veriyor ama onun en iyi formu metilfolat onu sen bunu kullansam olur mu dersen kullaaaan diyip geçiyor. Genelde de hangisiyle anlaşma varsa o multivitamini verip geçiyor. Hatta ben dikkat ettim b12 iğnesi için farklı markalar var biri befixo biri dodex bunları yine sgk ödüyor galiba. Doktor hangisiyle anlaşma yaptıysa onu yazıyor. Diyetisyende öyle. En iyisi araştırıp almak doktor demir yazıyorsa gidip formunu vs araştırıp alıyorum. Bunları reçete etmek duç değil güzellik salonunun BİLE yazdığına şahit oldum. Aslında zararlı bilinçli olmak gerekir. Bağışıklık için ben u ile olan damladan kullanıyorum 🤣 geçen haberlere bile çıktı ortopedi doktorları her hastaya prp önerip parayı bölüşüyordu

Doğuştan değildi glifor kullanıyordu. Kilo verrmiyordu sürekli yorgundu yaşın etkisi de var. Kilo verebildi en azından. Tiroid için vs iyot vermişti. Selenyum bunları hatırlıyorum. Normalde hiçbir doktor tiroid var demiyordu. Asıl olay kilo vermesi tabii ki. Örneğin gittiğim doktor bana fobiol veriyor ama onun en iyi formu metilfolat onu sen bunu kullansam olur mu dersen kullaaaan diyip geçiyor. Genelde de hangisiyle anlaşma varsa o multivitamini verip geçiyor. Hatta ben dikkat ettim b12 iğnesi için farklı markalar var biri befixo biri dodex bunları yine sgk ödüyor galiba. Doktor hangisiyle anlaşma yaptıysa onu yazıyor. Diyetisyende öyle. En iyisi araştırıp almak doktor demir yazıyorsa gidip formunu vs araştırıp alıyorum. Bunları reçete etmek duç değil güzellik salonunun BİLE yazdığına şahit oldum. Aslında zararlı bilinçli olmak gerekir. Bağışıklık için ben u ile olan damladan kullanıyorum 🤣 geçen haberlere bile çıktı ortopedi doktorları her hastaya prp önerip parayı bölüşüyordu
Ben bugün daha fecisini okudum, ortopedi hastalarına gereksiz platin ameliyatlari yapmışlar. Aciga çıkaran doktora da malzeme satışı yaptirmiyorlarmis.

Eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama onun tarzındaki erkeklere pek saygı duyamıyorum.
Çift terapisi falan mı deneseniz? Belki faydası olur.
Eşim 46 yaşında ben 33 yaşındayım… çift terapisine gittik aslında ama çift terapisi tam bir fiyasko çıktı eşimle ayrı benimle ayrı görüşüyordu birlikte görüşemiyorduk birincisi bu tamam bunu anlarım belki de bir taraf daha domine ettiği için eşim genelde daha fazla konuşuyordu ben konuşamıyordum fakat sonrasında çift terapisi eşimin normalde çok iyi bir insan olduğunu verici bir insan olduğunu vs söyleyip durdu yani benim kırgunlıklarımı göremedi eşimin ofisine yeni açtığı için eşim ofisini çiçek falan yolladı bu da bana garip geldi kıskançlığımdan değil ama koyun can derdinde kasap et gibi oldu… bir de en son eşim terapiye gittikten sonra eve gelmeme kararı aldı ve terapiste neden müdahale etmediğini sorduğumda eşimin biraz yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu ve anlayışlı olmam gerektiğini söyledi oysa ben terkedilmiştiö resmen en son bardağı taşıran son damlada bir gün ben terapi deyken hanımefendi benim yüzüme bile bakmayıp bilgisayarda bir işini halletmeye çalışıyordu ve benim söylediklerimi hı hı hı hı hı evet diyip durdu arada bir de özür diliyorum kusura bakmayın şurada bir işim vardı onu halledecektim falan diyip durdu o gün de onu açık açık söyledim hatta o gün de eşimle kavga ettik yine kimseden memnun olmadığım konusunda… ama eşime gelince can kulağıyla dinliyor eşimi ve ne olursa olsun konu hep onu hak veriyordu niye çünkü parayı eşim veriyor diye evet eşim kötü biri değil benim için çok şey yaptı arkamda hep bir dağ gibi durdu ama kötü şeylerde yaşadık bunları gözardı edemeyiz sonuçta bunları iyileştirmemiz gerekirken hanımefendi eşimle arkadaş olmaya çalıştı galiba

eşlerinize Kırıldığnızda kızdığın da ya da haklı olduğunuzu düşündüğünüzde tepki mi gösterirsiniz kendinizi açıklamaya mı çalışırsınız yoksa susup kenara mı çekilirsiniz?
Ben kırıldığımda açıklamak durumunda kalıyorum ve bu durumdan çok yoruldum evet açıkladığımda anlıyor ama ben sürekli olarak kendimi açıklamaktan çok yoruldum. Mesela bugün diyetisyenle ilgili bir problem yaşadım bana 12 adet vitamin verdi ve bu vitaminler benim midemi çok bulandırdı kustum diyetisyen değiştireceğim dedim daha önce evet dört tane diyetisyene gittim ve başarılı olamadı uyum sağlayamadım vs bu diyetisyenle iyi gidiyordu fakat 12 tane vitamin vermesi bana garip geldi ve vitaminlerin hepsi aynı firmadan firmayla anlaşmalı olduğunu düşündüm ve zor bir gece geçirdim açıkçası içtiğimde ne yapabilirim üstüste yolunda gitmiyorsa bir şeyler evet haklı dört tane diyetisyene gittim ama bir türlü uyum sağlayamadım en çok uyum sağladığım buydu ama verdiği fazla vitamin kafamı karıştırdı zaten dişçimi de değiştirdiğimi kuaförümü de değiştirdiğimi hiç kimseden memnun kalmadığımı söyledi ve bunu sürekli söylüyor fakat eğer memnun kalmıyorsam böyle bi hakkım memnun kalmama hakkım yok mudur? Yani acaba ben kimseden memnun kalmayan berbat bir insan mıyım diye düşünüyorum bazen ve herkesi memnun etme çabası oluşmaya başladı artık ben de mesela kuaför saçımı kötü yaptığında çok güzel olmuş elinize sağlık demek zorunda kalıyorum ya bilmiyorum ben mi garibim belki de ben de bir anormallik vardır ama gerçekten memnun kalmadığımdan memnun kalmadığımı söyleyip i değiştiriyorum hizmet aldığım herhangi bir kurumu bu anormal bir durum mu arkadaşlar sizler memnun kalıyor musunuz yaptırdığınız her işlemden mesela kendimi sorgular oldum..
Benimkide aynisini diyor. E napalim. Artik nedense parayada kiysan, en iyi denilen yerlerede gitsen hicbir yerde kaliteli.hizmet alamiyorsun ki. Insanlar bir tuhaf olmuslar. Isini layigi ile yapan bir Allah in kulunu gorsek basimizin uzerinde tasiyasimiz geliyor. Herkesin odedigi ucretin karsiligi olan hizmeti talep etme hakki var. Su erkeklerin memnun ol bakis acisi beni deli ediyor. Ayni huy benim esimde de var. Anliyorum sizi.
NOT: Diyetisyenlere fazla guvenmeyin. Guvenilir olanlari 1 elin parmagini gecmeyecek kadar az. Egitimleri cogunun yetersiz. Google dan bir kac sey ogrenip klinik acmis gibiler bir cogu.

Benimkide aynisini diyor. E napalim. Artik nedense parayada kiysan, en iyi denilen yerlerede gitsen hicbir yerde kaliteli.hizmet alamiyorsun ki. Insanlar bir tuhaf olmuslar. Isini layigi ile yapan bir Allah in kulunu gorsek basimizin uzerinde tasiyasimiz geliyor. Herkesin odedigi ucretin karsiligi olan hizmeti talep etme hakki var. Su erkeklerin memnun ol bakis acisi beni deli ediyor. Ayni huy benim esimde de var. Anliyorum sizi.
NOT: Diyetisyenlere fazla guvenmeyin. Guvenilir olanlari 1 elin parmagini gecmeyecek kadar az. Egitimleri cogunun yetersiz. Google dan bir kac sey ogrenip klinik acmis gibiler bir cogu.
Ya aslında böyle bir şey söylemesi sorun değil kırıcı oluyor bağırıp çağırıyor küfürler ediyor engelledi beni şimdi bu problem aslında eleştiriyor sürekli başka kadınlarla kıyaslaıyormuşum gibi hissediyorum

Esinizde elin iyisi evin ayisi sorunsali var demek ki.
Yok aslında tam olarak öyle değil evi ile ilgilenen evine bakan biri fazlasıyla… ama kabalık kibarlık konusunda bana çok kolay bir şekilde kaba davranabiliyor kızdığı zaman ama dışarıda da kızdığı zaman böyle olur muhtemelen huyu bu çünkü

Yok aslında tam olarak öyle değil evi ile ilgilenen evine bakan biri fazlasıyla… ama kabalık kibarlık konusunda bana çok kolay bir şekilde kaba davranabiliyor kızdığı zaman ama dışarıda da kızdığı zaman böyle olur muhtemelen huyu bu çünkü
O zaman bu durum biraz sizin sinir cizmenizle, tepkilerinizle sekillenebilecek bir durum da olabilir. Insanlar en yakinimizda olsa bazi davranislari icin bedel odemeli bence. Ki bi dahaki sefere basina geleceklerden korksun. Burada demiyorum tabi kavga edin falan gibi algilanmasin. Sadece bi durusumuz vardir hani belli sinirlar asilinca o kisiye tavir takinir ve hatasini hissettiririz o tavir tamamen kisiye ozeldir tabi. Iste o gerekli diye dusunuyorum. Mesela bu tavir benim icin karsimdakini tamamen gormezden gelmektir, kendinide yirtsa o kisi o an yok olur benim icin ve hata telafi edilene kadar (ki buda kolay olmaz) hayatimi yalniz yasiyor gibi surdururum. Ornek veriyorum yani. Bedel odetilmeli.

Genel olarak memnuniyetsiz biri misiniz bilemem ama diyetisyeninizi değiştirmeniz bence isabetli olmuş.
Çünkü diyetisyenlerin ilaç yazma/tavsiye etme yetkisi yok.
Vitamin eksikliğiniz varsa bu ilaçları size dahiliye doktoru yazabilir.
Firmalarla işbirliği hissine kapıldım açıkçası.

normalde çok iyi bir insan olduğunu verici bir insan olduğunu vs söyleyip durdu yani benim kırgunlıklarımı göremedi

son eşim terapiye gittikten sonra eve gelmeme kararı aldı ve terapiste neden müdahale etmediğini sorduğumda eşimin biraz yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu ve anlayışlı olmam gerektiğini söyledi oysa ben terkedilmiştiö

ama eşime gelince can kulağıyla dinliyor eşimi ve ne olursa olsun konu hep onu hak veriyordu niye çünkü parayı eşim veriyor
benim gördüğüm aldığınız hizmetlerin sürdürülmesine pek fırsat vermeden peşin hükümlü davranıyorsunuz.Yorumunuzda da demişsiniz zaten diyetisyene siz uyum sağlamamışsınız diyet yapma psikolojisinde değilmişsiniz.Neden memnun kalmadım diyorsunuz ki sizden kaynaklı değil mi bu ?Hal böyleyken eşinize “memnun kalmıyorum” vs diyorsanız bunalmış olabilir.Elbette her şey yolunda gitmeyebilir ve memnun kalmayabilirsiniz ancak bazı şeylerin de olumlu tarafını görmeye calısın ya da bu tip şeyleri eşinizle daha az konuşun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back