- Konu Sahibi masumprenses35
Size söyliyim benim eşimin ailesi ile ilişkim onlar konuşuyor ben dinlemiyorum....Merhabalar
Ben 4 yıllık evliyim evlendiğim günden beri eşimin ailesi bana bir türlü değer vermedi 3 geliniz diğer 2 sinden cekiniyorlar o yüzden onlara daha çok değer veriyorlar ben yapım gereği sakin bir insanım asla bir insanin kalbini kırmışligim yoktur çocukluğum üvey anne elinde dayakla ve hakaretle geçti o yüzden kendimi savunaniyorum kimseye karşı. Biri bana laf soksa susup kalıyorum cewap veremiyorum kendi öz saygımı yitiriyorum böyle ne yapacağımı bilmiyorum. Kaynanam yapım gereği konuşmayı sevmiyorum diyor ama komşularla ve diğer gelinleriyle gayet samimi konuşuyor ama benimle biraz daha mesafeli evimiz 4 katli 2 eltim ve kaynanamla ayni binadayiz. Ben eltimin çocuklarına hep iyi davrandım beni cok severler bende onları cok severim ama benim kızım 2 yaşında ve huysuz bir çocuk sürekli kızıma laf atiyorlar canavar diyorlar onların çocuklarıyla kavga ettiği icin uzak tutmaya çalışıyorum ama aynı binadayiz uzak tutma şansım yok eşim zaten sakin bir insan kaynanamlar onada pek değer vermiyor zaten bir tane kaynım var herkes ondan cekiniyor o ne isterse o oluyor kayinpederim köyden kızlara kiyafet getirdi kıyafet ayniydi renkler farkliydi bende kızıma giydirdim o fena olan kaynım kızımın üstündekini gösterip karısına bunu al o daha güzel dedi tabi ben vermedim ben bunu beğendim dedim ama sonra kendimi kötü hissettim bi kıyafet için gözlerinde kötü mü oldum acaba dedim herşeyi cok takıyorum ama değer görmediğim icin takıyorum kaynanam bsy getirse güzellerini diger gelinlerine verir bir tane bir şey eksik olsa bana vermez onlara verir. Ve taşınma gibi bi sansimda yok durumumuz müsait değil. Uzun oldu hakkınızı helal edin nasil kendimi savunmayı ögrenirim bana yardımcı olur musunuz
Ama şimdiki aklım olsa o cingarı daha önce çıkartır bitirirdim....
1 yıl içinde her şeyi bitirirdim...
En doğrusu buydu herkes ile bağlarımı kestim.....